5 Τρόποι Να Ενισχύσετε την Επιχείρησή σας με Μεμβράνες 3Μ

Ψάχνετε νέους και δημιουργικούς τρόπους να επενδύσετε στην ασφάλεια και την άνεση του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά και την μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής σας;

Αν η απάντηση είναι “ναι”, τότε σίγουρα πρέπει να έχετε υπόψιν τις αυτοκόλλητες μεμβράνες επένδυσης 3M.

Είναι τόσο πολλοί και διαφορετικοί οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επενδύσετε στην επιχείρησή σας, που είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο το μυαλό σας να μην πηγαίνει αυτόματα σε κάτι τόσο βασικό – αλλά και απαραίτητο! – όσο οι προστατευτικές, αντιηλιακές και διακοσμητικές μεμβράνες.

Εδώ λοιπόν θα βρείτε 5 διαφορετικούς οφέλη που οι μεμβράνες 3M μπορούν να προσφέρουν στην επιχείρηση, τον επαγγελματικό χώρο, αλλά ακόμα και το σπίτι σας!

1. Επενδύστε στην προστασία και την ασφάλεια της επιχείρησής σας

Οι διαρρήξεις και οι κλοπές είναι ένας κίνδυνος τον οποίο δυστυχώς πρέπει έχει πάντα στο μυαλό του κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης. Οι αυτοκόλλητες μεμβράνες υαλοπινάκων μπορούν να σας βοηθήσουν να ασφαλίσετε το χώρο σας από τους επίδοξους διαρρήκτες με δύο τρόπους:

Αφ’ ενός, οι αυτοκόλλητες διακοσμητικές μεμβράνες κρυστάλλων μπορούν εύκολα και διακριτικά να προστατεύσουν το χώρο σας από αδιάκριτα βλέμματα, χωρίς όμως να εμποδίζουν το φωτισμό.

Αφ’ ετέρου, οι προστατευτικές μεμβράνες υαλοπινάκων παρέχουν στα παράθυρα, τα τζάμια και τις πόρτες σας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από βανδαλισμούς και παραβιάσεις, αφού σε περίπτωση θραύσης κρατάνε τα κομμάτια γυαλιού στη θέση τους.

2. Εξοικονομήστε χρήματα μειώνοντας το κόστος ενεργειακής κατανάλωσης

Αυτό που πιθανόν να μην γνωρίζατε ως τώρα είναι το ότι η επένδυση των κρυστάλλων και των υαλοπινάκων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση του χώρου σας.

Στην πράξη δηλαδή μειώνουν την εισερχόμενη θερμότητα και βοηθάνε στο να διατηρηθεί ο χώρος σας δροσερός τους καλοκαιρινούς μήνες, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του κόστους ψύξης και κλιματισμού.

Πόσο πολύ μειώνουν την ενεργειακή κατανάλωση;

Αρκετά ώστε, ανάλογα το κτίριο και τις κλιματικές συνθήκες, να αποσβέσουν το κόστος τους μέχρι και σε διάστημα 3 χρόνων!

3. Προστατευτείτε από ζημιές, ατυχήματα, θεομηνίες και εγκληματικές ενέργειες

Άλλος ένας κίνδυνος που είναι πέρα από τον έλεγχό σας είναι τα παντός είδους ατυχήματα, αλλά και οι φθορές και οι τραυματισμοί που μπορούν να προκύψουν απ’ αυτά.

Είτε λοιπόν πρόκειται για απλά καθημερινά ατυχήματα, είτε για ακραίες καιρικές συνθήκες ή σεισμούς, είτε για βανδαλισμούς και άλλες εγκληματικές ενέργειες, οι προστατευτικές μεμβράνες υαλοπινάκων 3Μ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να μην αφήσετε τα σπασμένα τζάμια να προκαλέσουν επιπλέον φθορές ή τραυματισμούς.

Έτσι προστατεύετε την περιουσία και την ασφάλειά σας, αλλά και αυτή των συνεργατών και των πελατών σας!

4. Κρατήστε την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή

Η προστασία των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών δεδομένων είναι πλέον σημαντικότερη από ποτέ, ειδικά για κάποια είδη επιχειρήσεων. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας, αλλά και αυτή των πελατών σας, από τις διακοσμητικές μεμβράνες γυάλινων επιφανειών.

Οι μεμβράνες αυτές μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν τη γνωστή “φιμέ” υφή στο βαθμό και τη διαφάνεια που επιθυμείτε, σταματώντας τα αδιάκριτα βλέμματα και δημιουργώντας μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.

5. Δημιουργήστε ένα ευχάριστο περιβάλλον που προωθεί τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα

Πέρα από όλες τι άλλες πρακτικές εφαρμογές τους, οι αυτοκόλλητες μεμβράνες 3M σας παρέχουν και μια πληθώρα τρόπων να αναβαθμίσετε την αισθητική της επιχείρησής σας και να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, αλλά και τους πελάτες σας.

Οι διακοσμητικές μεμβράνες 3M Di-Noc είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσετε χαρακτήρα και να αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου σας. Προσφέρουν μια γκάμα από εντυπωσιακά σχέδια και μοτίβα, όπως φυσικό ξύλο, μάρμαρο, πέτρα, σοβάς, μέταλλο, ύφασμα, δέρμα, και άλλα, και εφαρμόζουν τέλεια σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια.

Οι αντιηλιακές μεμβράνες υαλοπινάκων, από την άλλη, διαθλούν τόσο τον φυσικό όσο και τον τεχνητό φωτισμό, συμβάλλοντας έτσι στο να είναι οι χώροι σας αρμονικά και ομοιόμορφα φωτισμένοι. Μειώνουν τις αντανακλάσεις, βοηθούν στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, και δημιουργούν ένα ευχάριστο και ξεκούραστο περιβάλλον εργασίας.

Επενδύστε στο μέλλον της επιχείρησής σας με αυτοκόλλητες μεμβράνες 3Μ!

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμη για το αν οι μεμβράνες 3M είναι καλή επένδυση για το χώρο σας, ακούστε κι αυτό: έχουν πολύ ανταγωνιστικό κόστος σε σχέση με τις εναλλακτικές, τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται ν’ αναδιαμορφώσετε το χώρο σας, και έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις γρατσουνιές, και τις φθορές!

Αν θέλετε να μάθετε παραπάνω για το πώς μπορούν οι αυτοκόλλητες μεμβράνες 3M να ταιριάξουν στις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου και της επιχείρησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας κι ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί!