6+1 λόγοι για να επιλέξετε stands δαπέδου, τοίχου και εντύπων

Οι καλά οργανωμένες και προσεκτικά στοχευμένες προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούνται τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους απαιτούν τη χρήση stands δαπέδου, τοίχου ή εντύπων. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το είδος των stands που σας ταιριάζει και να τα αξιοποιήσετε για προβολή, ενημέρωση και προώθηση του brand, της εταιρίας, του οργανισμού ή των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Ποιοι είναι όμως οι σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους η ύπαρξη stands κρίνεται απαραίτητη τόσο εντός του χώρου σας όσο και κατά την παρουσία σας σε εμπορικές εκθέσεις ή άλλα σημεία πώλησης;

Γνωρίστε καλύτερα τα stands δαπέδου, τοίχου και εντύπων 

Τα stands όπως αναφέραμε είναι πολύ χρήσιμα για την προβολή και τη διαφήμισή σας. Τι είδος διαφημιστικού stand θα διαλέξετε εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Συγκεκριμένα, τα 3 πιο δημοφιλή είδη διαφημιστικών stands είναι δαπέδου, τοίχου και εντύπων. Τα stand δαπέδου τοποθετούνται στο πάτωμα και διαθέτουν εντυπωσιακά γραφικά σχέδια για την προβολή του μηνύματος που θέλετε να προωθήσετε.  

Τα διαφημιστικά stands τοίχου  χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε εκδηλώσεις, εκθέσεις αλλά και στο κατάστημά ή το γραφείο σας. Συνήθως, ο σκοπός τους είναι να προβάλλουν πληροφορίες ή προϊόντα για τη διαφήμιση της επιχείρησή σας. Τέλος, στα stands εντύπων τοποθετούνται φυλλάδια, αφίσες, κατάλογοι και άλλα χρήσιμα έντυπα με σκοπό να προσελκύσουν την προσοχή των πελατών  για να παρατηρήσουν τα έντυπα που περιέχουν τα μηνύματα που θέλετε να προωθήσετε.  

Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε τους 7 λόγους για να επιλέξετε διαφημιστικά stands!

1. Τραβούν τα βλέμματα των πελατών

Εστιάστε το ενδιαφέρον των πελατών σας στα προϊόντα, τα έντυπα ή τις διαφημίσεις που εσείς θέλετε να προσέξουν περισσότερο. Τα έξυπνα και πρωτότυπα stands με δημιουργικό design αποτελούν ιδανική επιλογή προβολής άμεσου και αποτελεσματικού μάρκετινγκ. Πρόκειται για κάτι προφανές καθώς τα stands θα τραβήξουν τα βλέμματα των περαστικών, αυτό είναι σχεδόν βέβαιο. Το σημαντικό και το κομβικό όμως της υπόθεσης είναι ότι εσείς πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας στα προϊόντα, τα έντυπα ή τις διαφημίσεις που εσείς θέλετε να προσέξουν περισσότερο. Είναι στο χέρι σας για να κάνετε σωστή επιλογή του θεματικού του stand σας και να προσελκύσετε όσους περισσότερους πελάτες μπορείτε! 

2. Κατασκευάζονται στο σχέδιο και τις προδιαγραφές της αρεσκείας σας

Στην Digiprint πιστεύουμε ότι η δημιουργία δεν έχει όρια. Γι’ αυτό υλοποιούμε διαφημιστικές κατασκευές σε οποιοδήποτε σχέδιο, χρώμα και διαστάσεις μπορείτε να φανταστείτε. Εσείς επιλέγετε πώς θα είναι οι διαφημιστικές κατασκευές σας. Είτε θέλετε να δώσετε μια ακριβή εικόνα της ταυτότητας της επιχείρησης σας είτε θέλετε να δώσετε έναν νέο τόνο με πρωτότυπα σχέδια ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, ένα είναι βέβαιο: Οι graphic designers μας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν την τέλεια μακέτα με βάση τις ανάγκες σας.

3. Μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή

Τα stands κατασκευάζονται στα μέτρα σας για να ταιριάζουν απόλυτα στη διαμόρφωση του χώρου σας. Πρόκειται για ευέλικτες κατασκευές καθώς αποτελούνται από μικρότερα κομμάτια, τα οποία μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Η τροποποίηση αυτή αφορά το μέγεθος, το σχήμα, το ύψος, τον όγκο και το υλικό τους. Μην διστάσετε να ζητήσετε κάποια τροποποίηση, οι ειδικόι της Digiprint είναι δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν με ότι έχει να κάνει με τα διαφημιστικά stands και όχι μόνο! 

4. Τα stands της Digiprint αντέχουν στο χρόνο και τις καταπονήσεις

Η Digiprint εκτυπώνει τα θέματα των διαφημιστικών stands σε υψηλής ανάλυσης μηχανήματα, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά τους ακόμη κι αν τοποθετηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, τόσο τα υλικά όσο και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους προσφέρουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Η εγγύηση και η ασφάλεια των υπηρεσιών μας είναι προτεραιότητά μας. Τα stands πρέπει να είναι ανθεκτικά από φθορές και την πάροδο του χρόνου. Με τη Digiprint μπορείτε να νιώσετε ασφαλείς ότι τα διαφημιστικά stands σας θα αντέξουν στο χρόνο και θα είναι το ίδιο εντυπωσιακά όπως την πρώτη μέρα! 

5. Προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας

Ποιος είπε ότι η κατασκευή tailor made stands δαπέδου, τοίχου ή εντύπων είναι κοστοβόρα; Η Digiprint είναι εδώ για σας! Στόχος μας είναι να προτείνουμε και να δημιουργούμε για εσάς τις ιδανικές λύσεις. Πάντα προσαρμοσμένες στις πραγματικές σας ανάγκες για διαφήμιση και φυσικά στο διαθέσιμο προϋπολογισμό σας. Οι ειδικοί της Digiprint θα ετοιμάσουν τα διαφημιστικά stands που έχετε οραματιστεί για την προώθηση της επιχείρησή σας! 

6. Συναρμολογούνται, αποσυναρμολογούνται και αποθηκεύονται εύκολα

Επιδαπέδια ή επιτραπέζια stands; Δεν έχει σημασία! Όλες οι κατασκευές της Digiprint μπορούν να μεταφερθούν, να τοποθετηθούν, αλλά και να αποθηκευτούν εξαιρετικά εύκολα σε όλη την Ελλάδα από τους ανθρώπους μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και να επιλέξετε τα stands της Digiprint!

+1.   Η εμπειρία της Digiprint στην κατασκευή stands

Θέλετε να προβάλετε κάτι μοναδικό ή έχετε ειδική τοποθέτηση προϊόντος; Στην Digiprint έχουμε υλοποιήσει πολλά και μοναδικά projects κατασκευής προωθητικών stands για λογαριασμό κορυφαίων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Οι έμπειροι σύμβουλοι του τμήματος πωλήσεων είναι πάντα εδώ για να σας προτείνουν ότι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί σήμερα, μέσα από μία παλέτα επιλογών όπως:

  • Σύνθετες κατασκευές από plexiglass
  • Εκτυπωμένα PVC
  • Εκτυπωμένα Kapa
  • Εκτυπωμένα χαρτόνια
  • Εκτυπωμένα κυψελωτά χαρτόνια, ξύλο, μέταλλο, πολυστερίνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα stands προωθητικών ενεργειών και τις τιμές τους, επικοινωνήστε σήμερα με την Digiprint εδώ.

Let’s print it!

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «6+1 λόγοι για να επιλέξετε stands δαπέδου, τοίχου και εντύπων»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν τις ψηφιακές εκτυπώσεις της επιχείρησής σας στο νέο blog της Digiprint.