Τρισδιάστατη εκτύπωση (3d printing), ο πλέον σύγχρονος, εντυπωσιακός, αλλά και οικονομικός τρόπος αποτύπωσης προϊόντων που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπαίθρια διαφήμιση – και όχι μόνο. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια τον αξιοποιούν όλο και περισσότερα brands. Για ποιους λόγους αξίζει να αξιοποιήσετε αυτή την λύση;

Τρισδιάστατη εκτύπωση και τα 6+1 ένα πλεονεκτήματά της

1. Χαρίζει μία μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή

Στο καταναλωτικό μάρκετινγκ, το ζητούμενο είναι η δημιουργία μίας μοναδικής εμπειρίας. Δώστε στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει τα προϊόντα σας όχι απλά μέσα από μία έγχρωμη εικόνα, αλλά μέσα από μία 3D έγχρωμη εμπειρία που θα συνδυάζει τόσο την αίσθηση της εικόνας όσο και της υφής.

2. Προσφέρει ατελείωτες επιλογές στο design

Στην τρισδιάστατη εκτύπωση δεν υπάρχουν όρια. Απελευθερώστε την δημιουργικότητά σας κάνοντας πράξη κάθε σας ιδέα. Δημιουργήστε οποιοδήποτε αντικείμενο έχετε φανταστεί, καθώς οι επιλογές στα σχέδια, τα υλικά και τις υφές είναι πραγματικά αμέτρητες.

3. Είναι οικονομική

Ένα από τα πιο μεγάλα πλεονεκτήματα της τρισδιάστατης εκτύπωσης δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση πραγματικά μειωμένου κόστους για τις κατασκευές της. Λιγότερα υλικά, καμία ανάγκη κατασκευής πρωτοτύπων και τυποποίηση της μακέτας μπορούν να εξασφαλίσουν αρκετό από το διαθέσιμο budget σας.

4. Υλοποιείται άμεσα

Όσο και αν πιέζουν τα deadline, η τρισδιάστατη εκτύπωση καταφέρνει πάντα να ανταποκρίνεται σε αυτά.  Αφού δημιουργηθεί το σχέδιο, ο νέος 3D εκτυπωτής MASSIVIT 1800 της Digiprint αναλαμβάνει την υλοποίησή του άμεσα και αποτελεσματικά.

5. Είναι ευέλικτη

Δημιουργήστε όσα 3D σχέδια θέλετε ξανά και ξανά, κάνοντας όλες εκείνες τις αλλαγές και τροποποιήσεις που κρίνετε απαραίτητες. Μία μικρή αλλαγή στα χρώματα, το σχέδιο ή τις διαστάσεις της μακέτας αρκεί για να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

6. Τυπώνει τόσο μικρά όσο και μεγάλα αντικείμενα

Κάντε πράξη την τρισδιάστατη εκτύπωση που έχετε φανταστεί σε μικρές ή μεγάλες διαστάσεις με την εγγύηση της Digiprint. Πρόκειται για την μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει 3D εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους. Έτσι, μπορείτε να τυπώςετε ομοιώματα σε διαστάσεις έως και 1,5 μέτρα πλάτος, 1,2 μέτρα βάθος και 1,8 μέτρα ύψος σε πολύ μεγάλη ταχύτητα.

+1. Η τρισδιάστατη εκτύπωση σέβεται το περιβάλλον!

Στην 3D εκτύπωση, τα μηχανήματα χρησιμοποιούν μόνο την ποσότητα των υλικών που πραγματικά χρειάζονται. Έτσι, εξασφαλίζουν την ορθή τους χρήση. Μάλιστα, τα υλικά μπορούν να ανακυκλωθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά!

Δημιουργήστε μία ανεπανάληπτη εμπειρία τρισδιάστατης εκτύπωσης

Θέλετε να δημιουργήσετε μία ανεπανάληπτη προωθητική ενέργεια για τους καταναλωτές σας; Η Digiprint σχεδιάζει και δημιουργεί καινοτόμες λύσεις τρισδιάστατης εκτύπωσης που κλέβουν τις εντυπώσεις. Ανακαλύψτε όλα τα τελευταία διαφημιστικά 3d project της εταιρείας εδώ και εμπνευστείτε για το δικό σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρισδιάστατη εκτύπωση και τις δυνατότητές της, επικοινωνήστε σήμερα με την Digiprint στο +30 210 3819201 ή στο www.digiprints.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Τρισδιάστατη εκτύπωση (3D Printing): Πιο προσιτή από ποτέ»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint
.