Εκτύπωση σε ύφασμα, μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους ψηφιακών εκτυπώσεων που κάνει την διαφορά με τις πολλές εφαρμογές της. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματά της και γιατί αξίζει να την επιλέξετε; Ελάτε να τα ανακαλύψουμε μαζί στο κείμενο που ακολουθεί.

Ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα: Τα 6 πιο σημαντικά πλεονεκτήματά της

1. Μεταμορφώνει το χώρο ή και… την εμφάνισή σας!

Από τη μόδα έως και την διακόσμηση, η ψηφιακή εκτύπωση μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε ύφασμα. Δημιουργήστε ab initio τα δικά σας ρούχα, έπιπλα, κουρτίνες, καλύμματα καναπέδων ή και μαξιλαριών και εντυπωσιάστε με το αποτέλεσμα!

2. Σας επιτρέπει να τυπώσετε οποιαδήποτε εικόνα ή σχέδιο!

Στην ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα δεν υπάρχουν περιορισμοί. Πλέον, οποιαδήποτε εικόνα ή σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε μπορεί να εκτυπωθεί εύκολα και γρήγορα πάνω σε οποιοδήποτε ύφασμα. Αρκεί ένα πάτημα από την οθόνη του υπολογιστή και το σχέδιο της αρεσκείας σας θα πάρει «σάρκα και οστά».

3. Κλέβει τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία της

Διαφημιστικά μηνύματα υπάρχουν πολλά. Το θέμα όμως είναι να μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις του κοινού. Μία εκτύπωση σε ύφασμα είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο μήνυμά σας, καθώς πρόκειται για την πιο «out of the box» διαφημιστική επιλογή.

4. Η ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα δεν απαιτεί μεγάλη παραγωγή

Όποιο και αν το project σας, η ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα μπορεί να προσαρμοστεί άριστα στις ανάγκες του. Η παραγωγή της είναι απόλυτα προσαρμόσιμη στα μέτρα σας.

5. Υλοποιείται εξαιρετικά γρήγορα

Αφού καταλήξετε στο design της αρεσκείας σας και ορίσετε τις προδιαγραφές της ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα, η υλοποίηση του project σας είναι πραγματικά θέμα ελάχιστου χρόνου. Έτσι, θα παραλάβετε τα εκτυπωμένα υφάσματά σας άμεσα.

6. Χρησιμοποιεί υλικά που σέβονται τον άνθρωπο

Τόσο τα χρώματα που χρησιμοποιεί η ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα όσο και τα εκτυπωμένα υφάσματα είναι απόλυτα ασφαλή προς τον άνθρωπο. Πρόκειται για μία εξαιρετικά ανθεκτική λύση, 100% άοσμη.

Ψηφιακή vs παραδοσιακή εκτύπωση σε ύφασμα

Η υπηρεσία ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα της Digiprint αποτελεί την κορυφαία πρόταση της αγοράς στο είδος της. Σε αντίθεση με άλλες παλαιότερες μεθόδους, προσφέρει την δυνατότητα χρήσης απεριόριστου αριθμού χρωμάτων. Έτσι, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα που κάνουν την διαφορά με την υψηλή τους ποιότητα.

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες ψηφιακές λύσεις εκτύπωσης

Οι κορυφαίες λύσεις της αγοράς στις ψηφιακές εκτυπώσεις έχουν την υπογραφή της Digiprint. ΟΙ σύμβουλοί της αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν για σας τις κορυφαίες λύσεις ψηφιακές εκτυπώσεις σε κάθε είδους υφάσματα όπως βαμβακερά, πολυεστερικά, σύμμεικτα ή ελαστικά. Επιπλέον δημιουργεί εκτυπώσεις σε:

  • Αυτοκόλλητα τοίχων
  • Ταπετσαρίες
  • Αυτοκόλλητα δαπέδου
  • Καρτολίνες αυτοστήρικτες και οροφής
  • Σύνθετες κατασκευές από kapa, pvc, plexiglas κ.α.

Επίσης, η Digiprint, εκτός από τον σχεδιασμό και την κατασκευή τους, αναλαμβάνει επίσης την διανομή και την τοποθέτησή τους. Ανακαλύψτε τα κορυφαία projects της εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Εκτύπωση σε ύφασμα και τα πλεονεκτήματά της»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.