Εκθεσιακά περίπτερα, μία εξαιρετική λύση για δυναμικές outdoor προωθητικές ενέργειες, συνέδρια και εκθέσεις. Στόχος είναι να ενισχύσουν την εικόνα και να ενδυναμώσουν την ανταγωνιστικότητα του brand ή της επιχείρησής σας, προσφέροντας βέλτιστη λειτουργικότητα και αισθητική αρτιότητα. Ποια είναι όμως τα βήματα για την κατασκευή τους και ποια τα μυστικά για ένα αποτέλεσμα που θα κατακτήσει όλα τα βλέμματα; Ανακαλύψτε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για εσάς.

Εκθεσιακά περίπτερα: Τα 3+1 βήματα για την κατασκευή τους

1. Η δημιουργία της αρχικής μελέτης

Ο σχεδιασμός των εκθεσιακών περιπτέρων πρέπει να βασίζεται πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε project. Γι’ αυτό, το πρώτο βήμα για την κατασκευή τους είναι πάντα μία ολοκληρωμένη μελέτη η οποία και θα λαμβάνει υπόψιν της παράγοντες όπως:

 • Ο στόχος του project
 • Ο χώρος τοποθέτησης του εκθεσιακού περιπτέρου
 • Η εναρμόνιση των brand guidelines σε επίπεδο physical customer experience
 • Το διαθέσιμο budget.

2. Σχεδιασμός που αναδεικνύει την εικόνα σας

Το εκθεσιακό σας περίπτερο πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα. Βασικός σκοπός της διαδικασίας του 3D σχεδιασμού του είναι η ανάδειξη της μοναδικότητας του brand ή της επιχείρησής σας. Η ομάδα της Digiprint αναλαμβάνει να σχεδιάσει ένα αποτέλεσμα που σέβεται όλα τα visual guidelines σας, κατακτώντας τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής. Επιπλέον, αποθηκεύει τα 3D σχέδια, έτσι ώστε να τα επαναχρησιμοποιήσει αυτούσια ή τροποποιημένα για την δημιουργία νέων κατασκευών.

3. Κατασκευή με αξιοποίηση των ψηφιακών εκτυπώσεων

Τα σύγχρονα εκθεσιακά περίπτερα αξιοποιούν λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων. Οι ειδικοί της Digiprint αναλαμβάνουν να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με λύσεις όπως:

 • Εκτυπώσεις σε τελαρωμένο μουσαμά
 • Εκτυπώσεις σε pvc
 • Εκτυπώσεις σε ύφασμα με προφίλ φωτεινά ή όχι,
 • Αυτοστήρικτες ξύλινες ή μεταλλικές κατασκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Digiprint είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και από τις λίγες στην Ευρώπη, που διαθέτει 3D Printer μεγάλου μεγέθους. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τυπώσει κυριολεκτικά τα πάντα, ακόμα και ομοιώματα μεγάλων διαστάσεων.

+1. Εκθεσιακά περίπτερα και η αποσυναρμολόγησή τους

Τα εκθεσιακά περίπτερα, μετά τη λήξη της χρήστης τους, μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να φυλαχθούν για να χρησιμοποιηθούν ξανά, σε κάποια νέα ενέργεια. Η Digiprint αναμβάνει τόσο την αποσυναρμολόγηση όσο και τη μεταφορά τους στο χώρο της επιλογής σας με απόλυτη ασφάλεια. Φυσικά, μπορεί να αναλάβει και την αποθήκευσή τους στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της.

Εκθεσιακά περίπτερα με την εμπειρία της Digiprint

Αναζητάτε τον κορυφαίο συνεργάτη για τον σχεδιασμό και την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων; Η Digiprint προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις οι οποίες αξιοποιούν τις πιο σύγχρονες λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων και διαφημιστικών κατασκευών. Με παρουσία στο χώρο που ξεκινά από το 2003, αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, προσφέροντας στους πελάτες της:

 • Ποιοτικές υπηρεσίες
 • Εγγυημένο εκτυπωτικό αποτέλεσμα
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Άμεσους χρόνους παράδοσης.

Με τον κατάλληλο σχεδιασμό και την εμπειρία μας, το αποτέλεσμα του project σας θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Ανακαλύψτε τα αποτελέσματα των συνεργασιών μας σε εκθεσιακά περίπτερα εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Εκθεσιακά περίπτερα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο
νέο blog της Digiprint.