ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Textile Printing

Η πρωτοποριακή μέθοδος textile printing παράγει μοντέρνα, οικολογικά και αποτελεσματικά μέσα προβολής των μηνυμάτων της επιχείρησής σας, τα οποία σας παρέχουν τη δυνατότητα να αλλάζετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το μήνυμα που θέλετε να προβάλλετε στο χώρο σας.

Με τις απολύτως ασφαλείς για τον άνθρωπο και άοσμες εκτυπώσεις σε ύφασμα διασφαλίζετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα τραβήξει τα βλέμματα του κοινού. Αδράξτε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε το χώρο σας και να του δώσετε το δικό σας στυλ.

Εκτύπωση σε ύφασμα

Η Digiprint διαθέτει το κορυφαίο σύστημα προβολής που συνδυάζει αυτοστήρικτα ή επιτοίχια προφίλ αλουμινίου (με ή χωρίς φωτισμό, μονής ή διπλής όψης) με ψηφιακή εκτύπωση σε υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας από υπερσύγχρονες μηχανές UV & Dye Sublimation.

Δείτε κι εσείς τα πλεονεκτήματα του textile printing, τα οποία κάνουν τη διαφορά και ανακαλύψτε γιατί αξίζει να υιοθετήσετε τις λύσεις που σας προσφέρει μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους ψηφιακών εκτυπώσεων σε ύφασμα, σήμερα κιόλας.

Εκτυπώστε σε ύφασμα οποιαδήποτε εικόνα ή σχέδιο και μεταμορφώστε το χώρο σας

Οι υπερσύγχρονες ψηφιακές μέθοδοι textile printing δεν έχουν περιορισμούς. Πλέον, όποια εικόνα ή σχέδιο έχετε στο μυαλό σας μπορεί να αποτυπωθεί εύκολα και γρήγορα πάνω σε οποιοδήποτε ύφασμα επιλέξετε.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε πρωτότυπα ρούχα, έπιπλα, κουρτίνες, καλύμματα καναπέδων ή και μαξιλαριών που θα αναβαθμίσουν το χώρο σας και θα αποτελέσουν αντικείμενα θαυμασμού.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά ανθεκτική και 100% άοσμη επιλογή, αφού τόσο τα χρώματα όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα είναι απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρωτότυπες λύσεις προβολής για κάθε είδους επιχείρηση

Βασική επιδίωξη κάθε διαφημιστικού μηνύματος είναι να τραβήξει την προσοχή των
καταναλωτών, με απώτερο σκοπό να αποτυπωθεί ανεξίτηλα στη μνήμη τους. Το textile printing αποτελεί μία εξαιρετική out of the box διαφημιστική επιλογή, η οποία προσελκύει τα βλέμματα στο μήνυμά σας.

Το textile printing δεν απαιτεί μεγάλη παραγωγή και υλοποιείται άμεσα

Η μέθοδος του textile printing είναι απόλυτα προσαρμόσιμη στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε project. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η ευελιξία που παρέχει σε ό,τι αφορά τις διαστάσεις και τις ποσότητες που θα καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε κυριολεκτικά απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς που υπάρχουν στη διάθεσή σας και εκμεταλλευτείτε τη δελεαστική δυνατότητα της ταυτόχρονης εκτύπωσης πολλαπλών σχεδίων σε οποιοδήποτε είδος υφάσματος.

Αφού καταλήξετε στο design της αρεσκείας σας και ορίσετε τις προδιαγραφές του textile printing, η υλοποίηση του project σας είναι πραγματικά θέμα ελάχιστου χρόνου. Επιπλέον, η Digiprint εγγυάται την άμεση παράδοση των εκτυπωμένων υφασμάτων στο χώρο σας.

Μάθετε πώς γίνεται αυτό

Καινοτόμος μέθοδος εκτύπωσης dye sublimination σε πολυεστερικά υφάσματα

Για τη δημιουργία επιβλητικών οπτικών εντυπώσεων που μαγνητίζουν την προσοχή των καταναλωτών η Digiprint χρησιμοποιεί τη μέθοδο dye sublimination. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή μέθοδο textile printing, η οποία διασφαλίζει σταθερή χρωματική απόδοση, απαράμιλλη ανθεκτικότητα στο πλύσιμο, διατήρηση της ελαστικότητας του πολυεστερικού υφάσματος και μακρά διάρκεια ζωής.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για εκτυπώσεις σε αθλητικές εμφανίσεις, διακοσμητικά είδη, τσάντες και μαντήλια, αλλά χρησιμοποιείται επίσης για εφαρμογές υπαίθριας διαφημιστικής προβολής.

Ανακαλύψτε μοναδικές επιλογές textile printing

Οι πλέον σύγχρονες ψηφιακές λύσεις textile printing σε συμφέρουσες τιμές φέρουν την υπογραφή της Digiprint. Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας ψηφιακές εκτυπώσεις σε κάθε είδους υφάσματα, όπως βαμβακερά, πολυεστερικά, σύμμεικτα ή ελαστικά.

Η υπηρεσία textile printing της Digiprint αποτελεί την κορυφαία πρόταση της αγοράς, αφού περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την παραγωγή, τη μεταφορά και την
τοποθέτηση ψηφιακών εκτυπώσεων σε αυτοκόλλητα τοίχου και δαπέδου, ταπετσαρίες, καρτολίνες αυτοστήρικτες και οροφής, σύνθετες κατασκευές από Kapa, PVC ή plexiglass.

Επιπλέον, σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους εκτύπωσης σε ύφασμα, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστου αριθμού χρωμάτων.

Μη χάνετε χρόνο – δείτε άμεσα τι μπορούμε να κάνουμε για σας και την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας