Ψηφιακή εκτύπωση, η πιο σύγχρονη μέθοδος στον κλάδο των διαφημιστικών εκτυπώσεων και κατασκευών. Χάρη στα νέα ψηφιακά συστήματα εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών παρέχονται  έγχρωμες ή ασπρόμαυρες εκτυπώσεις ποικίλων εργασιών γρήγορα και οικονομικά σε υψηλή ποιοτική απόδοση και μεγάλη ποικιλία χαρτιών και άλλων υλικών. Ποιες είναι όμως όλες οι καινοτομίες που φέρνει σε σχέση με την παλιά τεχνολογία offset, ποια τα στάδιά της και ποιοι όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να την επιλέξετε για να καλύψει τις επαγγελματικές ανάγκες σας; Μάθετε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Ψηφιακή εκτύπωση vs offset

Η ψηφιακή εκτύπωση αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των γραφικών τεχνών, καθώς έρχεται να καλύψει όλα εκείνα τα μειονεκτήματα της παραδοσιακής offset εκτύπωσης τόσο σε επίπεδο προεκτύπωσης όσο και σε επίπεδο τελικού αποτελέσματος.

 • Το στάδιο της προεκτύπωσης

Η διαδικασία της ψηφιακής προεκτύπωσης αρχίζει από το δημιουργικό τμήμα το οποίο και παραδίδει την τελική μακέτα. Οι μακέτες της Digiprint δημιουργούνται από τους έμπειρους και εξειδικευμένους γραφίστες της μέσα από προγράμματα υψηλής τεχνολογίας. Η συλλογή, η επεξεργασία και η μετατροπή των αρχείων σε εκτυπώσιμα υλικά γίνονται όλα με ηλεκτρονικό τρόπο. Σε αντίθεση με την παλιά μέθοδο, η ψηφιακή εκτύπωση δεν απαιτεί ούτε πλάκες από καουτσούκ ούτε ιδιαίτερη προεργασία για την δημιουργία εκτυπώσεων. Επίσης, παραλείπει πολλά στάδια όπως η δημιουργία φιλμ, τσίγκων, διαχωρισμών, καθαρισμών ή άλλων απαιτούμενων ενεργειών.

 • Το στάδιο της εκτύπωσης

Οι μέθοδοι που αξιοποιεί η ψηφιακή εκτύπωση είναι η τεχνολογία laser (ηλεκτροφωτογραφική μέθοδος) και η ink jet (μέθοδος έκχυσης μελάνης από απόσταση). Πρακτικά, η μεγάλη της διαφορά με την offset εκτύπωση είναι ότι το toner ή το μελάνι δεν απορροφούνται από το υλικό, αλλά δημιουργούν ένα στρώμα πάνω στην επιφάνειά του.

Ψηφιακή εκτύπωση: 7+1 λόγοι για να επιλέξετε την Digiprint

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ψηφιακή εκτύπωση με την τεχνολογία της Digiprint είναι αδιαμφισβήτητα. Ανάμεσα στους λόγους που έχετε για να την επιλέξετε είναι οι εξής:

1. Η εξαιρετική ποιότητα απόδοση της εικόνας

Tο τελικό αποτέλεσμα της Digiprint είναι άρτιο, χωρίς ραβδώσεις και στίγματα. O τρόπος απόδοσης όλων των Pantone χρωμάτων είναι απόλυτα πιστός στη μακέτα.

2. Ο σύντομος χρόνος παράδοσης

Η Digiprint εγγυάται την ολοκλήρωση του project σας το συντομότερο δυνατό, εξυπηρετώντας άριστα τις χρονικές ανάγκες της ολοκλήρωσής του. Αρκεί ένα αρχείο pdf, η ηλεκτρονική έγκριση από τον πελάτη και το αρχείο μπαίνει κατευθείαν στην εκτυπωτική διαδικασία.

3. Η δυνατότητα εκτύπωσης σε διάφορα υλικά

Η Digiprint αναλαμβάνει τη ψηφιακή εκτύπωση σε χαρτί και άλλα υλικά όπως: ύφασμα, ρούχα, ρολό, κουρτίνα, καμβά, πλαστικό, ξύλο, δέρμα, γυαλί, plexiglass, μουσαμά, αλουμίνιο και άλλα μέταλλα.

4. Η πληθώρα διαφημιστικών εφαρμογών

Μεταξύ άλλων, η γκάμα ψηφιακών εκτυπώσεων της Digiprint περιλαμβάνει μία πληθώρα λύσεων όπως:

 • Επιγραφές και σημάνσεις
 • Βιτρίνες καταστημάτων
 • Κάλυψη οχημάτων και Μέσων Μαζικής Μεταφοράς
 • Εκθεσιακά περίπτερα
 • Καλύψεις κτιρίων με δίχτυ ή αυτοκόλλητα
 • Φωτεινά κουτιά
 • Αυτοκόλλητα αμμοβολής
 • Εκτυπώσεις banners
 • Εκτυπώσεις για events
 • Προωθητικά stands
 • Large εκτυπώσεις
 • 3D κατασκευές.

5. Η ικανότητα ανταπόκρισης σε κάθε όγκο παραγωγής

Η Digiprint, χάρη στον πλήρη και υπερσύγχρονο εξοπλισμό της, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε παραγωγής, μικρής ή μεγάλης. Έτσι, είστε απόλυτα καλυμμένοι για την παραγωγή είτε ενός είτε πολλών τεμαχίων.

6. Το λογικό κόστος

Η Digiprint προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ανάλογα με το project και τις ανάγκες του. Στόχος της είναι να προσφέρει την ιδανική σχέση κόστους – αποτελεσματικότητας σε κάθε ψηφιακή εκτύπωσή της,

7. Η εμπειρία των ανθρώπων της Digiprint στην ψηφιακή εκτύπωση

Η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και το αποδεδειγμένο portfolio που περιλαμβάνει projects κορυφαίους πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελούν εγγύηση ότι θα δημιουργήσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα και για το δικό σας project.

+1. Η ολοκληρωμένη After Sales υποστήριξη

Η Digiprint στέκεται πάντα δίπλα σας αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση των διαφημιστικών εκτυπώσεων, την συντήρηση και την αποθήκευσή τους, εφόσον απαιτείται.

Κάντε το σωστό βήμα για την ανάπτυξη της επιχείρησή σας και εμπιστευτείτε την Digiprint, τον ιδανικό συνεργάτη στην ψηφιακή εκτύπωση.

Let’ s print it!

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ψηφιακή εκτύπωση και η τεχνολογία της»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.