Καρτολίνες και display boards, ένας από τους πιο όμορφους, κομψούς, αλλά και οικονομικούς τρόπους για να προβάλλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Πρόκειται για αναπόσπαστα εργαλεία merchandising για φυσικά καταστήματα και επιχειρήσεις, τα οποία προσελκύουν, ενημερώνουν και κινητοποιούν τον καταναλωτή προκειμένου να πραγματοποιήσει μια αγορά. Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν; Μάθετε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Καρτολίνες: 5+1 λόγοι για να τις επιλέξετε

1. Τοποθετούνται στα πιο καίρια σημεία

Οι καρτολίνες, κρεμαστές ή επιτραπέζιες, όρθιες ή πλάγιες, μονής ή διπλής όψης, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα εκείνα τα σημεία του καταστήματος ή της επιχείρησής σας που είναι ορατά στους πελάτες όπως η βιτρίνα, η πόρτα, οι τοίχοι, οι πάγκοι, τα ράφια και το ταμείο.

2. Έρχονται στο μέγεθος της επιλογής σας

Συνήθως, οι περισσότεροι πελάτες παραγγέλνουν τις καρτολίνες τους σε διαστάσεις Α3, Α4 και Α5. Η Digiprint ωστόσο τις κατασκευάζει σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς επιθυμείτε. Οι δυνατότητές της για large format ψηφιακές εκτυπώσεις είναι πραγματικά απεριόριστες.

3. Ενημερώνουν τους καταναλωτές για προϊόντα και προσφορές

Οι καρτολίνες με καλαίσθητο design και στοχευμένη παρουσίαση του προϊόντος, των προσφορών ή του διαφημιστικού σας μηνύματος είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν τις εντυπώσεις του κοινού, προκαλώντας ακόμα και αυθόρμητες πωλήσεις.

4. Είναι ιδανικές για εορταστικές περιόδους και special activations

Αξιοποιήστε τις για να δημιουργήσετε εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο σας για τα Χριστούγεννα, τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή το Πάσχα. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιήσετε για να βάλετε τους πελάτες σας στο κλίμα special activations όπως για παράδειγμα με αφορμή το Black Friday. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε και ενημερωτικές καρτολίνες με κανόνες υγιεινής για την COVID-19.

5. Αντέχουν στο χρόνο και τις φθορές…

… αρκεί να είναι κατασκευασμένες με την ποιότητα της Digiprint. Τυπωμένες στο καλύτερο χαρτί από πλευράς φωτεινότητας και αποφυγής “κιτρινίσματος”, θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το εικαστικό σας. Οι άνθρωποί μας θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας με δυνατότητα επιλογής velvet χαρτιού, ματ πλαστικοποίησης ή και τοπικού UV για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

+1.  Οι καρτολίνες προσαρμόζονται στα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησής σας

Πρόκειται για το ιδανικό προϊόν για χαμηλού κόστους παρουσίαση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες λύσεις της Digiprint και τις τιμές τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε σήμερα με τους ανθρώπους μας.

Καρτολίνες και διαφημιστικές εκτυπώσεις με την εγγύηση της Digiprint

Οι διαφημιστικές εκτυπώσεις που απαιτούνται για την διακόσμηση και εμπλουτισμό των βιτρινών και των εσωτερικών των εμπορικών καταστημάτων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος. Στην Digiprint, μελετάμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις όπως:

  • Καρτολίνες οροφής
  • Αυτοστήρικτες καρτολίνες
  • Χάρτινα stands
  • Αυτοκόλλητα εσωτερικού χώρου
  • Αυτοκόλλητα τοίχου
  • Αυτοκόλλητα δαπέδου (floor graphics)
  • Σύνθετες κατασκευές από kapa, pvc, plexiglas.

Αφού τις σχεδιάσουμε και τις κατασκευάσουμε, θα αναλάβουμε να τις διανείμουμε και να τις τοποθετήσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καρτολίνες και όλες τις διαφημιστικές κατασκευές μας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Let’s print it!

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Καρτολίνες κρεμαστές και επιτραπέζιες»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.