Ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο (κάλυψη αυτοκινήτου), η νέα τάση στην διαφήμιση – προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις την επιλέγουν για τα εταιρικά τους αυτοκίνητα. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να προχωρήσετε κι εσείς σε αυτή την λύση; Ας τους δούμε αναλυτικά στο κείμενο που ακολουθεί.

Επιλέξτε ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο γιατί…

 1. Φτάνει το μήνυμα της επιχείρησής σας παντού!

Πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό, αλλά και οικονομικό τρόπο κινητής διαφήμισης. Η φιλοσοφία του; Όσο περισσότερο κινείται το εταιρικό σας όχημα τόσο περισσότερο θα δουν το όνομα και το μήνυμα της επιχείρησής σας.

2. Φτιάχνεται στα μέτρα σας

Ολικό ή μερικό ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο; Δηλαδή κάλυψη του οχήματος χωρίς να φαίνεται το αρχικό χρώμα ή διακριτική κάλυψη σε μερικά μόνο σημεία; Επιλέξτε την ιδανική λύση κάλυψης είτε σε ολόκληρο το όχημα είτε σε επιλεγμένα σημεία όπως οι πόρτες, το καπό, οι καθρέφτες ή η μπροστινή του μάσκα.

3. Ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του

Οι σχεδιαστικές επιλογές για το ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο είναι πραγματικά αμέτρητες. Η Digiprint σχεδιάζει για σας άψογα και ελκυστικά σχέδια που κλέβουν όλα τα βλέμματα. Τα project της μιλούν από μόνα τους. Δείτε τα εδώ.

4. Το ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο αντέχει στον χρόνο

Η Digiprint, η κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλων διαστάσεων στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στο ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο, δημιουργώντας αποτελέσματα με υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα στην φθορά και τις καιρικές συνθήκες. Γι’ αυτό, χρησιμοποιεί πιστοποιημένα μελάνια και αυτοκόλλητα πολυμερικά ή χυτά με πλαστικοποιήσεις UV. Μάλιστα, προσφέρει στους πελάτες της εγγυήσεις υλικών πάνω από 3 έτη.

5. Μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή

Θέλετε να αλλάξετε το ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο ή να το αφαιρέσετε; Κανένα πρόβλημα. Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και να αντικατασταθεί με ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο ή και φινίρισμα.

+1. Προστατεύει και κρύβει τυχόν φθορές του αυτοκινήτου

Ένα ακόμα από τα πολλά οφέλη της κάλυψης αυτοκινήτου είναι ότι προστατεύει το εργοστασιακό χρώμα του. Επιπλέον, η μεμβράνη μπορεί να καλύψει έξυπνα τυχόν μικροφθορές και γδαρσίματα.

Το ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο είναι η λύση που ζητάτε!

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα για την κάλυψη αυτοκινήτου; Για την Digiprint, κάθε νέο project είναι μία νέα πρόκληση που απαιτεί tailor made προσαρμογές. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της και δημιουργήστε μία νέα διαφημιστική κάλυψη αυτοκινήτου που θα ξεχωρίζει τόσο για την πρωτοτυπία όσο και την αισθητική της. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, με πολλή μεγάλη εμπειρία στις εφαρμογές αυτοκόλλητων σε οχήματα, εγγυώνται για το τελικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Digiprint εδώ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 3819201

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο νέο blog της Digiprint .