Επιγραφές καταστημάτων, ένας από τους βασικούς παράγοντες για την αποτελεσματική προβολή μίας επιχείρησης στο κοινό και την αγορά της. Πώς όμως θα δημιουργήσετε την ιδανική που θα καλύψει πλήρως τις επαγγελματικές σας ανάγκες; Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε για σας όλες τις συμβουλές που χρειάζεστε.

Οι επιγραφές καταστημάτων πρέπει να…

1. Αναδεικνύουν την αισθητική της επιχείρησης

Η σήμανση αποτελεί ένα αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητας του καταστήματός σας, καθώς δίνει πληροφορίες για το είδος, τη χρήση και την αισθητική του. Έτσι, επιτρέπει στους πελάτες σας να σας γνωρίσουν πριν ακόμα μπουν σε αυτό. Γι’ αυτό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να φροντίσετε είναι ο σχεδιασμός της επιγραφής, έτσι ώστε να αποπνέει ποιότητα και υψηλή αισθητική.

2. Είναι ορατές 24/7

Οι επιγραφές καταστημάτων πρέπει να είναι οπτικά προσβάσιμες στο κοινό μέρα και νύχτα, αλλιώς χάνουν το νόημά τους. Αν για παράδειγμα σκοπεύετε να τοποθετήσετε μια επιγραφή σε κάποιο παράθυρο, σε μπαλκόνι ή σε ψηλό σημείο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μία φωτεινή ή μία ετερόφωτη λύση, καθώς μόνο έτσι θα γίνεται ορατή στο κοινό σας.

3. Προσαρμόζονται στις ανάγκες του κτιρίου, της αγοράς και της περιοχής σας

Η κατασκευή των επιγραφών καταστημάτων πρέπει να λαμβάνει υπόψιν την ταυτότητα του brand σε συνδυασμό με την συνολική αισθητική του κτιρίου και του χώρου σας, τον φυσικό φωτισμό του σημείου, καθώς και κάθε ιδιαίτερη ανάγκη της αγοράς σας.

4. Τοποθετούνται σε οποιοδήποτε σημείο

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε ότι η κατασκευή της επιγραφής συνοδεύεται και από την τοποθέτησή της. Η Digiprint αναλαμβάνει όχι μόνο την δημιουργία επιγραφών καταστημάτων και επιχειρήσεων, αλλά και την τοποθέτησή τους, σε οποιοδήποτε ύψος.

Εμπιστευτείτε τις επιγραφές του καταστήματός σας στους ειδικούς

Αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη με εμπειρία και κορυφαίες συνεργασίες στις επιγραφές καταστημάτων; Η Digiprint αποτελεί την καλύτερη επιλογή σας. Κύριο μέλημά της αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με ταχύτητα και αξιοπιστία. Από την δημιουργία της έως και σήμερα, ένα μεγάλο μέρος των project της αφορά τον σχεδιασμό, την δημιουργία και την τοποθέτηση επιγραφών για μερικές από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ανακαλύψτε τις λύσεις που σας ταιριάζουν όπως απλές επιγραφές σε μεταλλικά πλαίσια ή πιο σύνθετες όπως φωτιζόμενα κουτιά με backlit μουσαμά, φωτιζόμενα πρεσαριστά φανάρια, κουτιαστά μεταλλικά ή πλαστικά γράμματα.

Δείτε μερικά από τα κορυφαία project της Digiprint σε επιγραφές καταστημάτων εδώ.

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Επιγραφές καταστημάτων: Με ταχύτητα και αξιοπιστία»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.