Κάλυψη αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο σε προσιτές τιμές: ένας από τους πλέον έξυπνους, πρωτότυπους και κυρίως αποτελεσματικούς τρόπους διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Τα οχήματα με διαφημιστικά αυτοκόλλητα τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους, εξασφαλίζοντας «δωρεάν» brand awareness στις περιοχές όπου κινούνται ή σταθμεύουν. Γι’ αυτό, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν είτε να ντύνουν τα εταιρικά τους οχήματα με διαφημιστικά αυτοκόλλητα, είτε να διαφημίζονται στα μέσα μεταφοράς.

Κάλυψη εταιρικών και επαγγελματικών οχημάτων με αυτοκόλλητο

Κάποιοι ίσως το θεωρούν… «επιθετικό μάρκετινγκ». Όταν όμως εφαρμόζεται σωστά, η κάλυψη εταιρικών αυτοκινήτων μπορεί να εξελιχθεί στον πιο αποτελεσματικό και value for money τρόπο διαφήμισης για κάθε επιχείρηση. Οι λύσεις car wrapping μπορεί να είναι είτε ολικές, καλύπτοντας πλήρως το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου, είτε μερικές, τοποθετημένες σε συγκεκριμένα μέρη του όπως για παράδειγμα οι πόρτες, το καπό ή οι καθρέφτες. Επίσης, όσον αφορά τα επαγγελματικά αυτοκίνητα, όπως τα οχήματα ειδικού τύπου ή τα φορτηγά, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών αντανακλαστικών αυτοκόλλητων. Δημιουργήστε το ιδανικό αποτέλεσμα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, σε συνεργασία με τους ειδικούς της Digiprint, οι οποίοι και θα σας προτείνουν λύσεις στα μέτρα σας. Έχοντας τοποθετήσει αυτοκόλλητα σε κάθε τύπο οχήματος και σε κάθε υλικό, είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθούν άριστα σε κάθε σας ανάγκη. Περιηγηθείτε ανάμεσα στα projects της και εμπνευστείτε για το δικό σας.

Κάλυψη μέσων μεταφοράς με αυτοκόλλητο

Ένας ακόμα τρόπος οικονομικής και αποτελεσματικής κινητής διαφήμισης είναι η κάλυψη των δημόσιων μέσων μεταφοράς με αυτοκόλλητο. Ιδανική λύση για brand awareness διαφημιστικές campaigns, καταφέρνει να περάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας σε ένα ευρύ κοινό. Η Digiprint, από το 2003 μέχρι σήμερα, δημιουργεί εξειδικευμένες ψηφιακές διαφημιστικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας για λεωφορεία, τρένα, συρμούς, τρόλεϊ, τραμ, στάσεις και σταθμούς μετρό. Ανακαλύψτε μερικές από τις πιο σημαντικές δουλειές της για κορυφαίους πελάτες εδώ.

Λύσεις κάλυψης αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο και οι τιμές τους

Αναζητάτε έναν έξυπνο και οικονομικό τρόπο για να ενισχύσετε την εικόνα της επιχείρησής σας όσο τα οχήματά της βρίσκονται στον δρόμο; Η Digiprint, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των ψηφιακών εκτυπώσεων, σας εγγυάται για ένα αποτέλεσμα car wrapping που θα κάνει την διαφορά. Χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα μελάνια και υλικά εκτύπωσης, σχεδιάζει και δημιουργεί πολυμερικά και χυτά (cast) αυτοκόλλητα οχημάτων με αντίστοιχες πλαστικοποιήσεις UV. Αφού δημιουργηθούν, τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται με απόλυτη ακρίβεια από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας. Οι αυτοκόλλητες μεμβράνες της έχουν εξαιρετική αντοχή, είναι ανθεκτικές σε καιρικά φαινόμενα και αφαιρούνται πολύ εύκολα. Για να είστε 100% σίγουροι για την ποιότητα του αποτελέσματος, η Digiprint παρέχει εγγυήσεις υλικών και μελανιών από τρία έτη και πάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις κάλυψης αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο και τις τιμές τους, επικοινωνήστε με τους ειδικούς της Digiprint στο +30 210 3819201 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Κάλυψη αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο σε τιμές που αξίζουν»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.