Διαφημιστικές σημαίες, ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία direct marketing σε φυσικό χώρο. Μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι έχουν κατακλύσει τους δρόμους. Διαθέσιμες σε κάθε μέγεθος και τύπο, είναι σίγουρο ότι θα «κουμπώσουν» πάνω στις ανάγκες και της δικής σας επιχείρησης. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα μίας τέτοιας λύσης και γιατί αξίζει να την αξιοποιήσετε; Ας τα δούμε αναλυτικά στο κείμενο που ακολουθεί.

Διαφημιστικές σημαίες: Τα 5 top πλεονεκτήματά τους

1. Προσαρμόζονται σε κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό

Οι διαφημιστικές σημαίες είναι διαθέσιμες σε διαφορετικά είδη τα οποία μπορούν να καλύψουν άριστα τις ανάγκες κάθε εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Εταιρικές σημαίες, beach flags, διαφημιστικά πανό, σημαίες “φτερό”, σημαίες “δάκρυ”, σημαίες κρατών, αθλητικά πανό, roll up banners, επιτραπέζια σημαιάκια και γιρλάντες σημαιών είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας.

2. Διαμορφώνονται με βάση το σχέδιο της επιλογής σας

Δώστε στην διαφημιστική σας σημαία το σχέδιο που εσείς επιθυμείτε. Οι ειδικοί της Digiprint θα δημιουργήσουν για σας τη μακέτα της αρεσκείας σας. Φυσικά, η μακέτα μπορεί να αποθηκευτεί και να αλλάξει όσες φορές εσείς επιθυμείτε.

3. Προσφέρονται σε προσιτές τιμές

Πρόκειται για μία value for money διαφημιστική λύση με υψηλή αποτελεσματικότητα. Συνεπώς, το κόστος της είναι απόλυτα διαχειρίσιμο από κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγαλύτερη.

4. Μεταφέρονται και αποθηκεύονται εξαιρετικά εύκολα

Όλες οι διαφημιστικές σημαίες, ανεξάρτητα από τις διαστάσεις τους, μπορούν να μεταφερθούν, να τοποθετηθούν, αλλά και να μαζευτούν εξαιρετικά εύκολα.

+1.   Διαφημιστικές σημαίες με υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα

Η Digiprint, η κορυφαία εταιρεία των ψηφιακών εκτυπώσεων, δημιουργεί διαφημιστικές σημαίες που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και την εξαιρετική αντοχή τους σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι όχι μόνο για το τελικό αισθητικό τους αποτέλεσμα, αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο.

Διαφημιστικές σημαίες με κορυφαία υπογραφή

Ανακαλύψτε κι εσείς μία νέα εποχή στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων, δημιουργώντας τις δικές σας custom σημαίες:

  • Στον τύπο
  • Τις διαστάσεις
  • Το σχέδιο της αρεσκείας σας.
  • Με ή χωρίς κοντάρι / βάση
  • Με χρώματα και υλικά αντέχουν στο χρόνο.

Απλά διαλέξτε το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθούν οι νέες διαφημιστικές σας σημαίες και η Digiprint θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την τοποθέτησή τους, καθώς και τον κατάλληλο τρόπο στήριξής τους. Επιλέγοντας τις λύσεις της Digiprint, θα είστε 100% σίγουροι για την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Δείτε τα κορυφαία projects της Digiprint σε σημαίες και banners εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Διαφημιστικές σημαίες: Ένα αποτελεσματικό εργαλείο marketing»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.