Κάντε κάθε Ευρώ να μετράει: 4+1 τρόποι να προωθήσετε την επιχείρησή σας με low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις

Η επένδυση σε low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις, είναι η πιο έξυπνη λύση στο πρόβλημα των μικρών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες στο marketing τους. Σύμφωνα με στατιστικές, το 32% των επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα λόγω του χαμηλού τους marketing budget. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι ρυθμοί ανάπτυξής τους να είναι σημαντικά μικρότεροι απ’ όσο θα μπορούσαν.

Παρακάτω λοιπόν, θα εξετάσουμε 4+1 απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις. Σκοπός είναι φυσικά, να δώσετε μια γερή ώθηση στην επιχείρησή σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία σε ακριβές διαφημίσεις!

low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις: Εντυπωσιακά banners που τραβάνε τα βλέμματα

Η λογική των low budget διαφημιστικών εκτυπώσεων, ως εργαλείο marketing για μικρές επιχειρήσεις είναι απλή:

Οι low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις, είναι ένας τρόπος να πετύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή ορατότητα για το brand σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις του κοινού σας, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Φυσικά, με έξυπνες και καλοσχεδιασμένες εφαρμογές ψηφιακών διαφημιστικών εκτυπώσεων, όπως για παράδειγμα οι διαφημιστικές σημαίες και τα roll-up banners.

Με το μεγάλο τους μέγεθος και τα εντυπωσιακά τους χρώματα μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα των πιθανών πελατών σας από μεγάλη απόσταση, ενώ παράλληλα το κόστος τους είναι πολύ χαμηλό.

Αυτό κάνει τα banners μια αποδοτική επένδυση στο marketing της επιχείρησής σας, η οποία μάλιστα έχει μεγάλο χρόνο ζωής και μηδενικό κόστος πέρα από το αρχικό.

Κάλυψη εταιρικών οχημάτων με διαφημιστικό υλικό

Άλλος ένας τρόπος να αξιοποιήσετε low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις για να αυξήσετε την ορατότητά σας είναι το car wrapping και η κάλυψη εταιρικών οχημάτων. Η επιλογή αυτή, σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα αυτοκίνητά σας σε κινητά διαφημιστικά billboards για την επιχείρησή σας.

Σύμφωνα με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, μάλιστα, η κάλυψη εταιρικών οχημάτων είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στις τοπικές αγορές. Μπορεί να κερδίσει τεράστιο αριθμό impressions σε καθημερινή βάση με πολύ μικρότερο κόστος από άλλες, πιο συμβατικές μεθόδους.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει πως (στην τοπική σας αγορά τουλάχιστον!) η κάλυψη εταιρικών οχημάτων με αυτοκόλλητα αυτοκινήτου μπορεί να σας βοηθήσει ν’ ανταγωνιστείτε επιχειρήσεις με δεκαπλάσιο διαφημιστικό budget!

Αυτοκόλλητα για βιτρίνες και τζάμια

Το πιο αποτελεσματικό σημείο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας είναι το μέρος όπου βρίσκονται οι πελάτες σας και μπορούν άμεσα να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ένα τέτοιο μέρος δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός σας!

Γι’ αυτό το λόγο τα αυτοκόλλητα για τζάμια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να μετατρέψετε τις βιτρίνες, τις τζαμαρίες και τα παράθυρα της επιχείρησής σας σε πόλο έλξης για τους πελάτες σας. Έτσι θα εκμεταλλευτείτε τις low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ενισχύσετε την αισθητική και την ιδιωτικότητα του χώρου σας.

Με πολύ μικρό κόστος επένδυσης και εγκατάσταση που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, τα αυτοκόλλητα για βιτρίνες και τζάμια θα σας επιτρέψουν να ενισχύσετε το brand visibility σας εκεί που μετράει περισσότερο!

αυτοκόλλητα δαπέδου

Αυτοκόλλητα δαπέδου

Δεν γίνεται να μιλάμε για low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις και λύσεις για την επιχείρησή σας χωρίς ν’ αναφερθούμε σε μια από τις χαρακτηριστικότερες και πιο αποτελεσματικές τακτικές guerilla marketing – τα αυτοκόλλητα δαπέδου.

Χάρη στην ασυνήθιστη τοποθέτησή τους, τα αυτοκόλλητα δαπέδου είναι ιδανικά για να εξάψουν την περιέργεια του κοινού σας. Θα κινήσουν το ενδιαφέρον τοι κοινού σας, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σχεδόν μορφή διαφήμισης, οδηγώντας το στην πόρτα σας! (στην κυριολεξία!)

Διαφημιστικά σταντ και καρτολίνες

Τέλος, άλλη μία κλασική και δοκιμασμένη τακτική προώθησης του brand σας με low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις είναι τα διαφημιστικά σταντ και οι καρτολίνες.

Τα διαφημιστικά σταντ σας παρέχουν τεράστιο εύρος και ευελιξία στα χρώματα, τα σχήματα και τα σχέδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Το μόνο πραγματικό όριο είναι ίδια σας η δημιουργικότητα.

Παράλληλα, ανήκουν στις low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις, είναι φορητά και επαναχρησιμοποιήσιμα. ‘Έχουν μεγάλη και επιτυχημένη ιστορία στο να προσελκύουν τα βλέμματα και να κάνουν έντονη εντύπωση στο κοινό.

Οι low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις είναι η οικονομική και αποτελεσματική λύση που περιμένατε!

Νιώθετε πως το χαμηλό σας budget δεν σας επιτρέπει να ανταπεξέλθετε στον ανταγωνισμό; Οι low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις είναι μια έξυπνη λύση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την επιχείρησή σας – ειδικά στην τοπική σας αγορά.

Τα banners, τα αυτοκόλλητα για βιτρίνες και τα διαφημιστικά σταντ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ισχυροποιήσετε την παρουσία του brand σας στο άμεσό σας περιβάλλον. Παράλληλα, πιο αντισυμβατικές μέθοδοι όπως η κάλυψη εταιρικών οχημάτων και τα αυτοκόλλητα δαπέδου μπορούν να σας βοηθήσουν να διαδώσετε το brand message σας με τρόπους που είναι εγγυημένοι να κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Μην επιτρέπετε λοιπόν στο περιορισμένο σας budget να σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Οι low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις είναι το ιδανικό όχημα για να κερδίσετε τους πελάτες σας με την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητά σας, και είναι προσιτές σε επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις low budget διαφημιστικές εκτυπώσεις για να έρθετε πιο κοντά στο κοινό σας και να κερδίσετε νέους πελάτες; Οι έμπειροι ειδικοί της Digiprint είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν και να απαντήσουν κάθε σας απορία!

Επικοινωνήστε μαζί μας!