Αυτοκόλλητα One Way Vision: ανακαλύψτε νέες δυνατότητες στη διαφήμιση, από βιτρίνες μέχρι ολόκληρα κτίρια!

Το να βρίσκετε νέους τρόπους να ξεχωρίζετε από το πλήθος των ανταγωνιστών σας και να τραβάτε τα βλέμματα του κοινού σας είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας. 

Η διαφήμιση με αυτοκόλλητα one way vision σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Ένα διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο να μετατρέψετε βιτρίνες καταστημάτων, παράθυρα οχημάτων, αλλά και ολόκληρες προσόψεις κτιρίων σε διαφημίσεις. Έτσι όχι μόνο θα τραβάνε τα βλέμματα και θα κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά θα κάνουν και το brand σας να ξεχωρίζει.

Παρακάτω λοιπόν θα εξετάσουμε τις διαφημιστικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που παρέχουν τα αυτοκόλλητα one way vision. Όπως επίσης και το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε αποδοτικά και αποτελεσματικά το brand σας.

Τι είναι τα αυτοκόλλητα one way vision?

Τα αυτοκόλλητα one way vision είναι μια διαφορετική προσέγγιση στην προβολή και τη διαφήμιση. Επιτρέπει στην επιχείρησή σας να μετατρέψει κάθε βιτρίνα, παράθυρο, ή παρόμοια επιφάνεια σε διαφημιστική πινακίδα. Φυσικά, χωρίς να εμποδίζει την ορατότητα από το εσωτερικό του χώρου σας.

Πρόκειται στην ουσία για διάτρητα αυτοκόλλητα βινυλίου των οποίων οι μικρές τρύπες επιτρέπουν στο φως να περνά, καθιστώντας τα έτσι διαυγή. Είναι ένα εξαιρετικό υλικό για ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων που χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά για διαφημιστικούς σκοπούς. Τόσο σε βιτρίνες, σε παράθυρα οχημάτων, αλλά και σε προσόψεις κτιρίων.

Οι μοναδικές δυνατότητες που παρέχουν τα αυτοκόλλητα one way vision στη διαφήμιση

Δεν είναι τυχαίο, ότι τα αυτοκόλλητα one way vision υιοθετούνται όλο και περισσότερο ως διαφημιστικό μέσο από κάποιες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην αγορά δεν είναι τυχαίο. Τόσο ως διαφημιστική πρακτική όσο και ως υλικό, τα πλεονεκτήματα που μπορεί να παρέχει στην επιχείρησή σας είναι πολλά και ποικίλουν:

Υψηλή ορατότητα του brand σας από το κοινό

Τα αυτοκόλλητα one way vision είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την επιχείρησή σας να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο κοινό των εν δυνάμει πελατών. Ακριβώς εκεί που έχει περισσότερη σημασία – δηλαδή στην πρόσοψη του καταστήματός σας. Συνδυάστε τα με εντυπωσιακές εικόνες, έξυπνα διαφημιστικά μηνύματα και εκτύπωση υψηλής ποιότητας, και έχετε στα χέρια σας ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής του brand σας.

Εύκολη προσαρμογή στο branding σας

Όποιο και να είναι το στυλ και η “προσωπικότητα” του branding της επιχείρησής σας, τα αυτοκόλλητα one way vision μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων, διαστάσεων, γραμματοσειρών και άλλων γραφιστικών επιλογών. Σας δίνεται η δυνατότητα, να φτιάξετε αυτοκόλλητα one way vision κυριολεκτικά κομμένα και ραμμένα πάνω στη μοναδικότητα του brand σας.

Ιδιωτικότητα και προστασία του χώρου σας από την ηλιακή ακτινοβολία

Πέρα από τη χρησιμότητά τους ως εργαλεία προβολής και διαφήμισης του brand σας, τα αυτοκόλλητα one way vision έχουν και πιο άμεσα και πρακτικά πλεονεκτήματα.

Αφ’ ενός, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προστατεύσετε το χώρο σας από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ενοχλητικές αντανακλάσεις. Επιπλέον, προστατεύει και από τις υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι.

Αφ’ ετέρου, τα αυτοκόλλητα one way vision βοηθούν στην προστασία του χώρου και της ιδιωτικότητάς σας από τις αδιάκριτες ματιές, χωρίς όμως να εμποδίζουν την ορατότητα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό.

one way vision stickers

Υψηλή αποδοτικότητα ως διαφημιστική πρακτική

Οι αυτοκόλλητες μεμβράνες και τα αυτοκόλλητα one way vision έχουν υψηλή αποδοτικότητα σε σχέση με άλλες, συμβατικές μεθόδους διαφήμισης.Καλύπτει επιφάνειες οι οποίες αλλιώς δεν θα είχαν διαφημιστική αξία. Επομένως, δεν έχει το κόστος που έχουν άλλα είδη διαφήμισης, τόσο συμβατικής όσο και ηλεκτρονικής. Είναι μια οικονομική επένδυση στην προβολή του brand σας, η οποία θα συνεχίσει να αποδίδει μακροχρόνια χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Ευελιξία και μεγάλος χρόνος ζωής

Τα αυτοκόλλητα one way vision είναι κατασκευασμένα από ευέλικτα και ανθεκτικά υλικά και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν για χρήση σε βιτρίνες, παράθυρα, γυάλινες πόρτες, παράθυρα αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων, υαλοπίνακες, ή και γυάλινες προσόψεις κτιρίων. Αντέχουν στην ηλιακή ακτινοβολία, στις φυσικές φθορές και τα καιρικά φαινόμενα. Έχουν μεγάλο χρόνο ζωής, δεν απαιτούν συντήρηση και μπορούν να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν εύκολα και γρήγορα.

Είναι, συνεπώς, μια εξαιρετική επένδυση για επιχειρήσεις που θέλουν ένα μακροχρόνιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην προβολή και προώθηση του brand τους, χωρίς να απαιτεί μεγάλο κόστος.

Αυτοκόλλητα και αυτοκόλλητες μεμβράνες one way vision – δείτε τη διαφήμιση του brand σας με άλλο μάτι!

Συνοψίζοντας, τα αυτοκόλλητα one way vision είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο προβολής και marketing για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν το brand visibility τους. Να τραβήξουν την προσοχή του κοινού τους και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Με τα αυτοκόλλητα one way vision θα μπορέσετε να προβάλλετε το μοναδικό διαφημιστικό μήνυμα του brand σας με τρόπο ασυνήθιστο. Ταυτόχρονα θα κρατήσετε την ιδιωτικότητα της επιχείρησης και των εργαζομένων σας ασφαλή.

Σημαντικό, φυσικά, είναι το γεγονός ότι δεν περιορίζουν την ορατότητα από το εσωτερικό του χώρου σας προς το εξωτερικό, ούτε εμποδίζουν το φυσικό φως.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα αυτοκόλλητα one way vision και τα αυτοκόλλητα για τζάμια, τη διαφημιστική κάλυψη κτιρίων, αλλά και τις  εφαρμογές με αυτοκόλλητες μεμβράνες 3M γενικότερα, επικοινωνήστε μαζί μας. Μαζί θα εξετάσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα βρούμε τις ιδανικότερες λύσεις!