5 ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πελατών

Αναζητάτε ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων που θα απογειώσουν την αισθητική τους και θα προσελκύσουν νέο κοινό; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι οι καταναλωτές που βρίσκονται μπροστά σε μία βιτρίνα λαμβάνουν πληροφορίες για το κατάστημα και μια πρώτη εικόνα για τα προϊόντα του. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να κερδίσετε τις εντυπώσεις με μια ποιοτική και πρωτότυπη διακόσμηση που θα τους πείσει να περάσουν το κατώφλι του καταστήματος. Με την κατάλληλη οργάνωση και τις σωστές επιλογές, η βιτρίνα σας μπορεί να:

 • Αυξήσει τις πωλήσεις σας
 • Στρέψει το ενδιαφέρον των πελατών στα προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε περισσότερο
 • Συμβάλει καθοριστικά στο λανσάρισμα νέων προϊόντων
 • Τονώσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας
 • Ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα

Πώς όμως θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μία διακόσμηση βιτρίνας που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους σκοπούς σας;

Έξυπνες ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων 

1. Σχεδιάστε ένα πρόγραμμα αλλαγών στη διακόσμηση της βιτρίνας

Η τακτική αλλαγή στη διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων είναι σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση του ενδιαφέροντος του κοινού. Γι’ αυτό, σας προτείνουμε να σχεδιάσετε ένα οργανωμένο πρόγραμμα αλλαγών, με κύριο γνώμονα τις πιο σημαντικές περιόδους και τις ημέρες του χρόνου που παρουσιάζουν ξεχωριστό εμπορικό ενδιαφέρον. Ο προγραμματισμός σας μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Τακτικές εποχικές βιτρίνες
 • Βιτρίνες γιορτών, όπως το Πάσχα, τα Χριστούγεννα ή ο Άγιος Βαλεντίνος
 • Βιτρίνες εκπτώσεων και προσφορών, όπως 10ήμερα προσφορών ή Black Friday
 • Θεματικές βιτρίνες για το λανσάρισμα νέων προϊόντων
 • Τοποθετήστε στη βιτρίνα σας τα πιο αντιπροσωπευτικά εμπορεύματα

Βασικός στόχος της διακόσμησης βιτρίνας καταστημάτων είναι να αναδεικνύουν τα εμπορεύματά τους με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Γι’ αυτό, η μελέτη και η κατασκευή της σε επίπεδο visual merchandising πρέπει να περιλαμβάνουν προϊόντα που χαρακτηρίζουν την αισθητική της επιχείρησής σας.

2. Επιμεληθείτε την απρόσκοπτη ορατότητα των εκθεμάτων της βιτρίνας

Δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να εστιάσουν στα εκθέματα της βιτρίνας σας, τοποθετώντας τα στα σωστά σημεία. Τα προϊόντα πρέπει να είναι ορατά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, φωτισμένα κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε διακριτές αποστάσεις από τα υπόλοιπα εκθέματα και πάντα στο σωστό ύψος.

3. Αξιοποιήστε οικονομικές ιδέες για τη διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων

Η διακόσμηση της βιτρίνας πρέπει να ανταποκρίνεται στο διαθέσιμο budget της επιχείρησής σας. Μια πολύ καλή και value for money επιλογή είναι η ενίσχυση της προβολής των προϊόντων σας με τις ψηφιακές εκτυπώσεις της Digiprint. Ενσωματώνοντας πρωτότυπα αυτοκόλλητα τοίχου ή δαπέδου στη διακόσμηση της βιτρίνας του καταστήματός σας θα προσελκύσετε αβίαστα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του κοινού.

4. Κερδίστε τις εντυπώσεις με ειδικές κατασκευές!

Οι ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων είναι πραγματικά ανεξάντλητες! Αξιοποιήστε τη δυναμική των ψηφιακών εκτυπώσεων και δημιουργήστε οπτικές εκπλήξεις που θα κάνουν την διαφορά. Οι άνθρωποι της Digiprint αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν κάθε σας ιδέα ή να σας προτείνουν ειδικές κατασκευές για τη βιτρίνα του καταστήματός σας. Αναζητήστε περισσότερες ιδέες στα πιο πρόσφατα projects για βιτρίνες καταστημάτων της Digiprint.

Digiprint: Ο αξιόπιστος συνεργάτης για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων

Αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη για να δημιουργήσετε μαζί διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων που θα κάνει τη διαφοράς; Η Digiprint μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη, προτείνοντας και δημιουργώντας tailor made λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων για τη διακόσμηση, την επικοινωνία και την υποστήριξη της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας και αξιοποιήστε τις λύσεις των ψηφιακών εκτυπώσεων σε:

 • Αυτοκόλλητα τοίχων
 • Ταπετσαρίες
 • Αυτοκόλλητα δαπέδου
 • Καρτολίνες αυτοστήρικτες και οροφής
 • Σύνθετες κατασκευές από Kapa, PVC, plexiglass κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προτεινόμενες λύσεις για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων και τις τιμές τους, επικοινωνήστε σήμερα με την Digiprint εδώ.

Let’s print it!

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Έξυπνες ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.