Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Πολυετή εμπειρία

Η εταιρεία DIGIPRINT ιδρύθηκε από τον κ. Λευτέρη Σούμπαση το 2003 και δραστηριοποιείται στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και διαφημιστικών κατασκευών μεγάλων διαστάσεων. Σήμερα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου αυτού, με δυνατότητα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών με άριστο ποιοτικά, εκτυπωτικό αποτέλεσμα, ανταγωνιστικές τιμές και άμεσους χρόνους παράδοσης.
Ανάμεσα στο πελατολόγιο της επιχείρησης συγκαταλέγονται κορυφαίες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, όμιλοι και γνωστές αλυσίδες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Η Digiprint επενδύει συνεχώς, σε νέες τεχνολογίες και πρωτοπορεί στις εξελίξεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων 3000m2, με όλων των ειδών εκτυπωτικών και μεταποιητικών μηχανών. Οι χρόνοι ανταπόκρισης αλλά και η ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος είναι μοναδικοί στην Ελλάδα.
H Digiprint είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και από τις λίγες στην Ευρώπη, που διαθέτει 3D Printer μεγάλου μεγέθους ο οποίος εκτυπώνει ομοιώματα μεγάλων διαστάσεων.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ποιότητα

Οι σύγχρονες μηχανές εκτύπωσης UV και Latex, με ποιοτικά και άοσμα μελάνια κορυφαίων Ευρωπαϊκών εταιρειών και τα κορυφαία υλικά εκτύπωσης, εγγυώνται το άρτιο ποιοτικό αποτέλεσμα και την υψηλή απόδοση χρωμάτων και εκτυπώσεων. Η γκάμα των υλικών μας εξελίσσεται βάσει των διεθνών προτύπων και καινοτομιών. Στη γκάμα μας έχουμε εντάξει 100% ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς και PVC Free υλικά εκτύπωσης. Κύριο χαρακτηριστικό της υψηλής ποιότητας είναι το σύγχρονο λογισμικό διαχείρισης χρώματος. Ένα κεντρικό σύστημα διαχειρίζεται και ρυθμίζει συνεχώς τις χρωματικές αποδόσεις, όλων των μηχανών του εργοστασίου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ίδιο χρωματικά σε όλες τις μηχανές.

Επιπλέον, η Digiprint διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και ISO 14000, που διασφαλίζει την ποιότητα και σωστή διαχείριση του τελικού προϊόντος.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ανθρώπινο δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της Digiprint.
Οι άνθρωποι της ομάδας μας, είναι έμπειρα στελέχη με πολυετή πείρα στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και είναι πάντα έτοιμοι να προτείνουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν προτάσεις οπτικής επικοινωνίας και διαχείρισης μικρών ή μεγάλων έργων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια με ταχύτατους ρυθμούς.
Η εξατομικευμένη προσέγγιση της εταιρείας προς τους πελάτες της και η προτεραιότητά της να προτείνει τη βέλτιστη λύση για τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη της, έχουν οδηγήσει στη δημιουργία ενός άριστου ονόματος στην αγορά και στην καθιέρωση της Digiprint ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Πελατολόγιο

Μέσα σε αυτά τα χρόνια παρουσίας της στην αγορά, η Digiprint έχει καταφέρει να εδραιώσει στρατηγικές συνεργασίες και να καθιερωθεί ως πρώτη επιλογή ανάμεσα στις εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα. Ανάμεσα στο πελατολόγιο της επιχείρησης συγκαταλέγονται εκατοντάδες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, όμιλοι και γνωστές αλυσίδες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς.

Επικοινωνία