Ψηφιακές εκτυπώσεις, η πιο σύγχρονη διαφημιστική λύση της αγοράς. Η ψηφιακή τεχνολογία αλλάζει τον κλάδο των εκτυπώσεων, προσφέροντας νέες δυνατότητες για πιο ποιοτικές, πιο οικονομικές και πιο γρήγορες εκτυπώσεις σε απεριόριστα 2D και 3D σχέδια, ακόμα και στα πιο μεγάλα μεγέθη. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα ανακαλύψετε όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να τις επιλέξετε και για το δικό σας project.

1. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών

Μεταξύ άλλων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άπειρα indoor και outdoor projects όπως:

 • Επιγραφές και σημάνσεις
 • Βιτρίνες καταστημάτων
 • Κάλυψη οχημάτων και Μέσων Μαζικής Μεταφοράς
 • Εκθεσιακά περίπτερα
 • Καλύψεις κτιρίων με δίχτυ ή αυτοκόλλητα
 • Φωτεινά κουτιά
 • Αυτοκόλλητα αμμοβολής
 • Εκτυπώσεις banners
 • Εκτυπώσεις για events
 • Προωθητικά stands.

2. Αποδίδουν πιστά χρώματα μεγάλης χρωματικής γκάμας

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των ψηφιακών εκτυπώσεων είναι ότι αποδίδουν πιστά οποιοδήποτε χρώμα μπορείτε να φανταστείτε. Οι ψηφιακοί εκτυπωτές ελέγχονται πλήρως μέσω κεντρικού υπολογιστικού συστήματος, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρωματικού προφίλ. Έτσι, αποδίδεται το βέλτιστο δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα.

3. Ο χρόνος δημιουργίας των ψηφιακών εκτυπώσεων είναι ελάχιστος

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις, σε αντίθεση με τις συμβατικές, δεν απαιτούν την παραγωγή φιλμ. Από τη στιγμή που η μακέτα είναι έτοιμη από το γραφίστα και έχει αποθηκευτεί σε ηλεκτρονική μορφή, τότε μπορεί και να εκτυπωθεί ανά πάσα στιγμή και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο παραγωγής. Αυτό είναι και ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματά της που μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

4. Ψηφιακές εκτυπώσεις με δυνατότητα 3D

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν και σε 3D. Η Digiprint είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει εντυπωσιακές 3D Large Format εκτυπώσεις για διαφημιστικές κατασκευές. Η παραγωγή των ομοιωμάτων πραγματοποιείται σε διαστάσεις έως 1,5 μέτρου πλάτους, 1,2 μέτρου βάθους και 1,8 μέτρου ύψους. Μάλιστα, με τον κατάλληλο σχεδιασμό, τα ομοιώματα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο μεγάλα, δημιουργώντας ανεπανάληπτες προωθητικές ενέργειες.

5. Οι κοπές των ψηφιακών εκτυπώσεων πραγματοποιούνται με ακρίβεια χιλιοστού

Όλες οι κοπές των ψηφιακών εκτυπώσεων πραγματοποιούνται αυτοματοποιημένα, με ακρίβεια εκατοστού, χάρη στα πιο σύγχρονες μηχανές κοπής. Έτσι, αποφεύγεται η πιθανότητα οποιουδήποτε ανθρώπινου λάθος. Η παραγωγή της Digiprint διαθέτει άρτιο φινιριστήριο με πλαστικοποιητικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, θερμοκολλητικές μηχανές αλλά και διβέλονες γαζωτικές μηχανές βαρέως τύπου.

6. Ψηφιακές εκτυπώσεις με ποιοτικά πιστοποιημένα υλικά

Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, οι ψηφιακές εκτυπώσεις πρέπει να πραγματοποιούνται πάντα με τη χρήση ποιοτικών υλικών και μελανιών. Γι’ αυτό, η Digiprint χρησιμοποιεί υλικά ευρωπαϊκής προέλευσης τα οποία διαθέτουν πιστοποίηση Β1, καθώς και μελάνια UV, LATEX και Dye Sublimation τα οποία σέβονται τον άνθρωπο, αλλά και το περιβάλλον.

+1. Η κορυφαία εμπειρία της Digiprint στις ψηφιακές εκτυπώσεις

Βρίσκεστε σε αναζήτηση του ιδανικού συνεργάτη που θα αναλάβει την δημιουργία ψηφιακών εκτυπώσεων και διαφημιστικών κατασκευών για το project σας; H Digiprint αποτελεί τον ηγέτη του χώρου, προσφέροντάς σας tailor made λύσεις που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και τους άμεσους χρόνους παράδοσης. Η πλήρης γκάμα των υπηρεσιών της περιλαμβάνει:

 • Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μεγάλων Διαστάσεων
 • Προσαρμογή Μακέτας
 • Διαχείριση Καμπάνιας
 • Συσκευασία, Αποστολές, Παραδόσεις
 • Μετρήσεις, Τοποθετήσεις, Απεγκαταστάσεις.

Ανάμεσα στο πελατολόγιό της ξεχωρίζουν κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και άλλοι ιδιωτικοί ή δημόσιοι φορείς. Η εμπειρία της σε συνδυασμό με τις state of the art τεχνολογίες εκτυπώσεων που αξιοποιεί, αποτελούν την εγγύηση για ένα άριστο εκτυπωτικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τα projects της.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ψηφιακές εκτυπώσεις: 6+1 λόγοι για να τις επιλέξετε»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.