Ταμπέλες καταστημάτων και οι τιμές τους, ένα θέμα που απασχολεί κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ή στοχεύει να δραστηριοποιηθεί με φυσική παρουσία. Στόχος τους είναι αφενός να ενημερώσουν τους καταναλωτές που κινούνται σε μία τοπική αγορά για την ύπαρξη της επιχείρησης και το είδος της, αφετέρου να κερδίσουν τα βλέμματά τους με την καλαισθησία τους. Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει να προσέξετε για να δημιουργήσετε την ιδανική επιγραφή για το δικό σας κατάστημα με βάση τις ανάγκες σας; Μάθετε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Ταμπέλες καταστημάτων: 4+1 βήματα για να δημιουργήσετε την ιδανική

1. Πραγματοποιήστε αυτοψία στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός σας

Κάθε κατάστημα έχει τις δικές του ξεχωριστές κτιριακές υποδομές και αρχιτεκτονικές προδιαγραφές σε επίπεδο εξωτερικών χώρων. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν όλες οι ταμπέλες σε όλα τα καταστήματα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προχωρήσετε σε μία αυτοψία του χώρου και να σκεφτείτε:

 • Ποια είναι τα κατάλληλα σημεία για να τοποθετηθεί η ταμπέλα σας
 • Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος ταμπέλας
 • Τί τύπος ταμπέλας εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας

Digiprint tip: Ζητήστε μία δωρεάν αυτοψία του εξωτερικού χώρου του καταστήματός σας από την Digiprint. Το έμπειρο προσωπικό της θα προχωρήσει σε μία εκτίμηση της σωστότερης θέσης προβολής, του μεγέθους και του τύπου της ταμπέλας που χρειάζεστε.

2. Εμπνευστείτε με ιδέες από τον ανταγωνισμό

Η έρευνα του ανταγωνισμού σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ιδέες και λύσεις που θα μπορούσαν να «κουμπώσουν» άριστα και στις δικές σας ανάγκες. Ξεκινήστε λοιπόν τις «βόλτες» σας στις αγορές και φωτογραφίστε ταμπέλες καταστημάτων που εκφράζουν την αισθητική σας. Στη συνέχεια, αξιοποιήστε την δύναμη του διαδικτύου, αναζητώντας πινακίδες καταστημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Digiprint tip: Η Digiprint αποτελεί κορυφαία εταιρεία στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και έχει συνεργαστεί με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και καταστήματα. Μία από τις βασικές της δραστηριότητες είναι η δημιουργία επιγραφών και οι σημάνσεων. Εμπνευστείτε από τα projects της πατώντας εδώ.

3. Καταλήξτε στο είδος ταμπέλας που ταιριάζει στο κατάστημα

Αφού πραγματοποιήσατε αυτοψία στο χώρο σας και έρευνα αγοράς, το επόμενό σας βήμα είναι να καταλήξετε στο είδος της πινακίδας που ταιριάζει στο κατάστημά σας. Η Digiprint σας προσφέρει μία πληθώρα ποιοτικών λύσεων σε ταμπέλες καταστημάτων, πάντα σε τιμές που κάνουν την διαφορά από τον ανταγωνισμό, όπως:

 • Απλές επιγραφές σε μεταλλικά πλαίσια
 • Φωτιζόμενα κουτιά με backlit μουσαμά
 • Φωτιζόμενα πρεσαριστά φανάρια
 • Κουτιαστά μεταλλικά ή πλαστικά γράμματα.

Digiprint tip: Όποιο είδος πινακίδας και αν επιλέξετε, είναι σημαντικό να προσαρμόζει άριστα το κεντρικό λογότυπο του καταστήματός σας.

4. Εστιάστε στην απλότητα και τη λειτουργικότητα του design της πινακίδας

Οι ταμπέλες καταστημάτων δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα περίπλοκες ή ακριβές για να εντυπωσιάζουν. Τα πολλά γράμματα, χρώματα και σχέδια μπορεί να είναι εντυπωσιακά στο μάτι, ωστόσο πολλές φορές κουράζουν τους καταναλωτές που αναζητούν μία εύκολη πληροφορία. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η απλότητα λειτουργεί θετικά, περνώντας το μήνυμα της επιχείρησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά, αυτό εξαρτάται πάντα από τον τύπο και το concept του καταστήματος.

Digiprint tip: Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην διαδικασία δημιουργίας της μακέτας. H Digiprint δημιουργεί για σας μία φωτορεαλιστική μελέτη που προσομοιάζει άριστα στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι το σχέδιο και οι λεπτομέρειές του σας ικανοποιούν στο έπακρο.

+1. Δημιουργήστε ταμπέλες καταστημάτων με ποιότητα και τιμές που αξίζουν!

Η εξωτερική όψη του καταστήματός σας αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της εμπορικής επιτυχίας του. Μία επιγραφή υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε συνδυασμό με μία πρωτότυπη βιτρίνα όχι μόνο θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των καταναλωτών, αλλά και θα τους ωθήσουν να μπουν εντός του και να γίνουν πελάτες σας. Αναβαθμίστε λοιπόν αποτελεσματικά την outdoor προβολή του, εκμεταλλευόμενοι τις ανταγωνιστικές λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων της Digiprint όπως:

Κάθε χώρος είναι και μία ξεχωριστεί πρόκληση για τους ανθρώπους της Digiprint, έτσι ώστε να επιτευχθεί η τέλεια απεικόνιση του μηνύματος της επιχείρησής σας. Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σας παρέχουμε:

 • Δωρεάν αυτοψία έμπειρου προσωπικού για την εκτίμηση της σωστότερης θέσης προβολής.
 • Προ μέτρηση και μελέτη παραγωγής
 • Μακέτα και φωτορεαλιστική απεικόνιση
 • Εκτύπωση και μεταποίηση
 • Τοποθέτηση από έμπειρα συνεργεία τοποθετήσεων της εταιρείας μας
 • Ανάληψη έργων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια
 • Κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταμπέλες καταστημάτων και όλες τις διαφημιστικές λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και τις τιμές τους, επικοινωνήστε σήμερα με τους ανθρώπους της Digiprint εδώ.

Let’s print it!

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ταμπέλες καταστημάτων & οι τιμές τους»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.