ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αυτοκόλλητα Αμμοβολής

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής συνιστούν άρτια επιλογή για μερική ή ολική κάλυψη γυάλινων επιφανειών παντός τύπου.

H εφαρμογή αυτοκόλλητων αμμοβολής σε βιτρίνες και εσωτερικές επιφάνειες από γυαλί εξασφαλίζει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα για κάθε είδους επαγγελματικό χώρο. Ουσιαστικά, πρόκειται για μεμβράνες βινυλίου με υφή και όψη αμμοβολής, τα οποία απομειώνουν τη διαφάνεια του κρυστάλλου, χωρίς να περιορίζουν το φως.

Η πολύπειρη ομάδα της Digiprint αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εκτύπωση και την τοποθέτηση αυτοκόλλητων τζαμιού αμμοβολής σε εμπορικά καταστήματα, γραφεία, εκθεσιακά περίπτερα και events.

Δείτε κι εσείς πώς μπορείτε να εμπλουτίσετε τη διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου με ποιοτικά αυτοκόλλητα αμμοβολής, ώστε να ξεκουράζει και να εμπνέει τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους επισκέπτες σας.

Εξασφαλίστε διακριτικότητα με αυτοκόλλητα αμμοβολής και χαρίστε μία απαλή φωτεινή αίσθηση στο χώρο σας

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής για τζάμια αποτελούν εξαιρετική επιλογή διακόσμησης για εσωτερικούς χώρους, από γραφεία και αίθουσες συσκέψεων μέχρι νοσοκομεία και βιτρίνες καταστημάτων.

Ένα σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι η δημιουργία μιας αίσθησης ιδιωτικότητας. Η κάλυψη των γυάλινων επιφανειών με αυτοκόλλητα αμμοβολής ελαττώνει τη διαφάνεια των τζαμιών, παρεμποδίζοντας έτσι την ορατότητα από τυχόν αδιάκριτα βλέμματα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο φως να διαχέεται ομοιόμορφα.

Η σωστή εφαρμογή τους σε γυάλινες επιφάνειες διασφαλίζει μια πιο ήπια και ανάλαφρη φωτεινότητα στο χώρο και προσδίδει φινέτσα στο περιβάλλον εργασίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Απόλυτη εφαρμογή σε κάθε τύπο τζαμιού και προστασία από θραύση κρυστάλλων

Οι μεμβράνες αμμοβολής μπορούν να καλύψουν κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό παράθυρο, πόρτα ή οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια.

Μπορείτε να τα αξιοποιήσετε κυριολεκτικά παντού: από τη βιτρίνα ενός καταστήματος και μία εσωτερική πόρτα γραφείου μέχρι το παράθυρο ενός μπάνιου.

Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα τζαμιού αμμοβολής προσφέρουν βασική προστασία από τραυματισμούς σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων.

Επιλέξτε τις διαστάσεις και διαμορφώστε το σχέδιο της αρεσκείας σας

Η παραγωγή των αυτοκόλλητων αμμοβολής γίνεται με το μέτρο. Έτσι, μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις διαστάσεις και το σχήμα που ταιριάζει στην επιφάνεια, την οποία θέλετε να καλύψετε.

Η έμπειρη ομάδα της Digiprint αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να εκτυπώσει σε υψηλή ανάλυση και με φωτογραφική ποιότητα και να τοποθετήσει με ταχύτητα και αξιοπιστία αυτοκόλλητα τζαμιού αμμοβολής με το λογότυπο της εταιρείας σας ή κάποια φωτογραφία/σχέδιο που σας εκφράζει.

Μάθετε πώς γίνεται αυτό

Αυτοκόλλητα αμμοβολής: ανακαλύψτε μία ανθεκτική και value for money επιλογή διακόσμησης

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής συνιστούν μία έξυπνη και προσιτή λύση για τη διακόσμηση του χώρου σας, η οποία παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και τα χημικά καθαριστικά. Σε όποια επιφάνεια κι αν επικολληθούν, τα αυτοκόλλητα τζαμιού αμμοβολής χαρίζουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο αισθητικά αποτέλεσμα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Εμπιστευτείτε την κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων στην Ελλάδα για τη δημιουργία χρηστικών λύσεων διακόσμησης υψηλής ποιότητας. Οποιαδήποτε επιφάνεια από γυαλί της επιχείρησής σας μπορεί να καλυφθεί με μεμβράνες αμμοβολής, που προσαρμόζονται στις δικές σας απαιτήσεις και παράγονται κατά παραγγελία σε πολύ οικονομικές τιμές. Εκτός από το σχεδιασμό και την κατασκευή αυτοκόλλητων αμμοβολής για τη διακόσμηση του επαγγελματικού χώρου ή του γραφείου σας, η Digiprint αναλαμβάνει και την άρτια τοποθέτησή τους στο χώρο σας.

Μη χάνετε χρόνο – δείτε άμεσα τι μπορούμε να κάνουμε για σας και την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι τα αυτοκόλλητα αμμοβολής;

Είναι ένα εξειδικευμένο είδος αυτοκόλλητων βινυλίου κατασκευασμένο για να μιμείται την όψη και την υφή του γυαλιού που έχει υποστεί διαδικασία αμμοβολής ή χάραξης. Μπορούν να εφαρμοστούν σε βιτρίνες, πόρτες, παράθυρα, υαλοπίνακες, ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια, τόσο για διακοσμητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους, αφού παρέχουν ουσιαστική προστασία στην ιδιωτικότητά σας χωρίς να περιορίζουν το φυσικό φως και τη φωτεινότητα του χώρου σας.

Παράλληλα εμπλουτίζουν την αισθητική και το brand image της επιχείρησής σας χωρίς το κόστος και τη μονιμότητα της αμμοβολής ή της χάραξης σε τζάμι.

Γιατί να διαλέξω τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα για την επιχείρησή μου;

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής είναι μια έξυπνη ιδέα για κάθε επιχείρηση που θέλει να αναβαθμίσει την εικόνα των επαγγελματικών της χώρων και να τους δώσει μια πιο εξεζητημένη και κομψή νότα.

Είναι μια πρακτική και οικονομική εναλλακτική στην αμμοβολή και τη χάραξη σε τζάμι, αφού παράγει το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα και προστατεύει την ιδιωτικότητα σας χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Εκτός αυτού, τέτοιου τύπου αυτοκόλλητα μπορούν να παραχθούν σε σχεδόν κάθε σχήμα ή σχέδιο επιθυμείτε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για να αναβαθμίσετε το brand image της επιχείρησής σας.

Τι διαφορές έχουν τα αυτοκόλλητα αμμοβολής από την αμμοβολή σε τζάμι;

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής προσφέρουν αισθητικό αποτέλεσμα όμοιο μ’ αυτό της διαδικασίας της χάραξης με αμμοβολή, αλλά διαφέρουν σημαντικά στην εφαρμογή και την ευελιξία.

Η διαδικασία της χάραξης με αμμοβολή τροποποιεί μόνιμα την όψη και την υφή των γυάλινων επιφανειών του χώρου σας. Λόγω της φύσης της, δεν μπορεί να παράγει λεπτομερή σχήματα και σχέδια.

Αντίθετα, αυτά είναι μια σχεδιαστικά πολύ πιο ευέλικτη, αναστρέψιμη εναλλακτική, η οποία μάλιστα κοστίζει και σημαντικά λιγότερο. Αυτό τα καθιστά ιδανική επιλογή για νοικιασμένους επαγγελματικούς χώρους ή για επιχειρήσεις που θέλουν δυναμικό ή εποχικό branding.

Εμποδίζουν τελείως την ορατότητα και το φως;

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής δεν εμποδίζουν τελείως την ορατότητα και το φυσικό φως.

Αντ’ αυτού διαθλούν το φως με τρόπο με τον οποίο διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την ιδιωτικότητά σας, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει το χώρο σας με απαλό και όμορφο τρόπο.

Αυτό τα καθιστά ιδανικά για υαλοπίνακες, διαχωριστικά γραφείου, πόρτες, παράθυρα, χώρους αναμονής, ή οποιοδήποτε άλλο χώρο τον οποίο θέλετε να προστατεύσετε από αδιάκριτες ματιές, χωρίς όμως να θυσιάσετε τη φωτεινότητά του.

Μπορείτε μάλιστα να επιλέξετε το βαθμό διαφάνειας των αυτοκόλλητων αμμοβολής ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας!

Πόσο ευέλικτα είναι τα αυτοκόλλητα αμμοβολής όσον αφορά τα σχέδια και τα σχήματά τους;

Πρόκειται μια εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή για τη διακόσμηση του χώρου και για το branding της επιχείρησής σας. Μπορούν εύκολα να κοπούν σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας – από logos και γράμματα για επιγραφές, μέχρι κάλυψη ολόκληρης βιτρίνας.

Επιπλέον χάρη στην ευελιξία τους αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα αμμοβολής για να δημιουργήσετε όσο περίτεχνα και λεπτομερή σχέδια θέλετε εσείς. Μοναδικό όριο; Η δημιουργικότητά σας!

Τι χρόνο ζωής έχουν;

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βινύλιο για ν’ αντέχουν στο χρόνο και στις αντίξοες συνθήκες. Κατά μέσο όρο, ανάλογα με την ποιότητα των υλικών τους και την έκθεσή τους στο φως του ήλιου και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες μπορούν ν’ αντέξουν έως και πάνω από 7 χρόνια. Σε εσωτερικούς χώρους, μακριά από φθορές, και με τη σωστή συντήρηση, μπορούν να διατηρήσουν την κομψότητα και την αισθητική τους ακόμη περισσότερο!

Χάρη στην αντοχή τους στις καθημερινές φθορές και το μεγάλο χρόνο ζωής τους, λοιπόν,  αυτά αποτελούν μια εξαιρετική μακροχρόνια επένδυση στο branding και τη διακόσμηση οποιασδήποτε επιχείρησης!

Πόσο δύσκολη και χρονοβόρα είναι η εφαρμογή και η τοποθέτηση των αυτοκόλλητων αμμοβολής;

Με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου συνεργείου τοποθέτησης, η εφαρμογή και η τοποθέτηση των αυτοκόλλητων αμμοβολής είναι μια απλή και γρήγορη υπόθεση που πιθανότατα δεν πρόκειται καν να διακόψει τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Η μόνη δυσκολία που παρουσιάζουν στην τοποθέτησή τους είναι να σιγουρευτείτε ότι έχουν εφαρμόσει τέλεια στις γυάλινες επιφάνειες και δεν έχουν παγιδεύσει φυσαλίδες αέρα που μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Οι έμπειροι επαγγελματίες τοποθέτησης όμως μπορούν να σας εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα!

Μπορώ να τα αφαιρέσω από τις γυάλινες επιφάνειες του χώρου μου;

Ναι! Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής μπορούν ν’ αφαιρεθούν από τις γυάλινες επιφάνειες του χώρου σας εύκολα και γρήγορα!

Τ’ αυτοκόλλητα αυτά είναι σχεδιασμένα για να κολλάν και να εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε γυάλινη επιφάνεια, αλλά και για να μπορούν ν’ αφαιρεθούν με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς ν’ αφήσουν πίσω τους μόνιμα ίχνη.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελούν μια έξυπνη επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να δώσουν χαρακτήρα στους επαγγελματικούς χώρους που έχουν ενοικιάσει, χωρίς όμως να κάνουν μόνιμες αλλαγές.

Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να προβάλλω την επιχείρησή μου;

Φυσικά! Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής είναι μια έξυπνη προσθήκη στη στρατηγική του branding και της προώθησης που πολλές επιχειρήσεις (κακώς!) παραβλέπουν.

Πέρα από τις αισθητικές και πρακτικές τους εφαρμογές για την προστασία της ιδιωτικότητας του χώρου σας, τα αυτοκόλλητά αμμοβολής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως εργαλείο marketing στα παράθυρα, τις πόρτες, τις βιτρίνες, ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.

Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα αμμοβολής στα logos, τις επιγραφές και τη διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου, ενσωματώνοντας την κομψή και εξεζητημένη τους εικόνα στο brand identity σας και αναβαθμίζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας στα μάτια του κοινού!

Γιατί να προτιμήσω την Digiprint για αυτοκόλλητα αμμοβολής;

Γιατί σας αξίζει ο ιδανικός συνεργάτης.

Η πολύχρονη εμπειρία και παρουσία μας στο χώρο σας εξασφαλίζει:

  • Ποιότητα: Για τα αυτοκόλλητα μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας υλικά με την εγγύηση των πιο γνωστών κατασκευαστών στο χώρο.
  • Εξειδίκευση: Στην Digiprint δίνουμε προτεραιότητα στην εκπαίδευση, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση. Αυτό σημαίνει ότι τα συνεργεία τοποθέτησής μας απαρτίζονται από τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο.
  • Εμπιστοσύνη: Χάρη στις εκατοντάδες επιτυχημένες συνεργασίες στο ιστορικό μας, στην Digiprint μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, και αισθητικά αλλά και πρακτικά!
  • Εξυπηρέτηση: Δεν επενδύετε απλώς σε αυτοκόλλητα αμμοβολής, αλλά σε μια συνεργασία. Από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των αυτοκόλλητων στο χώρο σας, οι επαγγελματίες της Digiprint βρίσκονται στο πλευρό σας για κάθε σας ανάγκη!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!