6+1 λόγοι για να επιλέξετε stands δαπέδου, τοίχου και εντύπων

Οι καλά οργανωμένες και προσεκτικά στοχευμένες προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούνται τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους απαιτούν τη χρήση stands δαπέδου, τοίχου ή εντύπων. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το είδος των stands που σας ταιριάζει και να τα αξιοποιήσετε για προβολή, ενημέρωση και προώθηση του brand, της εταιρίας, του οργανισμού ή των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Ποιοι είναι όμως οι σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους η ύπαρξη stands κρίνεται απαραίτητη τόσο εντός του χώρου σας όσο και κατά την παρουσία σας σε εμπορικές εκθέσεις ή άλλα σημεία πώλησης;

1. Τραβούν τα βλέμματα των πελατών

Εστιάστε το ενδιαφέρον των πελατών σας στα προϊόντα, τα έντυπα ή τις διαφημίσεις που εσείς θέλετε να προσέξουν περισσότερο. Τα έξυπνα και πρωτότυπα stands με δημιουργικό design αποτελούν ιδανική επιλογή προβολής άμεσου και αποτελεσματικού μάρκετινγκ.

2. Κατασκευάζονται στο σχέδιο και τις προδιαγραφές της αρεσκείας σας

Στην Digiprint πιστεύουμε ότι η δημιουργία δεν έχει όρια. Γι’ αυτό υλοποιούμε διαφημιστικές κατασκευές σε οποιοδήποτε σχέδιο, χρώμα και διαστάσεις μπορείτε να φανταστείτε. Οι graphic designers μας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν την τέλεια μακέτα με βάση τις ανάγκες σας.

3. Μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή

Τα stands κατασκευάζονται στα μέτρα σας για να ταιριάζουν απόλυτα στη διαμόρφωση του χώρου σας. Αποτελούνται από μικρότερα κομμάτια, τα οποία μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή ως προς το μέγεθος, το σχήμα, το ύψος, τον όγκο και το υλικό.

4. Τα stands της Digiprint αντέχουν στο χρόνο και τις καταπονήσεις

Η Digiprint εκτυπώνει τα θέματα των stands σε υψηλής ανάλυσης μηχανήματα, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά τους ακόμη κι αν τοποθετηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, τόσο τα υλικά όσο και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους προσφέρουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

5. Προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας

Ποιος είπε ότι η κατασκευή tailor made stands δαπέδου, τοίχου ή εντύπων είναι κοστοβόρα; Η Digiprint προτείνει και δημιουργεί για εσάς τις ιδανικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις πραγματικές σας ανάγκες για διαφήμιση και φυσικά στο διαθέσιμο προϋπολογισμό σας.

6. Συναρμολογούνται, αποσυναρμολογούνται και αποθηκεύονται εύκολα

Επιδαπέδια ή επιτραπέζια stands; Όλες οι κατασκευές της Digiprint μπορούν να μεταφερθούν, να τοποθετηθούν, αλλά και να αποθηκευτούν εξαιρετικά εύκολα σε όλη την Ελλάδα από τους ανθρώπους μας.

+1.   Η εμπειρία της Digiprint στην κατασκευή stands

Θέλετε να προβάλετε κάτι μοναδικό ή έχετε ειδική τοποθέτηση προϊόντος; Στην Digiprint έχουμε υλοποιήσει πολλά και μοναδικά projects κατασκευής προωθητικών stands για λογαριασμό κορυφαίων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Οι έμπειροι σύμβουλοι του τμήματος πωλήσεων είναι πάντα εδώ για να σας προτείνουν ότι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί σήμερα, μέσα από μία παλέτα επιλογών όπως:

  • Σύνθετες κατασκευές από plexiglass
  • Εκτυπωμένα PVC
  • Εκτυπωμένα Kapa
  • Εκτυπωμένα χαρτόνια
  • Εκτυπωμένα κυψελωτά χαρτόνια, ξύλο, μέταλλο, πολυστερίνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα stands προωθητικών ενεργειών και τις τιμές τους, επικοινωνήστε σήμερα με την Digiprint εδώ.

Let’s print it!

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «6+1 λόγοι για να επιλέξετε stands δαπέδου, τοίχου και εντύπων»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.