ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αυτοκόλλητα Αμμοβολής

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής συνιστούν άρτια επιλογή για μερική ή ολική κάλυψη γυάλινων επιφανειών παντός τύπου.

H εφαρμογή αυτοκόλλητων αμμοβολής σε βιτρίνες και εσωτερικές επιφάνειες από γυαλί εξασφαλίζει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα για κάθε είδους επαγγελματικό χώρο. Ουσιαστικά, πρόκειται για μεμβράνες βινυλίου με υφή και όψη αμμοβολής, τα οποία απομειώνουν τη διαφάνεια του κρυστάλλου, χωρίς να περιορίζουν το φως.

Η πολύπειρη ομάδα της Digiprint αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εκτύπωση και την τοποθέτηση αυτοκόλλητων τζαμιού αμμοβολής σε εμπορικά καταστήματα, γραφεία, εκθεσιακά περίπτερα και events.

Δείτε κι εσείς πώς μπορείτε να εμπλουτίσετε τη διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου με ποιοτικά αυτοκόλλητα αμμοβολής, ώστε να ξεκουράζει και να εμπνέει τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους επισκέπτες σας.

Εξασφαλίστε διακριτικότητα και χαρίστε μία απαλή φωτεινή αίσθηση στο χώρο σας

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής για τζάμια αποτελούν εξαιρετική επιλογή διακόσμησης για εσωτερικούς χώρους, από γραφεία και αίθουσες συσκέψεων μέχρι νοσοκομεία και βιτρίνες καταστημάτων.

Ένα σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι η δημιουργία μιας αίσθησης ιδιωτικότητας. Η κάλυψη των γυάλινων επιφανειών με αυτοκόλλητα αμμοβολής ελαττώνει τη διαφάνεια των τζαμιών, παρεμποδίζοντας έτσι την ορατότητα από τυχόν αδιάκριτα βλέμματα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο φως να διαχέεται ομοιόμορφα.

Η σωστή εφαρμογή τους σε γυάλινες επιφάνειες διασφαλίζει μια πιο ήπια και ανάλαφρη φωτεινότητα στο χώρο και προσδίδει φινέτσα στο περιβάλλον εργασίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Απόλυτη εφαρμογή σε κάθε τύπο τζαμιού και προστασία από θραύση κρυστάλλων

Οι μεμβράνες αμμοβολής μπορούν να καλύψουν κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό παράθυρο, πόρτα ή οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια.

Μπορείτε να τα αξιοποιήσετε κυριολεκτικά παντού: από τη βιτρίνα ενός καταστήματος και μία εσωτερική πόρτα γραφείου μέχρι το παράθυρο ενός μπάνιου.

Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα τζαμιού αμμοβολής προσφέρουν βασική προστασία από τραυματισμούς σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων.

Επιλέξτε τις διαστάσεις και διαμορφώστε το σχέδιο της αρεσκείας σας

Η παραγωγή των αυτοκόλλητων αμμοβολής γίνεται με το μέτρο. Έτσι, μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις διαστάσεις και το σχήμα που ταιριάζει στην επιφάνεια, την οποία θέλετε να καλύψετε.

Η έμπειρη ομάδα της Digiprint αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να εκτυπώσει σε υψηλή ανάλυση και με φωτογραφική ποιότητα και να τοποθετήσει με ταχύτητα και αξιοπιστία αυτοκόλλητα τζαμιού αμμοβολής με το λογότυπο της εταιρείας σας ή κάποια φωτογραφία/σχέδιο που σας εκφράζει.

Μάθετε πώς γίνεται αυτό

Αυτοκόλλητα αμμοβολής: ανακαλύψτε μία ανθεκτική και value for money επιλογή διακόσμησης

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής συνιστούν μία έξυπνη και προσιτή λύση για τη διακόσμηση του χώρου σας, η οποία παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και τα χημικά καθαριστικά. Σε όποια επιφάνεια κι αν επικολληθούν, τα αυτοκόλλητα τζαμιού αμμοβολής χαρίζουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο αισθητικά αποτέλεσμα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Εμπιστευτείτε την κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων στην Ελλάδα για τη δημιουργία χρηστικών λύσεων διακόσμησης υψηλής ποιότητας. Οποιαδήποτε επιφάνεια από γυαλί της επιχείρησής σας μπορεί να καλυφθεί με μεμβράνες αμμοβολής, που προσαρμόζονται στις δικές σας απαιτήσεις και παράγονται κατά παραγγελία σε πολύ οικονομικές τιμές. Εκτός από το σχεδιασμό και την κατασκευή αυτοκόλλητων αμμοβολής για τη διακόσμηση του επαγγελματικού χώρου ή του γραφείου σας, η Digiprint αναλαμβάνει και την άρτια τοποθέτησή τους στο χώρο σας.

Μη χάνετε χρόνο – δείτε άμεσα τι μπορούμε να κάνουμε για σας και την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας