ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Retail

Με την 20ετή εμπειρία μας στον κλάδο των διαφημιστικών εκτυπώσεων σε εφαρμογές εντός εμπορικών καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, χώρων αεροδρομίων, εκθεσιακών περιπτέρων και με τη χρήση καινοτόμων πιστοποιημένων υλικών, προσφέρουμε υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις επιθυμίες και τους εμπορικούς στόχους κάθε πελάτη.

Η διαφημιστική εκτύπωση από την Digiprint πραγματοποιείται σε εκτυπωτικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με πολύ υψηλή ανάλυση και κορυφαία ποιότητα.

Οι διαφημιστικές εκτυπώσεις που απαιτούνται για την διακόσμηση και εμπλουτισμό των βιτρινών των εμπορικών καταστημάτων είναι για εμάς μέρος του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος.
Ελάτε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε, αυτοκόλλητα εσωτερικού χώρου, αυτοκόλλητα τοίχου, αυτοκόλλητα δαπέδου (floor graphics), καρτολίνες οροφής, αυτοστήρικτες καρτολίνες, χάρτινα stand, σύνθετες κατασκευές από kapa, pvc, Plexiglas.
Αφού τα σχεδιάσουμε και τα κατασκευάσουμε, θα αναλάβουμε να τα διανείμουμε και να τα τοποθετήσουμε.

Η Digiprint διαθέτει 5 συνεργεία τοποθετήσεων στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη, που αναλαμβάνουν τοποθετήσεις και συντηρήσεις γραφικών, με εξαιρετικούς χρόνους ανταπόκρισης, ενώ μέσα από ένα πολύ δυναμικό δίκτυο συνεργατών καλύπτουμε κάθε γωνία της Ελλάδας με ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών ενεργειών ταυτόχρονα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ