Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Πολυετής εμπειρία

Η Digiprint ιδρύθηκε το 2003 από τον κ. Λευτέρη Σούμπαση και δραστηριοποιείται στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθου, των διαφημιστικών κατασκευών μεγάλων διαστάσεων και των 3D εκτυπώσεων. Η πολυετής πείρα, η προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακής εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός την καθιστούν μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας άρτια αποτελέσματα, άμεσους χρόνους παράδοσης και ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας αυτές τις αξίες στο επίκεντρο, η Digiprint έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων εταιρειών από διάφορους κλάδους, μεγάλων ομίλων και γνωστών αλυσίδων εμπορικών καταστημάτων, ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, που αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους για διαφημιστική προβολή και σήμανση.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η Digiprint επενδύει διαρκώς στον εμπλουτισμό του υπερσύγχρονου εξοπλισμού της και την υιοθέτηση πρωτοποριακών τεχνολογικών μεθόδων. Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί μια καθετοποιημένη μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων 3.000 τ.μ. με εκτυπωτικές και μεταποιητικές μηχανές νέας γενιάς, οι οποίες διασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα και ταχύτατους χρόνους παραγωγής των προϊόντων.

Ένα από τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Digiprint είναι ότι αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις λίγες στην Ευρώπη που διαθέτει 3D Printer μεγάλου μεγέθους, ο οποίος εκτυπώνει τρισδιάστατα ομοιώματα μεγάλων διαστάσεων.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η Digiprint είναι σε θέση να εγγυηθεί άρτια ποιότητα και αποτύπωση χρωμάτων πάνω σε κάθε είδους επιφάνεια. Το ασυναγώνιστο τελικό αποτέλεσμα σε κάθε παραγγελία εξασφαλίζει η χρήση υπερσύγχρονων μηχανών ψηφιακής εκτύπωσης UV και Latex, και των ποιοτικών, άοσμων μελανιών κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών. Η ευρεία γκάμα των 100% ανακυκλώσιμων και PVC free υλικών που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων εξελίσσεται διαρκώς για να ανταποκριθεί στα διεθνή πρότυπα και τις πιο σύγχρονες καινοτομίες.

Το σύγχρονο λογισμικό διαχείρισης χρώματος του κεντρικού συστήματος παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων ρυθμίζει συνεχώς τη χρωματική απόδοση όλων των μηχανών του εργοστασίου, ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή ομοιομορφία. Επιπλέον, το ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2005 και ISO 14001:2005 σύστημα διαχείρισης ποιότητας της Digiprint διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και τη σωστή διαχείριση του τελικού προϊόντος.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο της Digiprint. Η δυναμική ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένα στελέχη με πολυετή πείρα στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να προτείνουν, να σχεδιάσουν, να παράγουν και να διαχειριστούν κάθε είδους και μεγέθους προτάσεις διαφημιστικής προβολής και οπτικής επικοινωνίας σε όλη την Ελλάδα με ταχύτατους ρυθμούς.

Η σταδιακή οικοδόμηση της εταιρικής ταυτότητας και η καθιέρωση της Digiprint ως αξιόπιστου συνεργάτη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι άνθρωποί μας θέτουν ως προτεραιότητα τη διαμόρφωση εξατομικευμένων προτάσεων για τους πελάτες μας, οι οποίες οδηγούν με ασφάλεια στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Digiprint έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων εγχώριων και διεθνών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, μεγάλων ομίλων επιχειρήσεων, γνωστών αλυσίδων καταστημάτων, ιδιωτικών και δημόσιων φορέων και οργανισμών.

Με τη σταδιακή εδραίωση στρατηγικών συνεργασιών, η εταιρεία μας έχει κατορθώσει να καθιερωθεί ως πρώτη επιλογή για απαιτητικές και υψηλής ποιότητας παραγωγές ψηφιακών εκτυπώσεων και να κατακτήσει την κορυφή του χώρου της στην Ελλάδα.

Contact icon
Επικοινωνία