Πινακίδες καταστημάτων και επιχειρήσεων: η πρώτη και πιο σημαντική εικόνα που σχηματίζει ο πελάτης για το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν. Ο βασικός τους ρόλος είναι να τραβούν το μάτι του κοινού, ενημερώνοντάς το για την ύπαρξη, την ονομασία και το είδος της επιχείρησης. Παράλληλα, αναδεικνύουν την ταυτότητα και το κύρος της, ενώ συμβάλλουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητάς της στην αγορά. Αν λοιπόν και σεις αναζητάτε την κατάλληλη λύση για την προβολής της δικής σας επιχείρηση, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα που σας προτείνουμε για να την επιλέξετε.

Πινακίδες καταστημάτων & επιχειρήσεων: 5 βήματα για να δημιουργήσετε την ιδανική

1. Καταγράψτε τις ανάγκες του φυσικού χώρου σας

Το πρώτο σας βήμα είναι να καταγράψετε τις ανάγκες του σημείου στο οποίο πρόκειται να τοποθετηθούν οι πινακίδες καταστημάτων. Από αυτές, θα εξαρτηθεί και ο τύπος της πινακίδας που αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για τις ανάγκες σας. Πρόκειται για εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, ενδεχομένως εντός κάποιου εμπορικού κέντρου; Ποια είναι τα ιδανικά σημεία της πρόσοψης του κτηρίου σας οποία μπορούν να τοποθετηθούν; Ποιες είναι οι ανάγκες φωτισμού του καταστήματος;

2. Εμπνευστείτε από projects που σας αρέσουν

Μία επιτόπια έρευνα στην αγορά, αλλά και μία online στο internet θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε projects τα οποία σας αρέσουν και ταιριάζουν στο στιλ και το ύφος που θέλετε να έχει το δικό σας κατάστημα ή επιχείρηση. Αντλήστε ιδέες και λύσεις μέσα από αυτά, οι οποίες και θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στη συνέχεια. Εμπνευστείτε από τα ολοκληρωμένα projects της Digiprint πατώντας εδώ.

3. Εμπιστευτείτε τον κατάλληλο συνεργάτη με εμπειρία στις πινακίδες καταστημάτων

Οι πινακίδες καταστημάτων αποτελούν βασικό παράγοντα για την εμπορική επιτυχία της επιχείρησής σας. Γι’ αυτό εμπιστευτείτε την Digiprint, την κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων και διαφημιστικών κατασκευών όλων των διαστάσεων. Οι άνθρωποί της, έχοντας δημιουργήσει μοναδικές λύσεις για κορυφαίες ελληνικές και πολυθνικές επιχειρήσεις, αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας και το δικό σας project με έμφαση στις πραγματικές σας ανάγκες.

4. Επιλέξτε τις κατάλληλες πινακίδες καταστημάτων με βάση τις ανάγκες σας

Κάθε κατάστημα είναι διαφορετικό. Το ίδιο ισχύει και για την πινακίδα του. Η Digiprint είναι σε θέση να σας προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές προτάσεις σε τιμές που αξίζουν. Συζητήστε σήμερα με τους συνεργάτες της και επιλέξτε την κατάλληλη λύση ανάμεσα σε επιλογές όπως:

  • Απλές επιγραφές σε μεταλλικά πλαίσια
  • Φωτιζόμενα κουτιά με backlit μουσαμά
  • Φωτιζόμενα πρεσαριστά φανάρια
  • Κουτιαστά μεταλλικά ή πλαστικά γράμματα.

5. Δώστε έξτρα προσοχή στην δημιουργία μακέτας

Ο σχεδιασμός της μακέτας αποτελεί ένα βασικό παράγοντα για μία επιτυχημένη πινακίδα καταστήματος. Το μέγεθος, τα χρώματα, οι γραμματοσειρές και ο φωτισμός της επιγραφής του καταστήματος πρέπει να συντελούν στο να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να εδραιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών. Οι έμπειροι graphic designers της Digiprint αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το ιδανικό αποτέλεσμα, ενσωματώνοντας πλήρως όλα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες πινακίδες καταστημάτων και διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρησή σας

Θέλετε να δημιουργήσετε νέα πινακίδα για το κατάστημά σας; Η Digiprint αναλαμβάνει την δημιουργία ολοκληρωμένων διαφημιστικών λύσεων που κάνουν την διαφορά σε επίπεδο ποιότητας και πρωτοτυπίας. Στόχος των ανθρώπων της είναι να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε οι πινακίδες καταστημάτων να λειτουργήσουν ως απαρχή για ένα δυναμικό ξεκίνημα ή επανεκκίνηση για την επιχείρησή σας. Η Digiprint αναλαμβάνει τη μελέτη τη χώρου σας, διαμορφώνοντας πάντα τις κατάλληλες προτάσεις με βάση τις πραγματικές του ανάγκες. Στη συνέχεια, προχωρά στην διαδικασία κατασκευής, αξιοποιώντας τους κορυφαίους επαγγελματικούς εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, επιμελείται και την τοποθέτησή τους, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πινακίδες καταστημάτων και την κατασκευή τους, επικοινωνήστε σήμερα με την Digiprint εδώ.

Let’s print it!

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Πινακίδες καταστημάτων και επιχειρήσεων»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.