Πώς να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε κινητή διαφήμιση για την επιχείρησή σας – έξυπνα και οικονομικά!

Διαθέτετε επαγγελματικό όχημα, αυτοκίνητο, ή φορτηγό; Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να το μετατρέψετε σε κινητή διαφημιστική επιγραφή και να προσελκύετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας καθημερινά όπου και να πηγαίνετε;

Με τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου και τη διαφημιστική κάλυψη οχημάτων μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό, εύκολα, γρήγορα, και με χαμηλό κόστος. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να προβάλλετε την επιχείρησή σας στο σωστό κοινό. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες, αλλά και να μειώσετε τα κόστη μετακίνησής σας!

Σας ακούγεται ενδιαφέρον; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς και γιατί!

Διαδώστε το μήνυμά σας στους δρόμους της πόλης 24/7, όπου και να βρίσκεστε!

Αν η επιχείρηση σας διαθέτει επαγγελματικό όχημα, τότε είναι πολύ πιθανό πως ήδη κινείστε συνεχώς, σε πολλές περιοχές, και σε ώρες αιχμής. Έρχεστε δηλαδή όπως και να ‘χει σε επαφή με ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, άλλων οδηγών, πεζών και περαστικών.

Αυτό σημαίνει ότι με τις επιγραφές αυτοκινήτων και την κάλυψη εταιρικών οχημάτων έχετε την ευκαιρία να προβάλλετε το logo της επιχείρησής σας σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε μέρα.

Αντί να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη, μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας και να χτίσετε το brand identity και την παρουσία σας, και μάλιστα χωρίς τα επιπλέον κόστη προβολής που έχουν άλλες μορφές διαφήμισης.

Ένα ισχυρό εργαλείο διαφήμισης και branding που θα τραβήξει τα βλέμματα

Η διαφημιστική κάλυψη αυτοκινήτων, μέσων μαζικής μεταφοράς και άλλων οχημάτων, φυσικά, δεν είναι κάτι καινούριο. Είναι μια πρακτική με ιστορία δεκαετιών και αποδεδειγμένη επιτυχία. Σημαντικό της προτέρημα είναι ότι έχει χαμηλό κόστος και δουλεύει αποτελεσματικά για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, είτε έχουν ένα μόνο όχημα, είτε ολόκληρο στόλο.

Σε χώρες του εξωτερικού, μάλιστα, υπάρχουν διαφημιστικές εταιρείες οι οποίες πληρώνουν οδηγούς για να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους σαν κινητές διαφημίσεις. Μια από αυτές τις εταιρείες, η Nickelytics, υποστηρίζει ότι “είναι 2,8 φορές πιθανότερο οι πελάτες σας να αλληλεπιδράσουν ηλεκτρονικά με το brand σας αν το έχουν δει στον ‘πραγματικό’ κόσμο”.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για πρωτότυπο και δημιουργικό guerrilla marketing

Στη διαφημιστική κάλυψη οχημάτων, η πιο απλή και συνηθισμένη προσέγγιση είναι οι επιγραφές αυτοκινήτων. Γιατί όμως να σταματήσετε εκεί;

To guerrilla marketing (που σημαίνει κυριολεκτικά “αντάρτικο” μάρκετινγκ!) είναι ένας εναλλακτικός τρόπος διαφήμισης, ο οποίος επιστρατεύει την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα. Στόχος του είναι να κλέψει τις εντυπώσεις και να χαραχθεί για πάντα στη μνήμη του κοινού σας.

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς τρόπους διαφήμισης και μέσα προβολής, έχει συνήθως χαμηλό κόστος και στοχεύει στο να ξαφνιάσει, να διασκεδάσει ή να καταπλήξει το κοινό. Χρησιμοποιείται συχνά από επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, και ένα από τα μεγάλα του ατού είναι ότι καταφέρνει να τις κάνει να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Με τη σωστή δόση δημιουργικότητας και χωρίς επιπλέον κόστος έχετε το μέσο για τέλεια διαφήμιση! Μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε ένα όχημα πρωτότυπου μάρκετινγκ που εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά, ξαφνιάζει το κοινό του και μένει αξέχαστο!

Κάντε απόσβεση στα καθημερινά έξοδα κίνησης του αυτοκινήτου σας

Τόσο τα πάγια κόστη αλλά και το κόστος κίνησης του αυτοκινήτου σας, προσωπικού ή επαγγελματικού, γίνονται όλο και πιο σημαντικά χρόνο με το χρόνο. Από το κόστος των καυσίμων και την ασφάλεια μέχρι τις φθορές και τα τέλη κυκλοφορίας, το να χρησιμοποιείται το αυτοκίνητό σας είναι ένα συχνά αναπόφευκτο κόστος.

Με το να το μετατρέψετε όμως σε μια κινούμενη διαφήμιση για την επιχείρησή σας, αποκτάτε αυτόματα ένα τρόπο να καλύψετε και να αποσβέσετε αυτά τα έξοδα. Δεδομένου μάλιστα του χαμηλού κόστους και της υψηλής αντοχής των αυτοκόλλητων, δεν έχετε πραγματικά τίποτα να χάσετε με το να δοκιμάσετε!

Προβάλλετε την επιχείρησή σας εκεί που μετράει περισσότερο!

Το σημαντικότερο ίσως πλεονέκτημα της διαφημιστικής επένδυσης των οχημάτων σας είναι το πού και πότε προβάλλεται το μήνυμά σας: τις ώρες και στις περιοχές που ήδη δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας.

Αυτό αποτελεί ένα φυσικό αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο στόχευσης, γεωγραφικά και χρονικά, αφού εκεί ακριβώς είναι πιθανότερο να βρίσκονται οι πιθανοί πελάτες που θα έδειχναν ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνετε την πιθανότητα να τραβήξετε τα σωστά βλέμματα και να προβάλετε το μήνυμά σας στο σωστό κοινό, συνεπώς και την πιθανότητα να ενισχύσετε το brand awareness σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες!

Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα με τα σωστά αυτοκόλλητα αυτοκινήτων!

Φυσικά, αν θέλετε πραγματικά να αντιμετωπίσετε τη διαφημιστική κάλυψη οχημάτων σαν επένδυση στο marketing της επιχείρησής σας, καλό θα ήταν να το κάνετε σωστά – με ανθεκτικά υλικά, υψηλής ποιότητας design και εκτυπώσεις, αλλά και τοποθέτηση από έμπειρους επαγγελματίες.

Για να μάθετε παραπάνω για το πώς μπορούν τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου και η διαφημιστική επικάλυψη οχημάτων να ενισχύσουν το marketing του brand σας, επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τα πάντα για την επιχείρησή σας!