Φωτεινές επιγραφές: απαραίτητες για κάθε τύπο φυσικού καταστήματος. Το πιο σημαντικό κομμάτι οπτικής επικοινωνίας μίας επιχείρησης δεν είναι άλλο από την κεντρική της επιγραφή, η οποία και ενημερώνει το κοινό για την παρουσία της στην αγορά. Γι’ αυτό, χρειάζεται να είναι σύγχρονη και τοποθετημένη στο σωστό σημείο, έτσι ώστε να επιτελεί το ρόλο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετοί ακόμα τύποι φωτεινών επιγραφών που μπορούν να τοποθετηθούν στους εσωτερικούς χώρους της, αναβαθμίζοντάς τους τόσο σε επίπεδο αισθητικής, όσο και λειτουργικότητας. Ποιες είναι όμως οι συμβουλές που χρειάζεται να γνωρίζετε για να κάνετε τη σωστή επιλογή φωτεινών επιγραφών για την δική σας επιχείρηση; Μάθετε τα πάντα στο κείμενο που ακολουθεί.

Φωτεινές επιγραφές: Τα 4+1 βήματα για ένα τέλειο αποτέλεσμα

1. Καθορίστε τις ανάγκες σας

Η πρώτη σας κίνηση είναι να καταγράψετε τις ανάγκες σήμανσης της επιχείρησής σας. Σε ποια σημεία εντός ή εκτός της θα θέλατε να τοποθετήσετε φωτεινές επιγραφές; Ποια είναι τα λεκτικά που θα αναγράφονται σε αυτές; Ποιες είναι περίπου οι διαθέσιμες διαστάσεις σας; Ποιο είναι το διαθέσιμο budget και ποιος ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου;

2. Πραγματοποιήστε έρευνα αγοράς για φωτεινές επιγραφές

Επόμενό σας βήμα είναι να αναζητήσετε συνεργάτες που έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας το project σας με επιτυχία. Αναζητήστε τους μέσω συστάσεων από γνωστούς ή με μία ενδελεχή σας έρευνα στο internet. Μην αμελήσετε να δείτε και παλιότερες δουλειές τους, έτσι ώστε να σιγουρευτείτε για την ποιότητα του έργου τους. Η Digiprint, ο ηγέτης στο χώρο τον ψηφιακών εκτυπώσεων, έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες του ελληνικού λιανεμπόριου, αλλά και του τομέα των υπηρεσιών. Ανακαλύψτε τα projects της εδώ.

3. Ζητήστε μία επιτόπια εκτίμηση για το project σας

Ένας ειδικός στον τομέα των φωτεινών επιγραφών και των ψηφιακών εκτυπώσεων μπορεί να σας προσφέρει ιδέες και λύσεις που δεν έχετε φανταστεί για την επιχείρησή σας. Αφού λοιπόν δημιουργήσετε μία shortlist με εταιρείες που θα μπορούσαν να αναλάβουν το project σας, ζητήστε τους μία επιτόπια εκτίμηση για τις λύσεις που μπορούν να προσφέρουν στο χώρο σας.

4. Δώστε ιδιαίτερη βάση στο design των επιγραφών

Φωτεινές ή μη, οι επιγραφές θα πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τα atmospherics του καταστήματός σας, αλλά και με το design του κτηρίου που το φιλοξενεί. Η σήμανση αποτελεί πάντα μέρος μίας ολοκληρωμένης καταναλωτικής εμπειρίας, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο οικείο περιβάλλον για τους επισκέπτες σας.

+1. Εμπιστευτείτε τους κατάλληλους συνεργάτες στην κατασκευή φωτεινών επιγραφών

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μία σύγχρονη και τεχνικά άρτια φωτεινή επιγραφή δεν είναι άλλος από την επιλογή των κατάλληλων επαγγελματιών. H Digiprint, η κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων και διαφημιστικών κατασκευών, διαθέτει την πλέον εξειδικευμένη ομάδα που θα εκτελέσει την απαραίτητη μελέτη σήμανσης, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσει στην κατασκευή και την τοποθέτηση των φωτεινών επιγραφών. Ανάμεσα στις υπηρεσίες της περιλαμβάνονται:

 • Αυτοψία έμπειρου προσωπικού για την εκτίμηση της σωστότερης θέσης προβολής
 • Προ μέτρηση και μελέτη παραγωγής
 • Μακέτα και φωτορεαλιστική απεικόνιση
 • Εκτύπωση και μεταποίηση
 • Τοποθέτηση από έμπειρα συνεργεία τοποθετήσεων της εταιρείας.

Φυσικά, η Digiprint δεν δημιουργεί μόνο φωτεινές επιγραφές, αλλά προσφέρει μία ευρεία γκάμα προιόντων όπως:

 • Ηλεκτρονικές Πινακίδες Δωματίων
 • Display Stands
 • Επιγραφές από αυτοκόλλητο
 • Αδιάβροχες σημάνσεις
 • Αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου
 • Διακοσμητικές εφαρμογές εσωτερικού χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία φωτεινών επιγραφών και προιόντων ψηφιακών εκτυπώσεων, καθώς και τις τιμές τους, επικοινωνήστε σήμερα με τους ειδικούς της Digiprint στο +30 210 3819201 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Φωτεινές επιγραφές καταστημάτων και επιχειρήσεων»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.