Αυτοκόλλητα για τζάμια – βιτρίνες καταστημάτων

Τα αυτοκόλλητα για τζάμια και βιτρίνες καταστημάτων είναι ένας έξυπνος και αποτελεσματικός τρόπος να δώσετε μια ώθηση στην αισθητική και το branding του καταστήματός σας και να προσελκύσετε εκατοντάδες νέους πελάτες!

Όλο και πιο διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια σε επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους, τα αυτοκόλλητα για τζάμια είναι κάτι περισσότερο από απλό διακοσμητικό στοιχείο. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να μεταμορφώσετε βιτρίνες, παράθυρα, πόρτες, τζαμαρίες και κάθε είδους γυάλινη επιφάνεια σε ζωντανές, εντυπωσιακές εκφράσεις του branding της επιχείρησής σας!

Χάρη στη μεγάλη ευελιξία τους σε σχήματα, χρώματα και σχέδια, τα αυτοκόλλητα για τζάμια μπορούν να προσαρμοστούν με μεγάλη ευκολία στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε μια διακριτική προσθήκη στο branding του επαγγελματικού σας χώρου ή εντυπωσιακά και πολύχρωμα designs για τις εποχικές καμπάνιες marketing της επιχείρησής σας. Τα αυτοκόλλητα για τζάμια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σας ανάγκη, και μόνο όριο είναι η δημιουργικότητά σας!

Αυτοκόλλητα για Τζάμια αεροδρόμιο

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ DIGIPRINT

Για αυτοκόλλητα για τζάμια αλλά και για κάθε άλλη ανάγκη της επιχείρησής σας, η Digiprint είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων. Κάθε αυτοκόλλητο είναι μια αντανάκλαση της πολυετούς εμπειρίας μας και της προσοχής μας στη λεπτομέρεια, την ποιότητα, και την αισθητική.

Το να επιλέξετε την Digiprint για τις ανάγκες σας σε αυτοκόλλητα για τζάμια, τζαμαρίες και βιτρίνες καταστημάτων σημαίνει:

 • Εγγύηση ποιότητας αποτελέσματος χάρη στην 20ετή εμπειρία μας στο χώρο

 • Ολοκληρωμένος σχεδιασμός, υλοποίηση & τοποθέτηση αυτοκόλλητων για τζάμια-βιτρίνες καταστημάτων

 • Υψηλής ανάλυσης ψηφιακή εκτύπωση που τραβάει τα βλέμματα

 • Άμεση & προσεκτική τοποθέτηση αυτοκόλλητων μέσα σε λίγα λεπτά από πεπειραμένο προσωπικό

 • Εύκολη αφαίρεση αυτοκόλλητων

 • Εξατομικευμένη σχεδίαση αυτοκόλλητων ανάλογα με το μέγεθος & το χρώμα της επιλογής σας. Έχουμε μοναδικό εξοπλισμό για υψηλής ποιότητας ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Από το σχεδιασμό και την εκτύπωση των αυτοκόλλητών σας μέχρι την τοποθέτηση τους, στη Digiprint φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια να είναι στην εντέλεια. Με ένα συνδυασμό πείρας και τεχνογνωσίας δημιουργούμε σχέδια που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας, κι ύστερα τα υλοποιούμε με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Το αποτέλεσμα; Αυτοκόλλητα για τζάμια και τζαμαρίες που ενσωματώνουν τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας, αντοχής και design – το ιδανικό μέσο για να αναβαθμίσετε την αισθητική και το branding του καταστήματός σας.

Τέλος, τα εξειδικευμένα συνεργεία των τεχνικών μας έρχονται στο χώρο σας για να τοποθετήσουν τα αυτοκόλλητα για τζάμια και βιτρίνες με ταχύτητα και υπευθυνότητα. Έτσι, καταφέρνουν να μην επηρεάζουν την ομαλή και καθημερινή λειτουργία της επιχείρησή σας.

1. Ψηφιακές Εκτυπώσεις & Υλοποίηση

 • Αψεγάδιαστη ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης χάρη στην πολυετή εμπειρία μας & τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεις.

 • Πρωτοποριακή σχεδίαση αυτοκόλλητων – διάτρητα one way vision ή αυτοκόλλητα μόνιμης προβολής – για βιτρίνες καταστημάτων σε μέγεθος και χρώμα της επιλογής σας

 • Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα για τζάμια-βιτρίνες καταστημάτων, με βάση προσαρμοσμένα πρότυπά μας για:

 • Δημοσιοποίηση ειδικών εκδηλώσεων
 • Εκπτώσεις
 • Προωθητικές ενέργειες
 • Εποχιακά αυτοκόλλητα (π.χ. Χριστουγέννων)
 • Πληροφορίες / Ώρες Λειτουργίας Καταστήματος

2. Τοποθέτηση κατασκευών για τζάμια – βιτρίνες καταστημάτων

 • Εύκολη, άμεση και προσεκτική τοποθέτηση των αυτοκόλλητων σε τζάμια – τζαμαρίες από εξειδικευμένα & πεπειραμένα συνεργεία σε όποιο σημείο εσείς επιλέξετε

 • Προτεραιότητα μας ένα άρτιο αποτέλεσμα, αισθητικά αλλά και πρακτικά

 • Είδη αυτοκόλλητων για τζάμια-βιτρίνες καταστημάτων:

– Διάτρητα αυτοκόλλητα one way vision

– Αυτοκόλλητα μόνιμης προβολής

Αυτοκόλλητα για τζάμια-βιτρίνες καταστημάτων – Πλεονεκτήματα

Πέρα από την αισθητική τους αξία και τα πλούσια χρώματα και σχέδιά τους, τα αυτοκόλλητα για τζάμια είναι ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό εργαλείο που μπορείτε να ενσωματώσετε στο branding και το marketing της επιχείρησής σας.

Ανάλογα με τις αναγκες και τους στόχους σας, τα αυτοκόλλητα για τζάμια και βιτρίνες μπορούν να σας παρέχουν:

 • Αξιοπρόσεκτη διακόσμηση & εμπλουτισμός της βιτρίνας του καταστήματός σας. Πρόκειται για έναν διαφημιστικό “καμβά” εκτεθειμένο σε εκατοντάδες μάτια καθημερινά, που δεν σας συμφέρει να μένει ανεκμετάλλευτος.
 • Προσέλκυση προσοχής & ενδιαφέροντος υπαρχόντων και εν δυνάμει πελατών για να μπουν στο κατάστημα σας με πρόθεση αγοράς
 • Αύξηση ορατότητας προωθητικών / ενημερωτικών μηνυμάτων ακόμη και από μακρινή απόσταση
 • Εικόνα κύρους και επαγγελματισμού & ενίσχυση της εταιρικής σας ταυτότητας
Αυτοκόλλητα για τζάμια σε διαγνωστικό κέντρο

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.
Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Συχνές ερωτήσεις

1. Γιατί να εμπλουτίσω τη βιτρίνα του καταστήματος μου με αυτοκόλλητα για τζάμια;

Τα αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων αποτελούν έναν προσιτό και παράλληλα εντυπωσιακό τρόπο για εμπλουτισμό της διακόσμησης της βιτρίνας σας. Με μία αξιοπρόσεκτη βιτρίνα καταστήματος μπορείτε εγγυημένα και αποτελεσματικά να προσελκύσετε τα βλέμματα των υπαρχόντων ή των εν δυνάμει πελατών σας.

2. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να τοποθετηθούν τα αυτοκόλλητα βιτρίνας;

Τα αυτοκόλλητα βιτρίνας-τζαμαρίας καταστημάτων μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, αρκεί να γίνει με σωστό τρόπο από κάποιο έμπειρο έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης. .

3. Μπορώ να αφαιρέσω εύκολα τα αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων;

Η αφαίρεση αλλά και η αντικατάσταση των αυτοκόλλητων για τζαμαρίες καταστημάτων είναι εύκολη και απλή. Μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης τους.

4. Για τι είδους σχέδια μπορώ να χρησιμοποιήσω τα αυτοκόλλητα για τζαμαρίες καταστημάτων;

Τα αυτοκόλλητα για τζάμια και τζαμαρίες καταστημάτων είναι κατάλληλα για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών και σας παρέχουν μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό τους. Χάρη στη μεγάλη τους ευελιξία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα για βιτρίνες και τζαμαρίες για:

 • Λογότυπα και στοιχεία branding της επιχείρησής σας
 • Πινακίδες και επιγραφές με κείμενο και τυπογραφικά στοιχεία
 • Θεματικά σχέδια και μοτίβα κάθε είδους
 • Φωτορεαλιστικές εικόνες και φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης
 • Εποχικό branding και στολισμό για Χριστούγεννα, Πάσχα, περιόδους εκπτώσεων

5. Πόσο ανθεκτικά είναι τα αυτοκόλλητα για τζάμια και βιτρίνες;

Στην Digiprint χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας υλικά εκτύπωσης και μελάνια. Αυτό σημαίνει πως τα αυτοκόλλητα για τζάμια και βιτρίνες που παράγουμε για την επιχείρησή σας είναι σχεδιασμένα για να έχουν μεγάλο χρόνο ζωής και υψηλή ανθεκτικότητα σε έκθεση στο φως του ήλιου και την UV υπεριώδη ακτινοβολία.

Αυτό σημαίνει πως τα αυτοκόλλητά σας θα διατηρήσουν τη ζωντάνια τους και τα έντονά τους χρώματα για πολύ καιρό μετά την τοποθέτησή τους, συνεχίζοντας να τραβάνε τα βλέμματα και να κερδίζουν τις εντυπώσεις των πελατών σας!

6. Γιατί να προτιμήσω την Digiprint για αυτοκόλλητα για τζάμια, βιτρίνες και τζαμαρίες καταστημάτων;

Γιατί σας αξίζει ένας συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευτείτε με τα μάτια κλειστά!

Η πολύχρονη εμπειρία και παρουσία της Digiprint στο χώρο σας εξασφαλίζει:

 • Ποιότητα: Για τα αυτοκόλλητα για τζάμια μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας υλικά εκτύπωσης και μελάνια με την εγγύηση των πιο γνωστών κατασκευαστών στο χώρο.
 • Εξειδίκευση: Στην Digiprint δίνουμε προτεραιότητα στην εκπαίδευση, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση. Αυτό σημαίνει ότι τα συνεργεία τοποθέτησής μας απαρτίζονται από τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο.
 • Εμπιστοσύνη: Χάρη στις εκατοντάδες επιτυχημένες συνεργασίες στο ιστορικό μας, στην Digiprint μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, και αισθητικά αλλά και πρακτικά!
 • Εξυπηρέτηση: Δεν επενδύετε απλώς σε αυτοκόλλητα για τα τζάμια και τις τζαμαρίες της επιχείρησής σας, αλλά σε μια ολοκληρωμένη συνεργασία! Ξεκινώντας από το στάδιο του σχεδιασμού και φτάνοντας μέχρι και μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των αυτοκόλλητων στο χώρο σας, οι επαγγελματίες της Digiprint βρίσκονται στο πλευρό σας για κάθε σας ανάγκη!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Φωτογραφικό Υλικό

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.