ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αυτοκόλλητα Αυτοκινήτου

Η διαφημιστική κάλυψη με αυτοκόλλητα αυτοκινήτου είναι ένα άμεσο και οικονομικό διαφημιστικό μέσο που παράλληλα θα ενισχύσει την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε μερική κάλυψη του οχήματός σας με διαφημιστικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτου, ή αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λύση διαφημιστικής κάλυψης με ανακλαστικά αυτοκόλλητα για όλο το στόλο της εταιρείας σας. Στην Digiprint θα βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

Χάρη στις προηγμένες τεχνικές εκτύπωσης, τα υλικά υψηλής ποιότητας, και τα πεπειραμένα συνεργεία τοποθέτησης που χρησιμοποιούμε, η το ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητα θα φέρει εγγυημένα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε κι εσείς πώς μπορεί να ωφελήσει την διαφημιστική προβολή και την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας η διαφημιστική κάλυψη και τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου, σήμερα κιόλας.

Κάλυψη με αυτοκολλητα αυτοκινήτου για pet shop
Κάλυψη με αυτοκόλλητα αυτοκινήτου για φορτηγάκι

Αυτοκόλλητα Αυτοκινήτου: Άμεση και οικονομική διαφήμιση για την επιχείρησή σας, εκεί που μετράει περισσότερο

Σε μια εποχή που η διαφήμιση είναι απαραίτητη για την προβολή και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους να μειώσετε το διαφημιστικό σας κόστος και να επενδύσετε σε διαφημιστικές ενέργειες που έχουν πραγματική απόδοση.

Η διαφημιστική κάλυψη με αυτοκόλλητες επιγραφές αυτοκινήτων είναι μια επένδυση που θα μετατρέψει τα οχήματά σας σε κινούμενα διαφημιστικά πόστερ μεγάλων διαστάσεων. Πρακτικά δηλαδή θα προβάλλουν την επιχείρησή σας 24/7, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

Επίσης, η κίνηση των εταιρικών οχημάτων στους δρόμους της πόλης αυξάνει την ορατότητα του μηνύματος και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Το διαφημιστικό σας μήνυμα μάλιστα προβάλλεται περισσότερο στις περιοχές στις οποίες η επιχείρησή σας είναι επαγγελματικά ενεργή, που σημαίνει ότι φτάνει πιο εύκολα σε πιθανούς μελλοντικούς σας πελάτες

Εικόνα κύρους και επαγγελματισμού χάρη στα πιο αποτελεσματικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτου

Πέρα από τη διαφημιστική και διακοσμητική της αξία, η επένδυση του επαγγελματικού οχήματός σας με αυτοκόλλητα αυτοκινήτων έχει και ένα επιπλέον θετικό: είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να ενισχύσετε την επαγγελματική ταυτότητα της επιχείρησής σας και να προβάλλετε στους πελάτες σας εικόνα κύρους.

Μ’ αυτό τον τρόπο η διαφημιστική κάλυψη συμβάλλει στο να αποκτήσετε νέους πελάτες, αλλά και να μετατρέψετε τους ήδη υπάρχοντες σε πιστούς συνεργάτες της επιχείρησής σας.

Αυτοκόλλητα αυτοκινήτων συμβατά με όλα τα είδη και τα μεγέθη οχημάτων

Η ομάδα μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις διαφημιστικής προβολής σε κάθε είδους οχήματα, από επιβατικά και mini van μέχρι μέσα μαζικής μεταφοράς και λεωφορεία.

Άσχετα από το είδος, το μέγεθος, τη μάρκα, ή το μοντέλο του οχήματός σας, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να σας παρέχουν διαφημιστική κάλυψη με αυτοκόλλητα αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένα για το όχημά σας.

Μάθετε πώς γίνεται αυτό

kalipsi me autokollita aytokintou courier
kalipsi me autokollita aytokintou food supplier

Αυτοκόλλητα αυτοκινήτου με άρτια ψηφιακή εκτύπωση και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και αντοχής 

Επιλέξτε αυτοκόλλητα αυτοκινήτου για τα οχημάτά σας άφοβα – στη Digiprint η ποιότητα είναι (κυριολεκτικά!) εγγυημένη.

Για τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πιστοποιημένα μελάνια και υψηλής ποιότητας υλικά εκτύπωσης, τα οποία φέρουν εγγυήσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Επίσης, για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που να μπορεί ν’ αντέξει στο χρόνο, χρησιμοποιούμε πολυμερικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτων και χυτά (cast) αυτοκόλλητα αυτοκινήτων με αντίστοιχες πλαστικοποιήσεις UV, τα οποία έχουν εγγύηση από 3 έτη και άνω.

Ολοκληρωμένες λύσεις διαφημιστικής κάλυψης οχημάτων με αυτοκόλλητα αυτοκινήτου από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες

Ακόμα και τα πιο αξιόπιστα και ποιοτικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτου χάνουν την αξία τους και τη χρησιμότητά του, αν δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά και με προσοχή.

Γι’ αυτό στη Digiprint έχουμε κάνει προτεραιότητά μας να δημιουργήσουμε τις πιο έμπειρες και εξειδικευμένες ομάδες από επαγγελματίες τοποθέτησης, ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, και αισθητικά αλλά και πρακτικά!

Μη χάνετε χρόνο – δείτε άμεσα τι μπορούμε να κάνουμε για σας και την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να χρησιμοποιήσω αυτοκόλλητο αυτοκινήτου για το επαγγελματικό μου όχημα;

Πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο για το marketing της επιχείρησής σας. Μπορούν να μεταμορφώσουν τα οχήματά σας σε κινητές διαφημιστικές πινακίδες και να μεταφέρουν έτσι το διαφημιστικό σας μήνυμα σε μεγάλη μερίδα του κοινού σας σε καθημερινή βάση.

Γενικά είναι μια μακροχρόνια επένδυση στην συνεχή προβολή της επιχείρησής σας, η οποία όμως δεν έχει άλλο κόστος πέρα από το αρχικό της. Αναβαθμίζει την επαγγελματική εικόνα του brand σας με πολύ αποδοτικό τρόπο σε σχέση με το χαμηλό της κόστος, ειδικά στην τοπική αγορά – η οποία είναι κι αυτή που σας ενδιαφέρει άμεσα.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που παρέχουν αυτού του τύπου τα αυτοκόλλητα στο branding της επιχείρησής μου;

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων στα επαγγελματικά σας οχήματα μπορούν να έχουν διάφορα οφέλη για το branding της επιχείρησής σας:

  • Ορατότητα του brand σας: τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου μετατρέπουν τα οχήματά σας σε κινητές διαφημίσεις για την επιχείρησή σας, δίνοντας έτσι μια καλή ώθηση στο brand visibility σας.
  • Συνοχή στην εικόνα: Προσφέρουν ακόμα συνοχή στην εικόνα του στόλου των οχημάτων σας και ενισχύουν την οπτική ταυτότητα του brand σας.
  • Μεγαλύτερη αξιοπιστία: Τα επαγγελματικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα προσθέτουν μια αίσθηση επαγγελματισμού και αξιοπιστίας στην εικόνα του brand σας.
  • Στόχευση του κοινού: Η συνεχής προβολή του brand σας στις περιοχές στις οποίες κινούνται καθημερινά οι πελάτες σας βοηθά στο να τους στοχεύσετε καλύτερα με το διαφημιστικό σας μήνυμα.
  • Υψηλή αποδοτικότητα: Με το χαμηλό τους κόστος και το μεγάλο χρόνο ζωής τους, τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων προσφέρουν πολύ καλή σχέση κέρδους/κόστους σχετικά με άλλα, πιο συμβατικά μέσα προβολής.

Από τι υλικά είναι φτιαγμένα τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου;

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι φτιαγμένα από βινύλιο υψηλής ποιότητας, υλικό με εξαιρετικά χαρακτηριστικά:

Αντοχή στη φθορά : Τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα τα αυτοκόλλητα αντέχουν στις καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες και τις μικροφθορές.

Ευέλικτη εφαρμογή: Είναι εύκαμπτα και ακολουθούν τέλεια το σχήμα κάθε επιφάνειας, εξασφαλίζοντας έτσι τέλεια εφαρμογή.

Αντοχή στους αποχρωματισμούς: Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου διατηρούν τα χρώματα και την καθαρότητά τους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μένοντας έτσι πιστά στο όραμα σας και την εικόνα του brand σας.

Επιπλέον προστασία: Πέρα από τη διαφημιστική τους χρησιμότητα, προστατεύουν το αυτοκίνητό σας από καθημερινές γρατσουνιές και μικροφθορές.

Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση: Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων που είναι φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας μπορούν να εφαρμοστούν και να αφαιρεθούν χωρίς ν’ αφήσουν ίχνη και υπολείμματα ή να κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητό σας.

Πόσο καιρό αντέχουν τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα; Φθείρονται; Ξεβάφουν;

Η αντοχή των αυτοκόλλητων στο χρόνο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των υλικών τους και από τις καθημερινές συνθήκες στις οποίες εκτίθενται.

Τα αυτοκόλλητα που είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βινύλιο έχουν προσδόκιμο χρόνο ζωής από 3 μέχρι 7 χρόνια. Αν και είναι κατασκευασμένα για να είναι ανθεκτικά, η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, σε πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, ή σε χημικά και καθαριστικά μπορεί να δημιουργήσει αποχρωματισμούς.

Αν όμως φροντίζετε να καθαρίζετε τακτικά το αυτοκίνητό σας και να μην το παρκάρετε εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο δυνατό χρόνο ζωής για τ’ αυτοκόλλητά σας πριν χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε.

Μπορώ να ντύσω το αυτοκίνητό μου με αυτοκόλλητο αντί να το βάψω;

Βεβαίως!

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για το βάψιμο. Είναι διαθέσιμα σε περισσότερα χρώματα και σχέδια, προστατεύουν την εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου (άρα και την αξία του σε πιθανό ενδεχόμενο μεταπώλησης) και είναι ευκολότερα στη συντήρηση, αφού δεν απαιτούν κέρωμα ή ειδικά καθαριστικά.

Επίσης αφαιρούνται πολύ εύκολα, δεν αφήνουν υπολείμματα, και συχνά αποδεικνύονται η οικονομικότερη επιλογή.

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου προστατεύουν από φθορές και γρατσουνιές;

Σε κάποιο βαθμό, ναι. Ειδικά εκείνα που είναι φτιαγμένα από βινύλιο υψηλής ποιότητας προσφέρουν ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από:

Εκδορές, γρατσουνιές και φθορές από κλαδιά, χαλίκια ή μικροατυχήματα.

Αποχρωματισμούς που προκαλούνται από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Σκόνη, ακαθαρσίες πτηνών, ρετσίνι δέντρων, και άλλους καθημερινούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Μπορώ να αφαιρέσω τα αυτοκόλλητα από το αυτοκίνητό μου σε περίπτωση που θέλω να τα αλλάξω;

Φυσικά!

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κάλυψη των επαγγελματιών σας οχημάτων με αυτοκόλλητα αυτοκινήτου.  Δεδομένου του ότι έχετε προτιμήσει υλικά υψηλής ποιότητας και έμπειρους επαγγελματίες, τα αυτοκόλλητα μπορούν να αφαιρεθούν ή να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή.  Δεν προκαλούν φθορές στην εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου και δεν αφήνουν υπολείμματα ή άλλα ίχνη.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητό μου και για διακοσμητικούς λόγους εκτός από διαφημιστικούς;

Εννοείται!

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για λόγους branding της επιχείρησής σας, για λόγους διακοσμητικούς, αισθητικούς, προσωπικής έκφρασης. Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων είναι ένας εξαιρετικός καμβάς για ψηφιακές εκτυπώσεις σε όλα τα είδη, σχέδια και χρώματα.

Μοναδικό όριο είναι η δημιουργικότητά σας!

Το αυτοκίνητό μου είναι φορτηγό / βαν / μοντέλο ασυνήθιστης μάρκας. Μπορώ παρ’ όλα αυτά να το καλύψω με αυτοκόλλητη διαφημιστική επένδυση ή επιγραφή;

Εφόσον απευθυνθείτε σε έμπειρους επαγγελματίες για την εκτύπωση και την τοποθέτησή τους, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων εκτυπώνονται και κόβονται ειδικά για τις ανάγκες του οχήματός σας, όποιο κι αν είναι το είδος ή το μοντέλο του.

Γιατί να προτιμήσω την Digiprint για αυτοκόλλητα αυτοκινήτου;

Γιατί σας αξίζει ο ιδανικός συνεργάτης.

Η πολύχρονη εμπειρία και παρουσία μας στο χώρο σας εξασφαλίζει:

  • Ποιότητα: Για τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πιστοποιημένα μελάνια και υψηλής ποιότητας υλικά εκτύπωσης με την εγγύηση των πιο γνωστών κατασκευαστών στο χώρο.
  • Εξειδίκευση: Στην Digiprint δίνουμε προτεραιότητα στην εκπαίδευση, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση. Αυτό σημαίνει ότι τα συνεργεία τοποθέτησής μας απαρτίζονται από τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο.
  • Εμπιστοσύνη: Χάρη στις εκατοντάδες επιτυχημένες συνεργασίες στο ιστορικό μας, στην Digiprint μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, και αισθητικά αλλά και πρακτικά!
  • Εξυπηρέτηση: Δεν επενδύετε απλώς σε αυτοκόλλητα αυτοκινήτου, αλλά σε μια συνεργασία. Από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των αυτοκόλλητων στα οχήματά σας, οι επαγγελματίες της Digiprint βρίσκονται στο πλευρό σας για κάθε σας ανάγκη!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!