Αυτοκόλλητα δαπέδου: Κερδίστε τις εντυπώσεις των πελατών σας με έξυπνους και ασυνήθιστους τρόπους!

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου είναι η λύση  που ψάχνετε για να ενισχύσετε το retail branding του επαγγελματικού σας χώρου και να τραβήξετε τα βλέμματα των πελατών σας! Αν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής, τότε ξέρετε ήδη καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να κάνετε το κατάστημά σας να ξεχωρίσει. Με το να παρέχετε στους πελάτες σας μια ιδιαίτερη εμπειρία θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας και να δημιουργήσετε με το κοινό σας αυθεντικές σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο! 

Παρακάτω λοιπόν θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε γι’ αυτό το σκοπό ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής που πολλές επιχειρήσεις (κακώς!) παραβλέπουν – τα αυτοκόλλητα δαπέδου! 

Γιατί αυτοκόλλητα δαπέδου; 

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως βινύλιο και είναι σχεδιασμένα για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους κάθε είδους, και ειδικά σε καταστήματα λιανικής. 

Χάρη στην ατελείωτη ποικιλία τους σε σχέδια, χρώματα και σχήματα, τα αυτοκόλλητα δαπέδου σας παρέχουν ένα πολύ ευέλικτο τρόπο να επικοινωνήσετε το brand message σας, να καθοδηγήσετε τους πελάτες σας, και γενικά να αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου σας. 

Είναι πολύ οικονομικά και προσιτά σε κάθε είδους επιχείρηση, τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα, και είναι σχεδιασμένα για μεγάλο χρόνο ζωής και αντοχή σε φθορές. 

Ενισχύστε το brand visibility σας με εντυπωσιακά αυτοκόλλητα δαπέδου 

Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν αρκεί πάντα να παρέχετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Για να πετύχετε στο χώρο σας, είναι απαραίτητο το brand σας να έχει “καρφωθεί” στη μνήμη και στο μυαλό των πιθανών πελατών σας περισσότερο απ’ ό,τι των ανταγωνιστών σας. 

Αυτόν ακριβώς το σκοπό έρχονται να πετύχουν τα αυτοκόλλητα δαπέδου. 

Σχεδιασμένα και τοποθετημένα προσεκτικά στο χώρο σας για να τραβούν τα βλέμματα των επισκεπτών και του κοινού σας, τα αυτοκόλλητα δαπέδου μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική και ιδιαίτερη εμπειρία που θα κάνει το brand σας να ξεχωρίσει! 

Xρησιμοποιήστε έξυπνα τα αυτοκόλλητα δαπέδου για να καθοδηγήσετε τους πελάτες σας 

Πέρα από την αισθητική τους αξία και από το πώς προωθούν την ορατότητα του brand σας, τα αυτοκόλλητα δαπέδου μπορούν να έχουν και πρακτικό ρόλο. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να παρέχετε οδηγίες στους πελάτες σας για το πώς να κινηθούν στο χώρο και πού να βρουν αυτό που αναζητούν. Το καταφέρνουν μάλιστα με τρόπο που θα κατανοούσε εύκολα ο καθένας, χωρίς να καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο σε άλλες επιφάνειες. 

Αυτές οι πρακτικές είναι δοκιμασμένες με μεγάλη επιτυχία σε μεγάλα πολυκαταστήματα με περίπλοκους χώρους, αλλά και σε κτίρια άλλου είδους όπως νοσοκομεία, αεροδρόμια, κ.ά. 

Προωθήστε τις εποχιακές σας καμπάνιες με αυτοκόλλητα δαπέδου 

Χάρη στο πόσο πολύ τραβάνε την προσοχή, αλλά και στο πόσο εύκολα είναι στην τοποθέτηση και την αφαίρεση, τα αυτοκόλλητα δαπέδου είναι το ιδανικό μέσο προβολής για τις εποχιακές σας καμπάνιες. 

Χριστούγεννα, Πάσχα, Black Friday, περίοδοι εκπτώσεων: όποιο είδος εποχιακής καμπάνιας και να ταιριάζει στην επιχείρησή σας, τα αυτοκόλλητα δαπέδου μπορούν ν’ αποδειχθούν ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και θεματικά σχετικός τρόπος να προσελκύσετε το κοινό σας. 

Μπορείτε μάλιστα να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα δαπέδου και στα πεζοδρόμια και τη γύρω περιοχή εκτός του καταστήματός σας, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να τ’ ακολουθήσουν και να βρουν εύκολα το δρόμο τους για την πόρτα σας! 

Εκμεταλλευτείτε την πρωτοτυπία των αυτοκόλλητων δαπέδου για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες σας!  

Εν τέλει, η δύναμη που παρέχουν τα αυτοκόλλητα δαπέδου στην επιχείρησή σας έγκειται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην πρωτοτυπία τους. Εκεί που οι περισσότερες επιχειρήσεις ακολουθούν την πεπατημένη, εσείς έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά, να δημιουργήσετε εντυπώσεις, και να εγκαταστήσετε το brand σας για τα καλά στη μνήμη του κοινού σας. 

Πέρα απ’ αυτό, τα έξυπνα και δημιουργικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα δαπέδου μπορούν ν’ αποτελέσουν εξαιρετική αφορμή για τους πελάτες σας να τα φωτογραφήσουν και να τα μοιραστούν στα social media, ενισχύοντας έτσι το brand image της επιχείρησής σας με έναν από τους πιο αποδοτικούς τρόπους, το user-generated content. 

Μοναδικό όριο είναι η φαντασία και η δημιουργικότητά σας – αφήστε την να καλπάσει! 

Αυτοκόλλητα δαπέδου – η έξυπνη και πρωτότυπη λύση να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει! 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα δαπέδου; Πώς μπορείτε δηλαδή εφαρμόζοντας τα μόνα τους ή συνδυάζοντας τα με αυτοκόλλητα αμμοβολής για τη διακόσμηση της τζαμαρίας, να επωφεληθείτε από τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας; Οι έμπειροι ειδικοί της Digiprint είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν και να απαντήσουν κάθε σας απορία! 

Επικοινωνήστε μαζί μας!