Αυτοκόλλητα για τζάμια, παράθυρα και βιτρίνες, μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους διακόσμησης καταστημάτων, γραφείων και επιχειρήσεων. Είναι οικονομικά, προσαρμόζονται σε κάθε τύπο τζαμιού και προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Πώς όμως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε και στην δική σας επιχείρηση; Μάθετε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Αυτοκόλλητα για τζάμια: 4 χρήσεις τους για την επιχείρησή σας

1. Αυτοκόλλητα στα τζάμια βιτρίνας για προωθητικές ενέργειες

Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να επικοινωνήσετε μία προσφορά, μία ειδική εκπτωτική ενέργεια ή το launch ενός νέου προϊόντος στους καταναλωτές της τοπικής αγοράς είναι να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα τζαμιών βιτρίνας. Αυτά μπορεί να είναι απλά αυτοκόλλητα γράμματα ή αυτοκόλλητες γραφιστικές δημιουργίες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

2. Ολοκληρωτικές καλύψεις βιτρίνας για τις γιορτές

Γιορτές όπως τα Χριστούγεννα, ο Άγιος Βαλεντίνος ή το Πάσχα είναι οι αγαπημένες του καταναλωτικού κοινού για ψώνια. Δημιουργήστε ειδικά χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα τζαμιών ή μία ολοκληρωτική γιορτινή κάλυψη βιτρίνας και κλέψτε τις εντυπώσεις. Οι λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων της Digiprint είναι πραγματικά απεριόριστες. Ανακαλύψτε τις εδώ.

3. Αυτοκόλλητα αμμοβολής τζαμιών για σκίαση ή διακόσμηση

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής μπορούν να αξιοποιηθούν για να καλύψουν τα εξωτερικά παράθυρα ή το τζάμι της μεσόπορτας, ακόμα και το παράθυρο του μπάνιου. Χρησιμοποιήστε τα για σκίαση ή την διακόσμηση των χώρων σας. Μπορείτε να τυπώσετε πάνω τους από απλά σχέδια, το λογότυπο της επιχείρησής σας έως και ολόκληρες φωτογραφίες. Οι εκτυπώσεις της Digiprint σας χαρίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, καθώς διαθέτουν φωτογραφική ποιότητα. Δείτε μερικά από τα projects της σε εσωτερικούς χώρους εδώ.

4. Αυτοκόλλητα για κάλυψη τζαμιών κτιρίων

Σήμερα, τα περισσότερα κτίρια που προορίζονται για επιχειρήσεις χρησιμοποιούν υαλοπίνακες στις προσόψεις τους. Οι υαλοπίνακες αποτελούν ένα υλικό που προσφέρεται δυνητικά ως θέση προβολής, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να αναδείξουν το διαφημιστικό μήνυμα της επιχείρησής σας σε όσους βρίσκονται έξω από αυτά. Για τέτοια σημεία, η Digiprint προτείνει αυτοκόλλητα «one way vision» τα οποία σας επιτρέπουν να βλέπετε από μέσα προς τα έξω, μειώνοντας ελάχιστα το εισερχόμενο φως. Την ίδια στιγμή, όσοι βρίσκονται απ’ έξω, δε μπορούν να δουν προς τα μέσα.

Αυτοκόλλητα για τζάμια και τα πλεονεκτήματά τους

Τα αυτοκόλλητα αποτελούν την ιδανική λύση για να επενδύσετε σε τζάμια, παράθυρα, βιτρίνες και γυάλινες επιφάνειες. Μεταξύ άλλων:

  • Τοποθετούνται και αφαιρούνται εξαιρετικά εύκολα
  • Δεν απαιτούν κόλλα
  • Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά
  • Το αισθητικό αποτέλεσμά τους είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Για αυτοκόλλητα τζαμιών εμπιστευτείτε την Digiprint

Αναζητάτε αξιόπιστες λύσεις οπτικής επικοινωνίας για την κάλυψη τζαμιών του γραφείου ή της επιχείρησής σας; Η Digiprint, η κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων, σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα ποιοτικών λύσεων που περιλαμβάνουν:

  • «One Way Vision» διάτρητα αυτοκόλλητα τζαμιών που επιτρέπουν την ορατότητα μόνο από την εσωτερική πλευρά τους. Είναι ιδανικά για εφαρμογή σε βιτρίνες, παράθυρα και γυάλινες προσόψεις κτιρίων.
  • Εκτυπώσιμα αυτοκόλλητα αμμοβολής για διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με υψηλή ανθεκτικότητα.

Όλα τα αυτοκόλλητα τζαμιών της Digiprint μπορούν να διαμορφωθούν με:

  • Το λογότυπο της εταιρείας σας
  • Το σχέδιο ή τη φωτογραφία της επιλογής σας
  • Σε οποιεσδήποτε διαστάσεις.

Φυσικά, η Digiprint, αναλαμβάνει και την τοποθέτησή τους σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντάς σας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκόλλητα τζαμιών και τις τιμές τους, επικοινωνήστε σήμερα με την Digiprint εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Αυτοκόλλητα για τζάμια, παράθυρα και βιτρίνες»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint.