Αυτοκόλλητα αυτοκινήτου για car branding, o έξυπνος τρόπος direct διαφήμισης του brand, της εταιρίας, του οργανισμού ή των προϊόντων/υπηρεσιών σας. Δώστε έμφαση στα εταιρικά σας οχήματα και επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρει η κινητή διαφήμιση. Ποια είναι όμως αυτά και γιατί αξίζει να επιλέξετε την Digiprint για το project σας; Μάθετε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Αυτοκόλλητα αυτοκινήτου: Τα 7+1 top πλεονεκτήματά τους

1. Αποτελούν εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου αποτελούν μία από τις πιο κλασικές και αποτελεσματικές μεθόδους διαφήμισης με brand awareness στόχο. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι διαφημίσεις εξωτερικών χώρων, την επιθυμητή γεωγραφική στόχευση και την δυνατότητα ανάπτυξης του brand name της εταιρείας.

2. Διαμορφώνονται στο σχέδιο της αρεσκείας σας

Δημιουργήστε τα δικά σας αυτοκόλλητα αυτοκινήτου στο σχέδιο που έχετε φανταστεί. Στην Digiprint κάνουμε πράξη την κάθε σας ιδέα, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο και ποιοτικό αποτέλεσμα που όλοι θα θαυμάζουν για καιρό.

3. Τοποθετούνται σε οποιοδήποτε μέρος του αυτοκινήτου

Ολικό ή μερικό car branding; Η έκταση της κάλυψης του οχήματός σας βασίζεται και διαμορφώνεται από τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες κινητής διαφήμισης. Η Digiprint δημιουργεί για σας tailor made λύσεις όπως:

  • Διαφημιστικά αυτοκόλλητα σήματα αυτοκινήτων
  • Διαφημιστικά αυτοκόλλητα γράμματα αυτοκινήτων
  • Διαφημιστικά αυτοκόλλητα οροφής αυτοκινήτων ολικής κάλυψης
  • Διαφημιστικά αυτοκόλλητα για παρμπρίζ αυτοκινήτων
  • Διαφημιστικές αυτοκόλλητες λωρίδες αυτοκινήτων
  • Διαφημιστικές αυτοκόλλητες ταπετσαρίες αυτοκινήτων μερικής ή ολικής κάλυψης
  • Ολοκληρωμένες λύσεις αντανακλαστικών αυτοκόλλητων για ειδικού τύπου οχήματα ή φορτηγά εταιρικών στόλων.

4. Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου της Digiprint αποτυπώνουν πιστά τα χρώματα

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου για car branding της Digiprint κατασκευάζονται σε υψηλής ανάλυσης μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ξεχωρίζουν για την πιστή αποτύπωση των χρωμάτων.

5. Αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Βασικά ζητούμενα στο car wrapping και το car branding είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής των αυτοκόλλητων και η αντοχή τους σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η Digiprint εγγυάται για την ανθεκτικότητα των δημιουργιών της, προσφέροντάς σας εγγυήσεις υλικών και μελανιών που ξεκινούν από τρία έτη και πάνω.

6. Τοποθετούνται και αλλάζουν εξαιρετικά εύκολα

Η διαδικασία τοποθέτησης ή αλλαγής αυτοκόλλητων αυτοκινήτου μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιρετικά γρήγορα. Ωστόσο απαιτεί απόλυτη ακρίβεια, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί σωστά. Το έμπειρο προσωπικό της Digiprint αναλαμβάνει την εφαρμογή τους, προσφέροντάς σας ένα άρτιο και εγγυημένο αισθητικό αποτέλεσμα.

7. Καλύπτουν κάθε τύπο οχήματος

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου εφαρμόζουν άριστα τόσο σε συμβατικά και επαγγελματικά οχήματα ή μηχανές όσο και σε μέσα μαζικής μεταφοράς όπως λεωφορεία, τρένα και μετρό.  Ανακαλύψτε όλα τα τελευταία projects της Digiprint στην κάλυψη εταιρικών οχημάτων και μέσων μεταφοράς και εμπνευστείτε για το δικό σας.

+1.  Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου αποτελούν value for money λύση διαφήμισης

Τα κόστη κατασκευής και τοποθέτησης των διαφημιστικών αυτοκόλλητων αυτοκινήτου είναι χαμηλό και one-off. Ζητήστε σήμερα την δική σας οικονομική προσφορά για αυτοκόλλητα αυτοκινήτου με την υπογραφή της Digiprint, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Αυτοκόλλητα αυτοκινήτου διαφημιστικά (car branding)»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο νέο blog της Digiprint.