Ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων: ποιες είναι εκείνες που θα απογειώσουν το αισθητικό της αποτέλεσμα, αλλά και θα προσελκύσουν νέο κοινό; Ο καταναλωτής που βρίσκεται μπροστά σε μία βιτρίνα λαμβάνει πληροφορίες για το κατάστημα και τα εκθέματά του. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να κλέψετε τις εντυπώσεις του με ένα ποιοτικό και πρωτότυπο αποτέλεσμα που θα τον οδηγήσει εντός του καταστήματος. Με την κατάλληλη οργάνωση και τις σωστές επιλογές, η βιτρίνα σας μπορεί:

 1. Να ενισχύσει την ανάπτυξη των πωλήσεών σας
 2. Να στρέψει το ενδιαφέρον των πελατών σε προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε περισσότερο
 3. Να συμβάλει καθοριστικά στο λανσάρισμα νέων προιόντων
 4. Να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας
 5. Να συντελέσει στην αύξηση του brand awareness της επιχείρησής σας

Πώς όμως θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μία επιτυχημένη βιτρίνα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους σκοπούς σας; Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις προτάσεις που θα κάνουν την διαφορά!

Διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων: 5 ιδέες για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των πελατών

1. Δημιουργήστε έναν προγραμματισμό κύκλου βιτρινών

Οι βιτρίνες είναι σημαντικό να αλλάζουν όσο πιο τακτικά γίνεται. Έτσι, θα διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Γι’ αυτό λοιπόν, σας προτείνουμε να δημιουργήσετε έναν οργανωμένο κύκλο αλλαγής τους, ο οποίος να καλύπτει τις πιο σημαντικές σας περιόδους, αλλά και τις πιο ξεχωριστές ημέρες του χρόνου με εμπορικό ενδιαφέρον. Ανάμεσα στις βιτρίνες που μπορείτε να προγραμματίσετε συμπεριλαμβάνονται:

 • Τακτικές εποχικές βιτρίνες
 • Βιτρίνες γιορτών όπως το Πάσχα, τα Χριστούγεννα ή ο Άγιος Βαλεντίνος
 • Βιτρίνες εκπτώσεων και 10ήμερων προσφορών
 • Βιτρίνες για το εμπορικό λανσάρισμα νεών προιόντων

2. Τοποθετήστε στη βιτρίνα σας τα πιο αντιπροσωπευτικά σας εμπορεύματα

Βασικός στόχος κάθε βιτρίνας καταστήματος είναι να αναδεικνύει τα εμπορεύματά του με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Γι’ αυτό, η μελέτη και η κατασκευή της σε επίπεδο visual merchandising πρέπει πάντα να περιλαμβάνει πάντα τα πιο σημαντικά σας προϊόντα.

3. Φροντίστε ώστε τα εκθέματα της βιτρίνας να είναι πάντα ορατά

Δώστε στον πελάτη σας την ευκαιρία να εστιάσει στα εκθέματα της βιτρίνας σας, τοποθετώντας τα στα σωστά σημεία. Τα προϊόντα πρέπει να είναι ορατά 24/7, φωτισμένα κατά την διάρκεια της νύχτας, σε διακριτές αποστάσεις από τα υπόλοιπα εκθέματα και πάντα στο σωστό ύψος.

4. Αξιοποιήστε οικονομικές ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων

Φυσικά, η δημιουργία μίας νέας βιτρίνας πρέπει πάντα να ανταποκρίνεται στο διαθέσιμο budget της επιχείρησής σας. Γι’ αυτό, η πιο ιδανική και value for money λύση δεν είναι άλλη από τις ψηφιακές εκτυπώσεις με την εγγύηση της Digiprint. Προσελκύστε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του κοινού με πρωτότυπα αυτοκόλλητα τοίχου ή δαπέδου που μόνο απαρατήρητα δε θα περάσουν.

5. Κλέψτε τις εντυπώσεις με ειδικές κατασκευές!

Οι ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων είναι πραγματικά ανεξάντλητες! Αξιοποιήστε την δύναμη των ψηφιακών εκτυπώσεων και δημιουργήστε οπτικές εκπλήξεις που θα κάνουν την διαφορά. Οι άνθρωποι της Digiprint αναλαμβάνουν να κάνουν πράξη κάθε σας ιδέα ή να σας προτείνουν ειδικές κατασκευές για τη βιτρίνα του καταστήματός σας. Αναζητήστε περισσότερες ιδέες μέσα από τα πιο πρόσφατα projects της Digiprint .

Υλοποιήστε όλες σας τις ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων

Αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη για να κάνετε μαζί του πράξη όλες σας τις ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων; Η Digiprint, στηρίζει κάθε σας ανάγκη, προτείνοντας και δημιουργώντας tailor made λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων για την διακόσμηση, την επικοινωνία και την υποστήριξη της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε με τους συμβούλους της και αξιοποιήστε τις λύσεις των ψηφιακών εκτυπώσεων σε:

 • Αυτοκόλλητα τοίχων
 • Ταπετσαρίες
 • Αυτοκόλλητα δαπέδου
 • Καρτολίνες αυτοστήρικτες και οροφής
 • Σύνθετες κατασκευές από kapa, pvc, plexiglas κ.α.

Οι άνθρωποι της Digiprint αναλαμβάνουν επίσης την διανομή και την τοποθέτησή τους στο χώρο σας. Μάθετε περισσότερα για την Digiprint στο www.digiprints.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο +30 210 3819201.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.