ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Αναζητάτε ένα άμεσο και οικονομικό διαφημιστικό μέσο για να ενισχύσετε την εταιρική σας ταυτότητα; Η Digiprint μπορεί να μετατρέψει τα οχήματα της επιχείρησής σας σε κινούμενα διαφημιστικά πόστερ μεγάλων διαστάσεων. Η κίνηση των εταιρικών οχημάτων στους δρόμους της πόλης αυξάνει την ορατότητα του μηνύματος και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε αν επιθυμείτε ολική κάλυψη ή μερική κάλυψη με αυτοκόλλητα αυτοκινήτου. Για την άρτια ψηφιακή εκτύπωση των αυτοκόλλητων αυτοκινήτου χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα μελάνια και υλικά εκτύπωσης, τα οποία φέρουν εγγυήσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε πολυμερικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτων και χυτά (cast) αυτοκόλλητα αυτοκινήτων με αντίστοιχες πλαστικοποιήσεις UV, τα οποία έχουν εγγύηση από 3 έτη και άνω.

Για ειδικού τύπου οχήματα ή φορτηγά εταιρικών στόλων προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανακλαστικών αυτοκόλλητων. Την τοποθέτηση των αυτοκόλλητων αναλαμβάνουν τα εξειδικευμένα και πεπειραμένα συνεργεία της Digiprint, που εγγυώνται ένα άρτιο οπτικά αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ