Επαγγελματικά αυτοκόλλητα επιχειρήσεων: 3 τρόποι να μεταμορφώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας

Τα επαγγελματικά αυτοκόλλητα είναι ακριβώς εκείνο το μέσο που θα προσφέρει στο brand σας όλα οσα χρειάζεται για μια πιο αποτελεσματική προβολή του.  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο μεγάλη διαφορά μπορούν να κάνουν για την επιχείρησή σας τα πιο συμβατικά εργαλεία προώθησης σε μια αγορά στην οποία μεσουρανεί το digital marketing και οι καταναλωτές βομβαρδίζονται από ψηφιακά μηνύματα 24/7; 

Όπως αποδεικνύεται, αν μιλάμε για τα επαγγελματικά αυτοκόλλητα επιχειρήσεων, η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει! 

Ψάχνετε λοιπόν νέους τρόπους να ενισχύσετε το brand image της επιχείρησής σας; 

Τότε τα επαγγελματικά αυτοκόλλητα μπορούν ν’ αποδειχθούν η ειδοποιός διαφορά που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στα μάτια του κοινού σας! 

Επαγγελματικά αυτοκόλλητα και η σημασία του brand image 

Το brand image της επιχείρησής σας δεν είναι μόνο τα χρώματα και το logo της – είναι το ποια είναι η επιχείρηση, τι πιστεύει, τι πρεσβεύει. 

Είναι η γενικότερη εντύπωση που αποκομίζει το κοινό σας γι’ αυτή, ο τρόπος με τον οποίο αποτυπώνεται στη μνήμη του, το τι σκέφτονται γι’ αυτή. 

Δεν είναι μόνο η λογική, αλλά και η συναισθηματική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ της επιχείρησής σας και του κοινού της – και γι’ αυτό η σημασία του είναι τεράστια! 

Πώς μπορεί λοιπόν κάτι τόσο… πεζό όπως τα επαγγελματικά αυτοκόλλητα να επηρεάσει κάτι τόσο σημαντικό όπως το brand image; 

Η απάντηση είναι απλή: οι περισσότερες επιχειρήσεις πλέον ανταγωνίζονται η μία την άλλη για να κερδίσουν την προσοχή του κοινού τους με την online παρουσία τους – πράγμα που συνήθως σημαίνει ότι παραμελούν την φυσική τους παρουσία. 

Αυτό το κενό αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για την επιχείρησή σας, και τα επαγγελματικά αυτοκόλλητα είναι ο ιδανικός τρόπος να το εκμεταλλευτείτε, αφού: 

  • Έχουν σχετικά χαμηλό κόστος και μεγάλη αποδοτικότητα 
  • Επιτρέπουν τεράστια ευελιξία σε σχήματα, χρώματα και σχέδια 
  • Έχουν μεγάλο εύρος χρήσεων για σχεδόν κάθε είδος επιχείρησης 
  • Είναι προσιτή επένδυση ακόμα και αν δεν διαθέτετε μεγάλο marketing budget 

Μ’ αυτά κατά νου, πάμε να εξετάσουμε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε τα βλέμματα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις του κοινού σας. 

Δώστε χαρακτήρα στον επαγγελματικό σας χώρο με επαγγελματικά αυτοκόλλητα επιχειρήσεων 

Τα καταστήματα ή τα γραφεία της επιχείρησής σας δεν είναι απλά οι χώροι στους οποίους εργάζεστε. Είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο αποτυπώνεται μέρα με τη μέρα το brand story σας, ένα μέρος όπου ο κάθε τοίχος λέει μια ιστορία. 

Πάρτε τον έλεγχο και του χώρου σας και της ιστορίας του χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα τοίχου και δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να δουν όλα αυτά που πρεσβεύει το brand σας, με μια μόνο ματιά! Και να θυμάστε αν η πρωτή εντύπωση είναι αυτή που μετράει περισσότερο από κάθε αλλή τοτέ είναι η ευκαιρία σας να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. 

Μετατρέψτε τα επαγγελματικά σας αυτοκίνητα σε κινητές επιγραφές και διαφημίσεις 

Άλλος ένας έξυπνος τρόπος να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας παρέχουν τα επαγγελματικά αυτοκόλλητα για επιχειρήσεις είναι η κάλυψη εταιρικών οχημάτων. Όχι μόνο παρέχει συνοχή και αναβαθμισμένη αισθητική στο στόλο των επαγγελματικών αυτοκινήτων σας, αλλά τα μετατρέπει και σε κινητές πινακίδες που προωθούν χωρίς επιπλέον κόστος το brand σας εκεί που έχει περισσότερη σημασία – δηλαδή στα μέρη που κινούνται καθημερινά οι πελάτες σας! Οι δυνάμει πελάτες σας βρισκόνται στο δρόμο και χάρη στα επαγγελματικά αυτοκόλλητα μπορείτε να τους διεκδικησετε με κάθε μέσο! 

Μεταμορφώστε την όψη της επιχείρησής σας με επαγγελματικά αυτοκόλλητα για βιτρίνες και τζάμια 

Αν η επιχείρησή σας έχει πρόσωπο στο μυαλό και στη μνήμη του κοινού της, αυτό είναι ξεκάθαρα η βιτρίνα της. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε εντυπώσεις, να τραβήξετε τα βλέμματα, αλλά και να επικοινωνήσετε στους πελάτες σας όλα αυτά που κάνουν το brand σας μοναδικό. 

Τα αυτοκόλλητα για τζάμια λοιπόν είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να πετύχετε όλα τα παραπάνω, και ακόμα περισσότερα! Εκτός από τη διαφημιστική και την αισθητική τους αξία, τα αυτοκόλλητα για βιτρίνες, παράθυρα, τζάμια και υαλοπίνακες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προστατεύσετε το χώρο σας από τη βλαβερή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, από αδιάκριτα βλέμματα, ή ακόμα και από απόπειρες διάρρηξης! 

Δώστε νέα πνοή στην εικόνα της επιχείρησής σας και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό για το μοναδικό brand image σας με επαγγελματικά αυτοκόλλητα για επιχειρήσεις! 

Προσπαθήστε να το κάνετε εικόνα στο μυαλό σας:  

  • Το κατάστημα ή το γραφείο σας, όμορφα διακοσμημένο με καλοσχεδιασμένα επαγγελματικά αυτοκόλλητα για επιχειρήσεις στα χρώματα του brand σας, με μια ατμόσφαιρα που εμπνέει εμπιστοσύνη και θετικά συναισθήματα στους πελάτες σας. 
  • Τα επαγγελματικά σας αυτοκίνητα καλυμμένα με αυτοκόλλητα, να διασχίζουν τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης και να μεταφέρουν το εταιρικό σας μήνυμα σε εκατοντάδες ανθρώπους κάθε μέρα, χωρίς κανένα κόστος. 
  • Τη βιτρίνα και τις τζαμαρίες του καταστήματός σας – το πρόσωπο της επιχείρησής σας στον κόσμο! – μεταμορφωμένα σε καλόγουστο πόλο έλξης για τους πελάτες σας, που τραβάει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις! 
  • Το όνομα και το logo του brand σας, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του κοινού σας με το που ακούν για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε! 

  

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε τα επαγγελματικά αυτοκόλλητα για επιχειρήσεις σαν ένα εργαλείο για να αναβαθμίσετε την εικόνα της επιχείρησής σας και να εξασφαλίσετε ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στην αγορά, μη διστάσετε! 

Οι έμπειροι ειδικοί της Digiprint είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν απαντήσεις σε κάθε σας ερώτηση και να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τα πιο ταιριαστά επαγγελματικά αυτοκόλλητα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας! 

Επικοινωνήστε μαζί μας!