ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ & ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Η φωτεινές επιγραφές και οι διαφημιστικές πινακίδες αποτελούν κομβικό στοιχείο της διαφημιστικής προβολής κάθε εμπορικού καταστήματος ή επαγγελματικού χώρου, γιατί αφενός διευκολύνουν το κοινό να εντοπίσει αυτό που αναζητά και αφετέρου ενισχύουν σημαντικά την αναγνωρισιμότητά του.

Ο άρτιος σχεδιασμός, η κατά παραγγελία παραγωγή και η γρήγορη τοποθέτηση επιγραφών και πινακίδων σε κάθε είδους επαγγελματικό χώρο συνιστούν ένα μεγάλο κεφάλαιο της δουλειάς μας. Ο μοναδικός συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας με την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες της Digiprint ολοκληρωμένες προτάσεις για τη σήμανση καταστημάτων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, από απλές μεταλλικές ή ξύλινες επιγραφές μέχρι επιγραφές σε plexiglas, φωτεινές επιγραφές LED και επιγραφές Νέον, αλλά και πιο σύνθετες προτάσεις, όπως φωτιζόμενα κουτιά με backlit μουσαμά, φωτιζόμενα πρεσαριστά φανάρια και κουτιαστά μεταλλικά ή πλαστικά γράμματα, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας θα φροντίσει ώστε η σήμανση του καταστήματός σας να είναι ευδιάκριτη και ελκυστική.