Προστατευτικές Μεμβράνες Υαλοπινάκων 3M: Προστατεύστε το χώρο σας από ατυχήματα, φυσικές καταστροφές και φθορές

Δεν έχει σημασία αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που ψάχνετε πώς να εξασφαλίσετε την περιουσία σας ή ιδιώτης που θέλετε να προστατεύσετε το σπίτι σας και την ασφάλεια των αγαπημένων σας. Αν θέλετε να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, τότε σίγουρα θα πρέπει να έχετε υπόψιν τις αυτοκόλλητες προστατευτικές μεμβράνες υαλοπινάκων 3M.

Είναι φτιαγμένες για να βοηθούν στην προστασία από ατυχήματα, φθορές και φυσικές καταστροφές, ενώ ταυτόχρονα έχουν χαμηλό κόστος και τοποθετούνται εύκολα σε οποιοδήποτε παράθυρο, πόρτα, ή άλλη γυάλινη επιφάνεια ή τζάμι.

Βελτιώστε την ασφάλεια της επιχείρησής σας με προστατευτικές μεμβράνες υαλοπινάκων 3M

Οι γυάλινες πόρτες και παράθυρα αποτελούν τα πιο ευαίσθητα και τρωτά σημεία εισόδου σε ένα κτίριο, είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για την επιχείρησή σας. Παράλληλα, τα σπασμένα γυαλιά και τζάμια σε περίπτωση θραύσης είναι ένας άμεσος και σημαντικός κίνδυνος για όλους. Σ’ αυτούς τους βασικούς κινδύνους έρχονται να δώσουν απάντηση οι προστατευτικές μεμβράνες υαλοπινάκων 3M.

Οι αυτοκόλλητες προστατευτικές μεμβράνες είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε σε περίπτωση θραύσης του υαλοπίνακα να συγκρατούν τα σπασμένα γυαλιά στη θέση τους. Αυτό όχι μόνο δυσχεραίνει τις πιθανές προσπάθειες παράνομης εισόδου τρίτων στο χώρο σας, αλλά προστατεύει και εσάς, τους εργαζόμενούς σας, την οικογένειά σας ή την περιουσία σας από τραυματισμούς και φθορές.

Αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που έχετε για να προτιμήσετε τις αυτοκόλλητες προστατευτικές μεμβράνες γυάλινων επιφανειών 3M:

  • Μειώνουν τους κινδύνους θραυσμάτων γυαλιού σε φυσικές καταστροφές, βανδαλισμούς και άλλες κρούσεις
  • Παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια κατά της παραβίασης μέσω κρούσης
  • Είναι ανθεκτικά σε γρατσουνιές, φθορές, γκραφίτι και βανδαλισμούς
  • Μπλοκάρουν το 99% της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV)
  • Πληρούν όλα τα απαραίτητα σχετικά πρότυπα ασφαλείας
  • Δεν μειώνουν την ορατότητα ή τη διαφάνεια των υαλοπινάκων
  • Έχουν ανταγωνιστικό κόστος και μεγάλο χρόνο ζωής
  • Τοποθετούνται και αφαιρούνται με ευκολία

Προστατευτείτε από ατυχήματα και φυσικές καταστροφές

Σε πολλές περιπτώσεις ατυχημάτων, ο παράγοντας που αυξάνει κατά πολύ το ρίσκο τραυματισμού είναι τα σπασμένα γυαλιά από παράθυρα, πόρτες, βιτρίνες, υαλοπίνακες, ή άλλες γυάλινες επιφάνειες. Το ίδιο ισχύει και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών που έχουν να κάνουν με καταιγίδες, ανέμους υψηλής ταχύτητας , αλλά και σεισμούς.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος πρόληψης από πτώση σπασμένων γυαλιών και τραυματισμούς σε τέτοιες περιπτώσεις από τις αυτοκόλλητες προστατευτικές μεμβράνες για γυάλινες επιφάνειες 3M. Όχι μόνο αυξάνουν την αντοχή των υαλοπινάκων σε κρούσεις, αλλά σε περίπτωση θραύσης εμποδίζουν τα σπασμένα τζάμια να εκτοξευτούν και να προκαλέσουνε ζημιές.

Αποτρέψτε διαρρήξεις και εγκληματικές ενέργειες

Ακόμα και σε περίπτωση βανδαλισμού ή κακόβουλης θραύσης των παραθύρων ή της βιτρίνας του χώρου σας, οι αυτοκόλλητες μεμβράνες ασφαλείας υαλοπινάκων 3M αποτελούν μια επιπλέον γραμμή άμυνας κατά της παραβίασης του χώρου σας.

Λόγω του ότι είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούν τα γυάλινα θραύσματα στη θέση τους ακόμα και σε περίπτωση εκτενούς θραύσης, οι μεμβράνες δρουν ως ανασταλτικό κατά της παράνομης εισόδου τρίτων, διατηρώντας έτσι το χώρο και την περιουσία σας ασφαλή.

Αναβαθμίστε τα παράθυρά σας σύμφωνα με τους κώδικες και τα πρότυπα ασφαλείας

Ειδικά αν διαθέτετε επαγγελματικό χώρο, είναι πάρα πολύ σημαντικό τα παράθυρα, οι πόρτες, οι βιτρίνες και οι υαλοπίνακές σας να τηρούν όλους τους σχετικούς κανονισμούς ασφαλείας σύμφωνα με τις ψηλότερες προδιαγραφές.

Σε αντίθεση με τα αντιβανδαλιστικά τζάμια, τα κρύσταλλα και τους υαλοπίνακες υψηλής αντοχής, οι αυτοκόλλητες προστατευτικές μεμβράνες ασφαλείας 3M είναι φτιαγμένες για να πληρούν όλες τις διεθνείς προϋποθέσεις ασφαλείας, χωρίς όμως να έχουν το ίδιο υψηλό κόστος.

Για την ακρίβεια, η αντικατάσταση των υαλοπινάκων σας με υαλοπίνακες ασφαλείας μπορεί να κοστίσει μέχρι και 700% περισσότερο από το να επενδύσετε τις ήδη υπάρχουσες γυάλινες επιφάνειες του χώρου σας με αυτοκόλλητες προστατευτικές μεμβράνες ασφαλείας 3M.

Επενδύστε στο μέλλον της επιχείρησης και της περιουσίας σας!

Είτε πρόκειται για ατυχήματα, είτε για φυσικές καταστροφές, είτε για εγκληματικές ενέργειες, οι αυτοκόλλητες προστατευτικές μεμβράνες ασφαλείας 3M είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να θωρακίσετε το μέλλον της επιχείρησής σας από απρόβλεπτα και δυσάρεστα περιστατικά όπως φθορές, τραυματισμούς, ή ακόμα και αποζημιώσεις που μπορούν να προκύψουν απ’ αυτούς.

Επιπρόσθετα, οι μεμβράνες μπλοκάρουν το 99% της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) που προκαλεί ξεθώριασμα και αποχρωματισμούς σε χαλιά και έπιπλα. Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, αυτό καθιστά την εγκατάσταση των μεμβρανών αυτών μια έξυπνη επένδυση στο μέλλον της επιχείρησής σας – μια επένδυση που δεν θ’ αργήσετε να αποσβέσετε!

Προστατευτικές Μεμβράνες Υαλοπινάκων 3M – Εγγύηση στην ασφάλεια ΚΑΙ στην αισθητική!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις προστατευτικές μεμβράνες υαλοπινάκων 3M, αλλά και το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και πείτε μας τα πάντα για τις ανάγκες σας!