Κάλυψη με Μουσαμά

Η κάλυψη με μουσαμά προσόψεων κτηρίων αποτελεί μια περιζήτητη επιλογή μακροχρόνιας διαφημιστικής προβολής. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός μας επιτρέπει να παράγουμε υψηλής ποιότητας ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά που μπορούν να καλύψουν τυφλά σημεία κτηρίων, μικρές ή μεγαλύτερες επιφάνειες.

Η Digiprint αναλαμβάνει κάθε πτυχή της διαδικασίας κάλυψης της πρόσοψης κτηρίων με μουσαμά, από την προμέτρηση, την παραγωγή και την τοποθέτηση, μέχρι την ηλεκτρική μελέτη και την εγκατάσταση φωτισμού. Η καθετοποιημένη διαδικασία παραγωγής ξεκινά με την ψηφιακή εκτύπωση του μουσαμά σε μεγάλα βιομηχανικά plotters, ενώ στη συνέχεια το υλικό περνάει από φινίρισμα, ώστε να θερμοκολληθεί και να ραφτεί. Στη συνέχεια μία έμπειρη ομάδα τεχνικών αναλαμβάνει την τοποθέτηση των απαιτούμενων μεταλλικών κατασκευών με ακρίβεια και ταχύτητα.

Μία οικονομική επιλογή για εντυπωσιακές επιγραφές είναι η κάλυψη μεταλλικών τελάρων με μουσαμά, η οποία σε συνδυασμό με τον κατάλληλο εξωτερικό φωτισμό δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ