Εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων (large format printing), μία σύγχρονη λύση οπτικής επικοινωνίας. Οι μεγάλες εκτυπώσεις είναι εξαιρετικά εντυπωσιακές, εφόσον βέβαια υλοποιούνται σωστά, αξιοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και προδιαγραφές για κάθε περίπτωση. Ποια είναι όμως τα μεγάλα της πλεονεκτήματα και γιατί αξίζει να επιλέξετε μία τέτοια λύση για την επιχείρησή σας;

Εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων: Τα 6 της top πλεονεκτήματα

1. Έχει άπειρες εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, καλύπτοντας βιτρίνες, προσόψεις έως και ολόκληρα κτίρια.

2. Παίρνει το χρώμα και το σχέδιο που της δίνετε

Η εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων της Digiprint δεν έχει περιορισμούς στα σχέδια. Τυπώστε οποιαδήποτε εικόνα ή σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε εύκολα και γρήγορα.

3. Υλοποιείται εξαιρετικά γρήγορα

Αμέσως μετά την δημιουργία της μακέτας από τους εξειδικευμένους designers, η εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων μπορεί να ολοκληρωθεί εξαιρετικά γρήγορα.

4. Εφαρμόζεται σε πολλά και διαφορετικά υλικά

Οι διαθέσιμες επιλογές της εκτύπωσης μεγάλων διαστάσεων περιλαμβάνουν αυτοκόλλητα, banners, εκτυπώσεις σε μουσαμά, επιγραφές και πολλές ακόμη λύσεις

5. Πρόκειται για μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση διακόσμησης

Η εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων αποτελεί μία συμφέρουσα λύση διακόσμησης και διαφήμισης με χαμηλό κόστος σε σύγκριση με άλλες επιλογές.

6. Η εκτύπωση της Digiprint χρησιμοποιεί φιλικά για τον άνθρωπο χρώματα και υλικά

Τόσο τα χρώματα όσο και τα εκτυπωμένα υφάσματα που χρησιμοποιεί η Digiprint είναι απόλυτα ασφαλή προς τον άνθρωπο. Πρόκειται για μία εξαιρετικά ανθεκτική λύση, 100% άοσμη.

Εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων σε 5 βήματα

Τα βήματα της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλων διαστάσεων που ακολουθεί η Digiprint εξασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία προσφέρει μία συνολική επίβλεψη του έργου σας που περιλαμβάνει:

1. Αυτοψία έμπειρου προσωπικού για την εκτίμηση της βέλτιστης θέσης προβολής

Οι άνθρωποι της Digiprint επισκέπτονται το χώρο σας, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τη μελέτη του και να εκτιμήσουν την πιο σωστή θέση προβολής.

2. Προ μέτρηση και μελέτη παραγωγής

Αυτό το στάδιο είναι απαραίτητο για την δημιουργία εκτύπωσης μεγάλων διαστάσεων, καθώς εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση της.

3. Μακέτα και φωτορεαλιστική απεικόνιση

Η έμπειρη ομάδα designers της Digiprint δίνει εξαιρετική έμφαση στην δημιουργία και τον σχεδιασμό της μακέτας. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζει ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

4. Εκτύπωση και μεταποίηση

Οι υπερσύγχρονοι εκτυπωτές της Digiprint έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων, με πιστή απόδοση της χρωματικής γκάμας.

5. Τοποθέτηση από τα έμπειρα συνεργεία τοποθετήσεων της εταιρείας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία αναλαμβάνει την δημιουργία και την τοποθέτηση έργων σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες λύσεις για εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων

Αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη για εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων; Η Digiprint, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων και των διαφημιστικών κατασκευών σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα. Επίσης, η εταιρεία δημιουργεί εκτυπώσεις σε:

  • Αυτοκόλλητα τοίχων
  • Ταπετσαρίες
  • Αυτοκόλλητα δαπέδου
  • Καρτολίνες αυτοστήρικτες και οροφής
  • Σύνθετες κατασκευές από kapa, pvc, plexiglas κ.α.

Εμπνευστείτε για το δικό σας project μέσα από τα αποτελέσματα των συνεργασιών της με κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες. Δείτε περισσότερα εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Εκτύπωση σε ύφασμα και τα πλεονεκτήματά της»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.