Συστήματα προβολής (display stands), απαραίτητα για την αποτελεσματική προβολή του brand ή της εταιρείας σας σε εκθέσεις, indoor ή outdoor events, καθώς και εντός ή εκτός του επαγγελματικού σας χώρου. Συνδυάστε τα με ψηφιακές εκτυπώσεις που ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητά τους και τραβήξτε τα βλέμματα του κοινού σας. Η κατασκευή τους πραγματοποιείται κατά παραγγελία, με βάση τις δικές σας ανάγκες και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η μεταφορά, η τοποθέτηση και η αποθήκευσή τους είναι εξαιρετικά εύκολη και βολική.

Συστήματα προβολής: 7 προτάσεις για την επιχείρησή σας

Ποιες είναι όμως οι top προτάσεις της αγοράς που αξίζει να εξετάσετε για την καλύτερη δυνατή προώθηση της επιχείρησής σας και ποια τα πλεονεκτήματά τους; Ανακαλύψτε τις:

1. Roll Up Banners, η πιο δημοφιλής επιλογή σας

Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα προβολής της αγοράς. Αποτελείται από μηχανισμό – βάση στήριξης το οποίο και στηρίζει την ψηφιακή εκτύπωση από πολυπροπυλένιο (pp paper) . Μάλιστα, υπάρχει και δυνατότητα αντικατάστασης της ψηφιακής εκτύπωσης όποτε εσείς την χρειαστείτε. Τα Roll Up Banners είναι ιδανικά για εσωτερικούς χώρους επιχειρήσεων, εκθέσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις κ.α.

2. Beach flags που προσελκύουν τα βλέμματα

Ανάμεσα στα συστήματα προβολής που χρησιμοποιούν τα καταστήματα, ξεχωρίζουν οι σημαίες beach flags. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε παραλίες, όπου ο άνεμος πνέει έντονα. Επιπλέον όμως, μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματική υπαίθρια διαφήμιση ενός προϊόντος ή ενός καταστήματος σε εμπορικούς δρόμους, πεζοδρόμια και events. Για τη στήριξή τους, αξιοποιούνται συστήματα αυτοστήρικτα με βάσεις νερού, που διασφαλίζουν την σταθερότητά τους.

3. Stands για οποιαδήποτε χρήση έχετε σκεφτεί

Πρόκειται για συστήματα προβολής που προσφέρουν μία ευρεία γκάμα χρήσεων και συνδυάζουν ψηφιακές εκτυπώσεις. Ανάλογα με τη χρήση τους και τις ανάγκες του πελάτη, αποτελούνται από Plexiglas, εκτυπωμένα pvc, εκτυπωμένα kapa, εκτυπωμένα χαρτόνια, εκτυπωμένα κυψελωτά χαρτόνια, ξύλο, μέταλλο ή πολυστερίνη.

4. Αράχνες Pop Up, ιδανικές για εκθεσιακά περίπτερα και όχι μόνο

Στην ουσία πρόκειται για συστήματα προβολής τύπου stands που ονομάζονται έτσι λόγω του σχήματος του σκελετού τους. Οι αράχνες αυτές μπορεί να είναι καμπυλωτές ή ευθύγραμμες. Η ψηφιακή εκτύπωση πραγματοποιείται σε pvc ειδικό για αράχνες και στηρίζεται στο σκελετό με σύστημα μαγνητών και clips. Επιπλέον, ο σκελετός τους είναι εξαιρετικά ελαφρύς, έτσι ώστε να μεταφέρονται εύκολα. Αποτελούν ιδανική λύση για pop up διαφημιστικές κατασκευές εντός επιχειρήσεων, συνεδριακών χώρων και εκθέσεων.

5. Promotion Tables για Below the Line ενέργειες marketing

Στη λογική των stands, τα promotion tables είναι μικρότερα σε διαστάσεις και αποτελούν ιδανική λύση για indoor ή outdoor promotion ενέργειες με περιορισμένο χώρο δράσης, όπως για παράδειγμα τα super markets ή τα πολυκαταστήματα. Η ψηφιακή εκτύπωση μπορεί να γίνει σε αυτοκόλλητο ή σε pvc με velcro για εύκολη εφαρμογή και αντικατάσταση. Η δε συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγησή των promotion tables πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα.

6. Πτυσσόμενα πλαίσια πασπαρτού

Εκτυπώστε το διαφημιστικό σας μήνυμα πάνω σε μουσαμά με μέγιστες διαστάσεις 2,80 μέτρα πλάτος και 2,20 μέτρα ύψος. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο εντυπωσιακό και επιβλητικό που όλοι όσοι βρεθούν στο χώρο σας, σίγουρα θα το παρατηρήσουν. Αυτό το σύστημα προβολής είναι ιδανικό για χρήσεις όπως  backdrop, διαχωριστικό χώρου (καθώς μπορεί να γίνει και εκτύπωση διπλής όψεως), εκθέσεις, συνέδρια κ.α.

7. Συστήματα προβολής Pop up – Velcro

Εκδήλωση χωρίς συστήματα προβολής pop up Velcro δε γίνεται! Χάρη στο μεγάλο τους μέγεθος μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν backdrop παρουσιάσεων, καθώς είναι διαθέσιμα σε μεγάλες διαστάσεις έως και 300Χ225. Επιπλέον, με τη χρήση κατάλληλου φωτισμού, μπορούν να γίνουν το ιδανικό σημείο για facebook & Instagram selfies με φόντο το διαφημιστικό μήνυμα του brand ή της εταιρείας σας. Είναι πολύ εύκολα στη συναρμολόγησή τους και μεταφέρονται σε υφασμάτινη θήκη.

Εμπιστευτείτε την Digiprint για τα συστήματα προβολής της επιχείρησής σας

Αναζητάτε τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς σε συστήματα προβολής και σε τιμές που κάνουν την διαφορά; Η Digiprint είναι εδώ για σας, προτείνοντας λύσεις σχεδιασμένες πάνω στις δικές σας ανάγκες. Οι άνθρωποί της αναλαμβάνουν να σας καθοδηγήσουν κατάλληλα με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού διαφημιστικού αποτελέσματος. Η υλοποίηση των projects πραγματοποιείται από μία έμπειρη ομάδα βιομηχανικών σχεδιαστών, χειριστών και τεχνιτών οι οποίοι μπορούν να υλοποιήσουν κάθε σας ιδέα με μοναδικό αποτέλεσμα. Φυσικά, όλες οι εκτυπώσεις πραγματοποιούνται σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με πολύ υψηλή ανάλυση και κορυφαία ποιότητα.  Ανακαλύψτε τα τελευταία projects μας και… αντλήστε έμπνευση για το δικό σας!

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Συστήματα προβολής και προώθησης»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο
νέο blog της Digiprint.