Αυτοκόλλητο αμμοβολής, μία ιδανική λύση για την κάλυψη γυάλινων επιφανειών παντός τύπου. Ουσιαστικά, πρόκειται για αυτοκόλλητο βινυλίου το οποίο διαθέτει την υφή και την όψη αμμοβολής. Έτσι, καταφέρνει να μειώσει την διαφάνεια του κρυστάλλου, χωρίς όμως να περιορίζει τη φωτεινότητα να μπει στο χώρο σας. Παράλληλα, εξασφαλίζει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα για το χώρο σας. Ποιοι είναι όμως όλοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να αξιοποιήσετε μία τέτοια επιλογή και στον δικό σας επαγγελματικό χώρο; Ας τους δούμε αναλυτικά στο κείμενο που ακολουθεί.

Αυτοκόλλητο αμμοβολής: 7+1 λόγοι για να το επιλέξετε

1. Εξασφαλίζει την απαραίτητη διακριτικότητα

Το αυτοκόλλητο αμμοβολής αποτελεί την ιδανική λύση για εσωτερικούς χώρους όπως γραφεία, εργαστήρια, αίθουσες συσκέψεων, νοσοκομεία, εκπαιδευτικούς χώρους ή και βιτρίνες καταστημάτων. Μειώνει άμεσα την ορατότητα στα τζάμια, στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε, εμποδίζοντάς σας από τυχόν αδιάκριτα βλέμματα.

2. Χαρίζει μία απαλή φωτεινή αίσθηση στο χώρο σας

Το φιλμ αμμοβολής πάνω στο τζάμι επιτρέπει το φως να περνά και να διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο σας, αμβλύνοντας την σκληρότητα του έντονου φως του ήλιου. Έτσι, σας χαρίζει μία πιο ήπια και ανάλαφρη αίσθηση φωτεινότητας, ιδανική για περιβάλλοντα εργασίας.

3. Ταιριάζει σε κάθε τύπο τζαμιού

Πρώτα και κύρια, τα αυτοκόλλητα αμμοβολής μπορούν να καλύψουν κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό παράθυρο, πόρτα ή οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια. Μπορείτε να τα αξιοποιήσετε κυριολεκτικά παντού: από τη βιτρίνα ενός καταστήματος, σε μία εσωτερική πόρτα γραφείου, έως και στο παράθυρο ενός μπάνιου.

4. Το αυτοκόλλητο αμμοβολής διατίθεται στις διαστάσεις της επιλογής σας

Η διάθεση των αυτοκόλλητων αμμοβολής γίνεται με το μέτρο. Έτσι, μπορείτε να τα προσαρμόσετε πλήρως στις διαστάσεις και στο σχήμα που ταιριάζει στην επιφάνειά σας

5. Διαμορφώνεται στο σχέδιο της αρεσκείας σας

Δώστε στο αυτοκόλλητο αμμοβολής το σχέδιο της επιλογής σας. Έτσι, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσετε στο έπακρο τους επισκέπτες ή του πελάτες σας. Στην Digiprint, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εκτυπώσουμε το δικό σας φιλμ αμμοβολής είτε με το λογότυπο της εταιρείας σας είτε με κάποια φωτογραφία / σχέδιο που σας εκφράζει. Η εκτύπωση είναι φωτογραφικής ποιότητας.

6. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό

Πρόκειται για μία πραγματικά ανθεκτική λύση η οποία αξιοποιεί ανεξίτηλα μελάνια που αντέχουν στο χρόνο, στις καιρικές συνθήκες, καθώς και στα χημικά καθαριστικά. Δε χρειάζεται ειδική μεταχείριση κατά τον καθαρισμό και καθαρίζεται πολύ εύκολα.

7. Το αυτοκόλλητο αμμοβολής αποτελεί μία value for money διακοσμητική επιλογή

Σε οποιαδήποτε επιφάνεια και αν τοποθετηθεί, το αυτοκόλλητο αμμοβολής θα χαρίσει ένα μοναδικό και πρωτότυπο αισθητικό αποτέλεσμα, κλέβοντας όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, πάντα με προσιτό κόστος. Γι’ αυτό και είναι κατάλληλο για κάθε επιχείρηση.

+1.  Σας προσφέρει προστασία από τυχόν θραύση κρυστάλλων

Όπως όλα τα films, έτσι και το αυτοκόλλητο αμμοβολής μπορεί να σας προσφέρει ένα βασικό βαθμό αντιτραυματικής προστασίας σε περίπτωση θραύσης των τζαμιών. Αυτό ισχύει για αυτοκόλλητα films που καλύπτουν ολόκληρες επιφάνειες τζαμιών.

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες λύσεις σε αυτοκόλλητα αμμοβολής

Η Digiprint, η κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί κορυφαίες λύσεις για την επιχείρησή σας. Καλύψτε οποιαδήποτε επιφάνεια από γυαλί με αυτοκόλλητο αμμοβολής, φτιαγμένο με βάση:

  • Τις διαστάσεις
  • Το σχέδιο
  • Τις ξεχωριστές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή, καθώς και την άρτια τοποθέτησή του. Ανακαλύψτε όλα τα κορυφαία projects της εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Εκτύπωση σε ύφασμα και τα πλεονεκτήματά της»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.